Spor Türk takımlarından hangileri bugün UEFA gruplarına kalacak sizce? Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Fenerbahçe, Helsinki yi ilk maçta 1-0 yendi.Galatasaray, Randers ile 1-1 berabere kaldı.Trabzospor, Roma ya 2-1 yenildi evinde.Sivasspor evinde Kopenhag'a yenildi ilk maçta. Türk takımlarından hangileri bugün UEFA gruplarına kalacak sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Galatasarayyyyyyyy❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛❤️💛Cimbom 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Galatasaray ve Fenerbahçe gruplara kalacak. Sivas ve Trabzon için yolun sonu. 2 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fenerime bol şans. Ayrıca ülke puanı yerlerde, gelecek sezonlarda da temsil hakkının devamı için hepsinin var olan puanları toplaması gerekiyor. 4 0 Yorumla
Tempocuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Fenerbahçe ve Galatasaray kalır diye düşünüyorum Trabzon ve sivassporuda istiyorum ama hem rakipleri zor hem ilk maçlarında sonuçlar kötüydü 2 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fenerbahçeyle Sivasa başarılar diliyorum...Gs ve Ts ye basarlar diyorum... 3 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Gönül isterdi ki hepsi kalsın ama Fenerbahçe ve Galatasaray gruplara kalacak gibi duruyor. 2 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Dostum ülke puanına ihtiyacımız var ve gönül ister hepsi kazansın 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 323 cevap paylaştı. 💛💙 Fenerbahcemm 6 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beşiktaşa noldu 🙂 1 2 Yorumla Lapadulaa +1 yıl Şampiyonlar liginde onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyordum teşekkür ederim 😊 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsi kalamaz 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hepsinin işi zor 1 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Spor konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umarım ikisi de 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar