Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Nordsjaelland'a 6-1 gibi tarih bir skorla mağlup oldu! Maçta rotasyon yapan ismail kartal yenilginin baş sorumlusudur! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Nordsjaelland'a 6-1 gibi tarih bir skorla mağlup oldu! Maçta rotasyon yapan ismail kartal yenilginin baş sorumlusudur! Maçı nasıl buldunuz?

Kesin hakem GS'li 🤣 her maç öncesi hakem diye ağlayan fener bu maçıda mi hakemle yenildi lider olmuşsun köy takımından altı yiyorsun sonra ülke puanını gs düşürdü neyse bjkliler fenerle teselli bulsun 😂
Rezalet bir skor! Bence Nordsjaelland köy takımı değil ama üst düzey birtakım da değil bildiğin vasat bir avrupa takımı ve sen bunlardan rotasyonlu kadro adı altında 6 yiyiyorsun! Kimse görmüyor belki ama bu tip tramvatik skorlar lig maçlarına bile yansır! Fenerbahçe bu hocayla falan şampiyon olamaz! Fenerbahçe bir kaç haftadır oyun olarakta geriye giden birtakım, hakemler bir şey yaparsa yarışta kalabilir yoksa işi zor!
Sorsan hakem yüzünden geriye giderler Türk hakemi yok elle attığı golü versin
Cevap
3Cevap
Rezilbahce ile Reziltas bugün mahvetti bizi. Besiktasliyim ama kesinlikle Beşiktaş ta 0 dan temizlik şart. Fener de İsmail ile olmaz
Beşiktaş yenilenmeye gidecek çok göze çarpmaz ama Fener çok berbat ya. Kaleci falan kazık transferi oldu gibi resmen
Bu ne arkadaş, demekki City ile oynasalar 10 tane yiyecekler.
Takım olarak bakmıyorum böyle durumlarda. Ülkem adına konuşurum. 2 Türk takımı yenilmiş ve ülke puanı alamadık üzücü bir durum.
Sadece yenilmişler mi t*ecavuze uğradılar la 😃 Türkiyedir Galatasaray herkes biat etsin💛❤️!
Türkiyeyi temsilen çıkan sporcu veya kulüp varsa bu ülkeyi temsil ediyordur. Senin sözlerin şu anlama geliyor. Türkiyeye t*cavüz etmişler diyorsun resmen, yazıklar olsun bir insan ülkesine bu denli nasıl düşman olabilir. Türkiye bir takıma ait filan değildir siz fanatikliğinizle abartıyorsunuz. Hiç bir şey Türkiyeden büyük olamaz eşitte olamaz. Biat sadece yaratana edilir.
Ülkemiz adına temsilen çıkan sporcularımızda var madalya alırlar veya alamazlar sonuç ne olursa olsun alay edilmemelidir. Sizin yaptığınız spor ahlakına da sığmıyor ülke ahlakına da sığmıyor. Ülkesini sevmeyen biri yazık ki ne yazık.
Ahahaha tam bir rezillik, hiç böyle beklemiyordum
Oyunuyla bilmem de rezalet skor
galatasaraylı olmayı düşünüyorum :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?