18 yaşındaki futbolcumuz yaşadığı sakatlıklar yüzünden Real Madrid'de şans bulamamıştı. Bakalım ödülü alabilecek mi?

18 yaşındaki futbolcumuz yaşadığı sakatlıklar yüzünden Real Madrid'de şans bulamamıştı. Bakalım ödülü alabilecek mi?

Bu sezon hemen her maçta Real Madrid'de ilk 11 oynayan bir oyuncu olabilseydi (Sakatlıklar yüzünden böyle bir şansı olmadı) bu ödülü alabilme şansı olurdu. Şimdi oynamadığı halde onunla benzer yeteneklerine sahip olan ve takımında 11 oynayan oyuncular varken ödül sırf Real Madrid'de olduğu için Arda Güler'e giderse de haksızlık olur. Bence ödülü alamayacak ama 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Kenan Yıldız ile birlikte en iyi kozumuz olacaktır.
madrid'de forma bulamadı diye psikolojisine yürüyor tüm medyada, kardeşim bu daha 18 yaşında zaten. barca veya madrid in A kadrosunda 18 lik ne zaman görülmüş, messi dahi 22 de barca A ya geçmiş. O yaştakilerde uzun süre oynamadı öyleyse 90 dakikalık form sağlar mı meselesi yok zaten, oynadığı gün show yapar. yeterki profesyonel egitimlere aralıksız devam etsin, formayı giyebilmek için başka yerlere kaymak gibi bir hata yapmasın.
Real Madrid doktorunu kovdu iyi yaptı çocuk oynayamadi o güzel kardeşim doktor yüzünden nazar değdi çocuğa bır takım Fenerbahçe taraftarı yüzünden dövdüler gitti diye ben Galatasaray taraftarı olarak çok beğeniyorum inşallah bir an evvel iyileşir formunu yakalar forma şansı bulur
Başarılı ve sakatlık yaşadığını düşünmüyorum yani bu denli uzun süreli bir sakatlık değil. Geliştiriyorlar, forma getirip oynatacaklar ve mükemmel bir yıldız olacak, inanıyorum.
Cevap
23Cevap
Başarılı bence
bireysel olarak basarili olamaz ama madrid gibi sistemli takimlarda cok rahat gol pozisyonlari yaratir bu da zaten buyuk takimlar icin yeterli cunku bitirici adamlari olacaktir illa ki degerlenecektir o paslar. madrid bunu olurda satarsa hayatinin hatasini yapar. arda sakatta degil bence hazir degil o yüzden tepki gelmesin diye niye oynatmiyon falan sakat ayagina yatiyorlar.
Yetenekli ama sakatlıklardan dolayı kariyerine bir türlü istediği gibi devam edemiyor ve bu ödülü kazanması da pek ihtimal dahilinde değil gibi.
Alırsa da hiç oynamadan ödül alarak tarihe geçer. 😃
Bizimkiler real madridü ardayı bahane ederek soydular
Arda iyi oyuncu korkum Batuhan gibi egoya kapılıp kendini bitirmesi
Çocuk oynamadan kariyeri bitiyor. Ödül falan hikaye
Çok genç ve yetenekli bir futbolcu. Ancak istikrar çok önemli istikrar.
Sakatlığını atlattığında çok başarılı olacağına inanıyorum
Ara transferde başka takımlara kiralanıp ziyan olacak.
Ödülüde net Bellingham alacak ya da Musiala
Talihsizlikler peşini bırakır ise çok başarılı olacaktır..
henüz başarılı bir futbolcu dıyebılecegım performansı gösteremedi
evet başarılı ama sakatlıktan kurtulamadı
Daha ayağına top gelmedi
Lan Adamın ayağına daha top değmedi
Gayet yetenekli
Evet çok başarılı bi çocuk tebrik ediyorum 👏👏
@whsinemm aşkım bu çocuk sizin takımda mıydı
yazık ettiler çocuga daha bir maç oynamadı
O çok ender bir yetenek
Bu yaşta orada olması bile çok büyük başarı
Ne oynadı ki aday oldu
Hiç anlamam ama umarım güzel yerlere gelir