Spor Hiç kadın futbol maçı izlediniz mi? кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bunu da erkeklerden alıyor muyuz 😄 Gool sevinci heyecanı 😄 Hiç kadın futbol maçı izlediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Belki de gol atar tişörtü çıkartır diye izlemiştim bir kere ama sonra izlemedim :D 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Bari sen yapma 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Şaka yaptım zaten :D sdjsj
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Belki gol atarlar da o anki heyecanla üstlerini komple çıkartırlar diye çok izledik assdjdk 1 1 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Nerde futbol aşkı 😀 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Okul döneminde takımımız vardı. İzlemiyorum. Almayalım ya neleri kaldı ki 🤷♀️ 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İzledim ama sarmadı :D 1 2 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Golsüz mü geçti maç 😄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yok beceremiyorlar :D Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Basketbol ve futbolu kadında estetik bulmuyorum şahsen voleybol olabilir de. 0 0 Yorumla
necdko Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet almlanların sanırım Avrupa kupasını izlemiştim. Hala hatırlıyorum topcularin adlarını 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İzledim sürekli yere düşüyorlar.😬 2 4 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Ahahahaha neeeğ sjsjhs hadi canımm😂😂 şaka yapiyosunn😂 Yorumla _Petunya_ +1 yıl @ZurafaninBiri valla 😄 merak ettim bir kaç maç izledim sürekli düşüyorlar Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl İroni yapıyorum şapşikk😂 güldüm yorumuna ajsjshs Yorumla _Petunya_ +1 yıl @ZurafaninBiri hee 😄 ehehe 😄😘🌺 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bazen istenmeyen frikikler oluyor. kıllı vajinanın kıllarının görünmesi gibi. 0 0 Yorumla
Yusuf_19o3 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Birkaç dakika izlemiştim sanırım. Ama elclasico dışında herhangi bir maç o keyfi vermiyor. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum... sevmediğim şeyi izlemiyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet izledim 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 614 cevap paylaştı. Hayır izlemedim.. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 803 cevap paylaştı. Futbol sevmem ben. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Belki de gol atar tişörtü çıkartır diye izlemiştim bir kere ama sonra izlemedim :D
Bari sen yapma 😀
Şaka yaptım zaten :D sdjsj
Belki gol atarlar da o anki heyecanla üstlerini komple çıkartırlar diye çok izledik assdjdk
Nerde futbol aşkı 😀
Okul döneminde takımımız vardı. İzlemiyorum. Almayalım ya neleri kaldı ki 🤷♀️
İzledim ama sarmadı :D
Golsüz mü geçti maç 😄
Yok beceremiyorlar :D
Basketbol ve futbolu kadında estetik bulmuyorum şahsen voleybol olabilir de.
Evet almlanların sanırım Avrupa kupasını izlemiştim. Hala hatırlıyorum topcularin adlarını
İzledim sürekli yere düşüyorlar.😬
Ahahahaha neeeğ sjsjhs hadi canımm😂😂 şaka yapiyosunn😂
@ZurafaninBiri valla 😄 merak ettim bir kaç maç izledim sürekli düşüyorlar
İroni yapıyorum şapşikk😂 güldüm yorumuna ajsjshs
@ZurafaninBiri hee 😄 ehehe 😄😘🌺
bazen istenmeyen frikikler oluyor. kıllı vajinanın kıllarının görünmesi gibi.
Kısa kısa izlediklerim oldu
Birkaç dakika izlemiştim sanırım. Ama elclasico dışında herhangi bir maç o keyfi vermiyor.
Sevmiyorum... sevmediğim şeyi izlemiyorum
severek takip ediyorum
izledim, kadın sporu değil sıkıcı
evet izledim
İzlemedim
İzlemedim...
İzlemem
Hayır izlemedim..
Futbol sevmem ben.
Serena williyim izlemiştim
hiç izlemedim
Futbolcuydum erkeklere acıdım bıraktım 😅😅