Hiç tribünden maç izlediniz mi?

Görüş
44Görüş
Bir kere izlemiştim. Galatasaray - Trabzonspor maçıydı. 1-0 geriden gelerek maçı 2-1 kazanmıştık. İlginçtir ilk defa gittiğim maç bi hayli olaylı çıkmıştı. Trabzonspor'a tam 4 kırmızı kart çıkarken, kırmızı kart görenlerden biri olan Salih Dursun'un hakeme kırmızı göstermesi de gündem olmuştu. 😂 Erkan Zengin'in penaltı golüyle öne geçmişlerdi, bizden de Lukas Podolski eşitliği getiren golü atarken, galibiyet golünü de penaltıdan kaptan Selçuk İnan atmıştı.
Mükemmel bir atmosfer vardı, harika bir ortamdı. Hep beraber atkıları sallaya sallaya zıplaya zıplama tezahürat ediyorduk, süperdi. İkinci yarıda kenarda ısınan Snejder'i görünce "Wesley Wesley Wesley Sneijder" diye sahaya çağırdık ve geldi. Rakip 7 kişi kalınca da uzatma dakikaları oynamadan hakem maçı bitirdi. Bitene kadar da Galatasaray kendi aralarında attığı her pas esnasında oley çekiyorduk. Maç sonu da sahanın ortasına gelen Snejder de üçlü çektirdi. Unutulmaz bir akşamdı. 💛♥️
1 kere gittim ve olay of çekrek final macına o da penaltılarda yenildik 🤦🏿♂️
Sadece bir kez beşiktaş maçını tribünden canlı olarak izledim..
Bana göre olmadığını anladım.
Millet gol telaşındaydı, ben maçın bitmesine kaç dakika kaldı bitse de gitsek telaşındaydım.
Defalarca kez
Fenerbahçe’nin Hull City maçı ve Başakşehir’in Club Brugge maçını izlemiştim
Çok maç izledim tribünden. Ama en çok keyif aldığım maç Lakers Oklahoma maçıydı.
Hayır ama 1 gün olacak inşallah çok istiyorum
İlçe takımı maçı izledim de büyük takım maçına hiç gitmedim.
Böyle güzellerin olduğu tribünde sahaya bakmakda ne bileyim. 😈
Elbette ızledım Fenerbahce ıcın sehır dısına bıle cıktım deplasmanlara gıttım
Bir Beşiktaşlıysan izlemişsindir.
Hayat siyah ve beyazdan ibarettir.
İzledim Gs Arsenal final maçında babamla birlikte 😄
Ohooo çok izledim. Sayısını ben bile unuttum. Her maç çıkışıda kavga çıkardı 😅
Hayır, gitmedim. Bir keresinde gidecektim hastalandım için gidemedim. Ama öyle gitmek ister misin dersen öyle delicesine istemiyorum evde yayıla yayıla izlemek varken :)
Evet tabii Galatasaray'ın ve Kasımpaşanın sayısını hatırlamıyorum ama izledim. 1-2 tane de Orduspor maçlarını izledim.
izlemesem daha iyi güzel kadınlara bakarken macı unuturdum 😄😅
Fenerium alt avis 8. Sıra 9. Koltuk her zaman oradayız 😂😂😂 şimdi bir sürü video atmak isterdimde xper zımbırtısı izin vermiyor 😂😂😂
Çok izledim ama turkiyede fenerbahce stadına gittim iki defa
Tabiki tv ayrı ancak o atmosfer başka
Çok izledim ama şimdi para verseler gidip izlemem
En İyi Görüşler