Kas yapmak spor yapmak sebepleri arasında; Vakit geçirmek için aktivite için, elbisede daha güzel görünmek için, daha güçlü olduğunu hissetmek için, kavgada daha baskın görünmek için, kızların ilgisini çektiği düşüncesi, medyadan empoze edilmesi özendirilmesi, meslek olarak sektör olarak benimseyenler, sosyallik için ortak fikirde kişilerin bir araya gelmesi, yalnızlıkta bir boşluğu doldurduğu düşüncesi, kilo almaya kilo vermeye katkı sağlaması, doktorların yönlendirmesi, gelişmek gelişmeyi takip etmek sonuç almak tatmini vs. sebepler olabilir.
Bazı erkekler kas yapmayı seviyor çünkü kas bir erkeğin makyajıdır, gücüdür ve her şeyidir. Ama ilk fotodaki elemanlar steroidli yani ilaçlı ve hiç bir zaman onlar gibi olmam, olana saygı duyarım ama onlar gibi olmam çünkü sterod bu adamlara ekstra güzel görüntü veriyor ama içi boş ve erkekliklerine testosteronlarına çok büyük zarar veriyorlar. Burdan yarışmaya hazırlanmayıp steroid kullanmayı düşünen arkadaşlara da sesleneyim;
Yarışmaya hazırlanmayacaksanız (ki bence gerekte yok, hayatınızın merkezine böyle bir şeyi yerleştirmeyin) kesinlikle steroid kullanmayın, ilerde çok pişman olursunuz, 16-17 yaşında kullanmaya başlayan insanlar varmış son zamanlarda çok duydum bi gençlik hevesi uğruna erkekliğinizden olmayın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu fotoğraftaki insanlar ilaçlı. Senin aşırı olarak nitelendirdiğin vücutlarin %90 ı ilaçlı. Doğal olarak yapılabilecek bir vücut sınırlı zaten. Bir erkek dışarıdan ilaç almadığı sürece bir taraflarını da yırtsa fotoğraftaki gibi olamaz. Ama şu alt taraftaki vücutta da kas yok tam bı Zargana siz de ölçüyü bulun.
herkesin kendi tercihi, bende çoğunluğa çoğu konuda anlam veremiyorum, "niye obezler, niye çubuk kraker gibiler, niye armut gibiler, niye talaş gibiler, dümdüz iğrenç vücutlar..." diyorum, tabi kendi halindeki insanlara değil, herkeze karışan, birşeyleri dayatan insanlara böyleyim. yoksa kendi halindeki insanlara saygım sonsuz, lafım onlara değil.