Spor Boyum 170, voleybola tekrardan başlasam mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor boyum 1.70 bi ara gidiyordum biraktim sizce devam edeyim mi? Boyum 170, voleybola tekrardan başlasam mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 506 cevap paylaştı. Genç yaşta devam etmek gerekir spora. Ancak ara verdikten sonra dönüp profesyonel olması zor olur. Artık hobi olarak yaparsın muhtemelen 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ben de üst düzey vücut yapmak istiyorum gidicem sen de gidebilirsin istersen 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Daha uzun duruyorsun ama bence basketbola basla pivot olarak 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet devam edin voleybol candır 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Vakıfbank'tan Fatma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl O duruş neden öyle özelligi var mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya qpfjakpqudbs denk gelmis oyle cekmisim 🤦♀️🤦♀️ Yorumla mavimuratfb +1 yıl 😀😀😀 direk duruşun dikkatimi çekti 😀 Yorumla Soran +1 yıl olsun dikkatinizi cekebilmisiz Yorumla mavimuratfb +1 yıl Cekilmicek gibi değil ki ama 😀😀 Yorumla
-ProfiteroooL- Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Spor yapmak iyidir o yüzden devam et 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geç değil mi bu yaşta? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. devam et tabiki 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 923 cevap paylaştı. Devam et 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Spor konusunda 405 cevap paylaştı. durma derim:9 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Genç yaşta devam etmek gerekir spora. Ancak ara verdikten sonra dönüp profesyonel olması zor olur. Artık hobi olarak yaparsın muhtemelen
Ben de üst düzey vücut yapmak istiyorum gidicem sen de gidebilirsin istersen
Daha uzun duruyorsun ama bence basketbola basla pivot olarak
Iyiysen seviyorsan git yani neden olmasin...
Evet devam edin voleybol candır
Vakıfbank'tan Fatma
😄😄
O duruş neden öyle özelligi var mı
ya qpfjakpqudbs denk gelmis oyle cekmisim 🤦♀️🤦♀️
😀😀😀 direk duruşun dikkatimi çekti 😀
olsun dikkatinizi cekebilmisiz
Cekilmicek gibi değil ki ama 😀😀
Voleybola devam et spor dinç tutuyor
spora devam :D
Devam etmek istiyosan neden olmasın
evet başla ama plaj voleyboluna...