Bizim milli takımı izlerken gaza geldim sanırım hahah 9-10 yaşlarındayken ücretsiz bir kursta 1,5 yıl kadar antrenman yaptım ama sonra oynamayı bıraktım. Teknik bilgim vs var ama boyumu 1.56 civarı olduğu gerçeğiyle yüzleşince hayat pek yüzünüze gülmüyor :D Yani fena da oynamıyordum sanki diye hatırlıyorum ama böyle Eczacıbaşı THY gibi kulüplerde oynayabilir miyim bilmiyorum.
Voleybol federasyonuna bağlı kurslar var. Bu kurslara katılırsan seçmeler olurken 2'nci lig hocaları gelip antrenmanı izliyor o yüzden dolayısıyla başarı şansın çok fazla. Lisansını çıkartmayı unutma.
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim çok çok 🙏🏻
Soran
+1 yıl
Bu arada kursların federasyona bağlı olduğunu nasıl anlayacağım :/
Rica ederim. Federasyonda bu konuda bilgi verirler. Mesela bir zamanlar benim gittiğim vardı İzmirde Cami durağının orada ve federasyon binasının içinde.
Soran
+1 yıl
Ya çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın. O halde bi bakayım ama başvuru şartlarına göz gezdirdiğimde hep küçük yaştaki kişilerin başvurularının değerledirildiğini gördüm şevkim kırılmadı değil. Alırlar mı ki acaba beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2'ncli ligdeki kulüplerde oynayabilirsin. Alt yapı seçmelerini kaçırma..
Nasıl katılabilirim bu seçmelere?
Öncelikle hangi şehirdesin acaba.
İstanbul
Voleybol federasyonuna bağlı kurslar var. Bu kurslara katılırsan seçmeler olurken 2'nci lig hocaları gelip antrenmanı izliyor o yüzden dolayısıyla başarı şansın çok fazla. Lisansını çıkartmayı unutma.
Teşekkür ederim çok çok 🙏🏻
Bu arada kursların federasyona bağlı olduğunu nasıl anlayacağım :/
Rica ederim. Federasyonda bu konuda bilgi verirler. Mesela bir zamanlar benim gittiğim vardı İzmirde Cami durağının orada ve federasyon binasının içinde.
Ya çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın. O halde bi bakayım ama başvuru şartlarına göz gezdirdiğimde hep küçük yaştaki kişilerin başvurularının değerledirildiğini gördüm şevkim kırılmadı değil. Alırlar mı ki acaba beni
Estağfurullah. Alırlar 2 ligde fazla yaşa bakmıyorlar. Yetenek önemli..
Insan isterse herşey olur tabiki gerekli çaba ile boyunda uygunsa
Elimdeki boy bu işte :(
Yok yakınken geri dön hayallerinde bir sınırı var😅
Bedava ya ondan kuruyoruz işte :D
Biraz gec kalmissin. Spor cok erken baslamayi gerektiren birşey
Aslında açıklamada yazdığım gibi başladım ve teknik bilgim var ama ara verdiğim için sıkıntı..
Sporcular 1 sene sakatlik yasayip tekrar donunce bile eski seviyelerine gelmeleri aylar suruyor. Zamaninda birakmamaliydin
Haklı bir yorum
Bugun bende izledim kadin boleybol takimimizi cok uzuldum yazik oldu sultanlarimiza
Ama çok iyi döndürdüler maçı. Keşke son uzatma setinde de bırakmasaydık..
Tabii ki de olamazsın
Hıır :D
ayipsin genel kurmay baskani bile olursun
Olmaz maalesef😞
Yetenekliysen oynarsın
Ona onlar görüp karar verir diyorsunuz yani
Aynen
zor ya