Spor 18 yaşından sonra voleybol oynamak boy uzatır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Voleybol kursuna gitsem ve beslenmeyle desteklesem boyum uzar mı bu saatten sonra?18 yaşındayım.2 yıldır uzamıyorum.Boyum 1,68.1,72 olsam yeter. 18 yaşından sonra voleybol oynamak boy uzatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl 20 yasina kadar gelisim devam ediyor diye biliyorum Belkki 1 _ 2 cm felan uzarsin salıkli beslen bir sey kaybetmez sin sipor yapmis olur sun hem 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Voleybol ve arada bir barfiks çalışırsan 22 yaşına kadar boyun uzar.. 0 0 Yorumla
Hedyla Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Biraz zor baby benim yaşım 21 boyum 182. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzell boyunuz. 18 iken kaçtı peki? Yorumla Hedyla +1 yıl 1.76 falandı Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊 bana da nasip olur inşallah Yorumla Hedyla +1 yıl 172 iyi olur evet Yorumla
Getirgötür27 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Goggle playda leap fitness group un uygulaması var boy uzatma diye onu indir 60 gün yap 18 yaş altı 18 yaş üstü 2 seçenek var ikisinde bir günde yap ağır değil zaten 2 ayda beslenme yardımıyla 5 cm uzayabilirsin 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Spor konusunda 600 cevap paylaştı. uzayıp napıcan millet kısa istiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun olursam daha özgüvenli olurum diye düşünüyorum Yorumla
mafyabeg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben 1.87 yim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benim sevdiceğim de 1,87. Hem yanında sırıtmamak için istiyorum. Ama asıl sebebim uzun olmak beni daha özgüvenli hissettirecek Yorumla mafyabeg +1 yıl Boyun kaç Yorumla Soran +1 yıl 1,68 Yorumla mafyabeg +1 yıl Sırıtır Yorumla Soran +1 yıl Aynn sırıtmasın diye de istiyorum işte Yorumla mafyabeg +1 yıl Basket oyna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
20 yasina kadar gelisim devam ediyor diye biliyorum
Belkki 1 _ 2 cm felan uzarsin salıkli beslen bir sey kaybetmez sin sipor yapmis olur sun hem
Voleybol ve arada bir barfiks çalışırsan 22 yaşına kadar boyun uzar..
Biraz zor baby benim yaşım 21 boyum 182.
Çok güzell boyunuz. 18 iken kaçtı peki?
1.76 falandı
Çok teşekkür ederim 😊 bana da nasip olur inşallah
172 iyi olur evet
Goggle playda leap fitness group un uygulaması var boy uzatma diye onu indir 60 gün yap 18 yaş altı 18 yaş üstü 2 seçenek var ikisinde bir günde yap ağır değil zaten 2 ayda beslenme yardımıyla 5 cm uzayabilirsin
uzayıp napıcan millet kısa istiyor
Uzun olursam daha özgüvenli olurum diye düşünüyorum
Boşa uğraşma
Ben 1.87 yim
Benim sevdiceğim de 1,87. Hem yanında sırıtmamak için istiyorum. Ama asıl sebebim uzun olmak beni daha özgüvenli hissettirecek
Boyun kaç
1,68
Sırıtır
Aynn sırıtmasın diye de istiyorum işte
Basket oyna