A Milli Takımımız 12 Ekim'de Osijekte Hırvatistan ile karşılaşak.
15 Ekimde ise Konya'da Letonya ile karşılaşak. Konya'daki maça gidecek olanlarınız var mı #Tekyürek
Yeni teknik direktörümüz le 2008 deki o ruhu yakalayabiliriz gibi geliyor.

A Milli Takımımız 12 Ekim'de Osijekte Hırvatistan ile karşılaşak.
15 Ekimde ise Konya'da Letonya ile karşılaşak. Konya'daki maça gidecek olanlarınız var mı #Tekyürek
Yeni teknik direktörümüz le 2008 deki o ruhu yakalayabiliriz gibi geliyor.
İnşallah başarılı oluruz ve yine inşallah bahsettiğiniz o ruhu yakalarız. Ama benim bu kadro ve bu teknik direktörle başarı yakalayacağımıza pek inanmıyorum. Daha doğrusu hiç inanmıyorum. İnşallah yanılıyorumdur.
Yine de ümidi kesmemek lazım 😊
Şahsen yerli bir teknik direktörün olmasını tercih ederdim. Ama Montella da çok kötü bir fikir gibi durmuyor.
Ayrıca, işlerin pek de yolunda gitmediği bir sürecin ardından yaşanan bu tür değişimler, genellikle pozitif yansır. Fakat rakip kolay lokma değil.
Yine de hem hocanın olası tüm sonuçlar bakımından henüz kredisi var elbette ve hiç olmazsa daha iyi bir futbol oynanacağına kesin gözüyle bakıyorum ben.
Yürekten başarılar dilerim. 💖🙏
Hiç biri beş para etmez. Ruhsuz, paragöz herifler. Umarım oynadıkları maçlarda rezil kepaze olurlar da, voleybolcuları örnek almayı öğrenirler. Her ne turnuvası ise sonuncu olup gelsinler. Yıllardır bir önemli turnuvada dişe dokunur başarıları yok.
Kaleci problemi devam ediyor. Hırvatistan bunu değerlendirir. Barış ve Kerem sıcak. Kaan, irfan, abdulkerim, kerem, barış alper oynar. Yusuf sarı, ismail yüksek, hakan, orkun oynar. Kaleciyle bir stoperi montela seçer.
Cevap
33Cevap
Bence iyi kadro.. umarım başarılı oluruz :)
İdare eder yine s*çıp batırırlarsa montella'ya da güle güle 🤣🤣🤣
Mağlubiyet olsa bile yine de şans vermek lazım hocaya
Valla bakalım bir kaç maç oynatsın hele bi aynen :D
Hakan Çalhanoğlu kadroda olduğu sürece bu takım düzelmez. Hocaları o gönderiyor.
Hakan yerine alternatif kim olabilirdi.
Orta saha ve forvet zayıf kalıyor forvette hoşuma giden cenk vardı o da formsuz maalesef Hırvat maçından umarım puan alırız ama hiç sanmıyorum
kadroya değil oyuna bakarım. alman köylüsü kuntzdan sonra inşallah doğru düzgün top oynatacak biri olur.
Bir tek Zeki Çelik bana olumsuz göründü. Bu i. be toptan anladığı yok, kimin torpiliyle geldiyse oraya...
Montella yeni geçiyor takımın başına ve zamanla oturacaktır. İlk iki maçı kaybetse bir şey demeye hakkımız yoktur. Ama zamanla oturacaktır sistemi
Adam gibi yenilenme olmadığından bu yüzden 3-5 kişi bu takımı kurtaramaz
Japonya hazırlık maçındaki ruh gibi oynamasınlar yani.
Futbolu bırakalı çok oldu. Milli takımda bıraksın. En azından rezil olmaktan kurtuluruz.
Olabildiğince en iyi kadro bu bundan ötesini beklememek gerek.
Gayet iyi seçimler yapmış. En çokta Rıdvan Yılmaza çok sevindim.
Hamit Altıntop'un her zamanki kadrosu. Yarı fetöcü, yarı gurbetçi.
En iyi ihtimal ile 1 2 maç kazanıp yerinde sayar.
Oluruz diye düşünüyorum. Oyuncularımız kaliteli ama birbirlerini tanımıyorlar.
Türkiye'de siyasetin eli spordan ordan burdan kalkmadıkça başarı filan hikaye. Guardiola'yı getirseler de faydasız.
Futboluda bilirim diosun yani himm
Bir zamanlar spor spikerliği yaptığımdan
Bende diyorum nerden gözüm isiriyor :D benide bilmen lazim o zaman o kadar futbol oynadim süperligde
Metincan Cici vs biliyorum 😂
Himm şimdi işin yokmu peki
Olur inşallah, dualar onlarla
Footbolldan hiç anlamam 🙂 başarılı
Futbol ile ilgilenmiyorum. Nefret ediyorum hatta
Olurlar umarım, pozitifim✌🏻
Yenilecekler o yüzden ilgilenmiyorum 🤓
Konya'da Olduğum İçin Bilet Alırsam Gideceğim :)
Bu yönetim ile imkansız
Türkiye de futbol kalmadı
herkesi toplamış işte
Hahaha sameti nasil almis la
Sanmıyorum
Basarili buldum
Sorun kadroda değil
Sistemimiz yok
Cenk niye
Forvet mi var Türkiyede başka :D
5 kurul etmez
Samet tercihi yanlış