UEFA Uluslar Ligi için milli ara dönemine gireceğiz bu maçlardan sonra Mart ayına kadar milli ara yok. Karadağ ve Galler maçı için milli takım kadrosu açıklandı. Türkiye'yi tercih eden Porto'dan Deniz Gül, ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrıldı.
Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır
Defans: Abdülkerim Bardakcı, Çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik
Orta saha: Doğucan Haspolat, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü
Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Deniz Gül, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün
Uluslar Ligi'nin 5. hafta maçları şu tarihlerde oynanacak: Türkiye, 16 Kasım'da Kayseri'de Galler ile mücadele edecek. Son maç ise 19 Kasım'da deplasmanda Karadağ ile oynanacak.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Israrla barısın forvet yazılmasıda bı garıp adam sonra takımda pas yerıne kale arkasına vuruyo , alınmasa da olurmus kadroya, oynatılmamak ıcın alınan bı semıh daha , kerem sakatlanmaz ınsallah gerısıne yorum yok karam tayfayı aratmasınlar bıze
Kalede mert olsun forvette Semih ve kenan.. barış sağ açık. .. kerem sol açık hakan ve Orkun orta saha. Mert muldur sağ ferdi sol bek defans Merih ve Abdülkadir
Semih umarım immobile gibi bitiriciliği olur gelişir
Ligin şu an en formda kalecisi berke özer
Bir tek irfancan eksik
Takımın başındaki hoca bilir biz degil..
Enesin oynamasini isterdim.
İyi en azından yunusu cagirmislar
Kim olursa olsun yeter ki güzel oynasın
Hakan şalgamoğlu alınmasın
Niye iyi bence
Alacaklarını almış zaten
Hepsi tam yerinde
Kenan yıldız 😍
Kazansinlarda kimin olduğu onlara kalmış
herkesi çağırmışlar
2 maçıda kazanacak. 🇹🇷🇹🇷
irfan can eğribayat