beşiktaş özüne öz evlatlarına dönmeli, burak yılmaz, senol güneş gönderilmeli…
bazı oyuncularla artık olmaz neşter vurulmalı
BugünBeşiktaş nomame (isimsiz) bir takıma kaybetti. 2-0 dan maç verdi.
Maç sonu sevinçlerinden ne yapacaklarını bilemediler. Beşiktaş TD değişimiyle sorunu çözemez. Sorun başka bir konu. 2-0 dan 3-2 konusunu teknik direktöre bağlayamayız.
3 lü çektirmeyi mi diyorsun :))))
yönetim seçime götürmeli ve güven tazelemeli ya da yeni bir yönetim seçilirse yola öyle devam edilmeli... Bu maç 2-0 dan kaybedilmesi hoca acizliğine bağlıyorum. Nomame birtakım bu skor tutulmalıydı ya da en kötü beraberlik ile maç tamamlanmalıydı. Hoca bir süredir kötü oynatıyor ve psikolojini hiç normal bulmuyorum. Maç sonu açıklamaları falan...
tam temizlik gerekir bir kerede...
ben hala o kadar basit düşünmüyorum. fikirler değişebilir. fenerliyim ama şenol güneşi hep takdir ederim. başarılıykende aynıydı. şimdide aynı. çizgisini değiştirmiyor.
sorunu önce tanımlamak. belki futbolculardır. paraları ödenmiyordur. Ya da fener ve gs ın şu anki gücünün arkasında kalmaktır. mücsadele ruhlarını niye yitirdiler bakmak lazım. Icardiden sonra en iyi forvet beşiktaşta. Belki kaleci sorunu var çözemediği. oyun gücü yüksek değil. kanatlar yeterince hızlı değil. belki bu noktalarda sorun var. Ve çözülemiyor. Şenol güneşe mal bu bunu yöneteceksin dediklerinde bu durumlarıda irdelemeleri lazım. Yönetimler değişsede bu sorunlar çok pahalıya çözülüyor. sorunu bulmak akabinde çözüm getirmek. sorun size göre yönetim ve TD. bana göre o kadar basit değil.
çözümün ne peki :)
şimdi bir havu var ve altı delik su kaçırıyor ve havuzun suyu mikoplu ve havuza girenlerde derisinde hastalık beliriyor. ÇÖZÜM : havuzda su kaçagına sebep olan deliği bul tamir et. Havuzdaki suyu ilaçla mikroplanmayı bitir. Havuza girenlerde derisinde hastalık belirtisi oluyor mu gözlemle... Çözümler her zaman basittir. Basit basit vurgun yerine hamaset yerine çözümün ne onu duymak istedim
ortada bir havuz var ama delik görünmüyor. ama sı kaçıp gitmiş. delik görünse hemen kapatıp kurtulursun. ya da görünen delikten o hızla suyun çıkması imkansız belkide. işin içinde olmadan ahkam kesmek kolaydır. :) sorunu tam anlamadan çözüm üretemezsin. :)
Senol güneş istifa etmiş. Yönetim yine sıyrılmış gibi görünüyor.
Hayırlısı. Sergen daha büyük aday gibi.
Sergen bu normal. Rıza Çalımbay hayır demez ama onuda taraftar pek sevmiyor. Avam görüyor. Aslında karakterli adam. Bir şansı daha hak ediyor.
Cevap
3Cevap
gitsin evet
Arnavutlukta dayak yemişlerdi o takım mı bu
Hayır tam rezillik
ads yine ayarlarınızla oynadı ahahaaa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?