Beşiktaş hiçbir varlık gösteremediği Trabzon deplasmanından 3-0 gibi ezici bir mağlubiyetle ayrılıyor.

17 Eylül 2023
Pazar 22.55
Yönetim
Şenol Güneş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beşiktaş hiçbir varlık gösteremediği Trabzon deplasmanından 3-0 gibi ezici bir mağlubiyetle ayrılıyor.

17 Eylül 2023
Pazar 22.55
Fatih Terim.
Şaka şaka.. Sorumlu elbette yönetim. Kaliteli bi' kadroyla filozofun başarıları hepimizin hatırında. Teknik adam elinde kim varsa onu oynatır, ekstra bir şey beklememek lazım.
sorumlu olarak 2 secenek sunmussun. onlar üzerinden cevaplıyım. yönetim önce. şimdi baktıgınızda kalede kariyerinde yükselişte olan bir isim var olgun cagında ve kafası rahat takımda yeri net mert var. sozlesme de uzatcak ve maasıda artcak. savunmada bence bu macı batıran isim coleydi. 3. gol ondan geliyor. 1. gol. 2. golde merte yazar. mert böyle arada mac yakıyor. ama kurtardıklarıda var. coley ofsaydı bozdu ve adamını kacırdı. aslında mac ondan gitti. eger erkenden yenmesiydi gol takım toparlardı. td de tutardı. ama td olarak hani ilk yarıda pek etkili olamıyorsunuz bence. ilk 11 macı geri donulmez hale sokmamalılar. türk liginde 2 tgol yersen 3 ayıp macı ceviremezsin ve bunu denerkende 3 ü yersin cogunlukla. trabzon kolayca yenmiş. yonetim tabi hani oyle tatmın edici transfer yapmadı. stoper aldı amartey erik bunlar yoktu neciple oynadın. onurda bence etkisizdi. necip yine en iyileri
td olarak da bence senol hoca iyi iş yaptı denedi. olmadı. bence bizim takım nazik kırılgan. bu takımın gol yememesi lazım. yerse zor cıkarır. gol yollarında agrasif değil. maclarda 5 tane gol atamaz bence tabi.
sezon bası hayalimdeki besıktas bu değildi ama yönetimi secerim illa birini sececeksem cunku transferlerde hatalı işler yaptılar. enbüyük eksi sen ne olursa ol bu işin reklam tarafını yapmalısın. taraftarı cekmen lazım. fıstırıktan adamlar alıcaksın isimsiz hatta. ama1 tane marka yüzü alıcaksın. almadılar.
Bu futbol, bu durum Senol Gunesin degil, yonetimindir. Surekli Sergen Yalcini, Senol Gunesi ortaaya atarak kendini kurtaramazsin. Bu nasil bir transfer politikasi, nerde bitik sakat futbolcu varsa doldurdunuz, alinanlarda Besiktasin oyun sistemine uygun oyuncu degil. Rebic ne oynuyor, Cemberlein ne oynuyor, aldiginiz defanslar nerde, hala Necip oynuyor orada, Onana nerde, teknik bir ozelligi olmayan Mulekadan ne bekleniyor. hala Gezzaldan ne bekleneniyor. Senol Gunesin takimi pas ouunu oynar, Besiktasta pas yapabilen oyuncu yok, topu 3. bolgeye tasiyabilen ofansif ve kreatif bir oyuncu aramadiniz mi bulamadiniz mi? Abubakar nereye kadar kendi gayretiyle gol atacak. Haftalardir Taliscayi, Ramosu almak icin ugrastiniz onun yerine uygun fiyatli ofansif orta saha neden almadiniz. Bugun bir orta saha olsaydi farkli skorla kazanirdik. Trabzonsporda iyi falan oynamadi, butun yanlislari tesadufen dogru oldu
Yönetim ve alınan oyuncuların rakiplerin kalitesinin altında kalması. Ne olursa olsun Beşiktaş gibi bir takımın yenilse bile pozisyona girmesi lazım. İlk isabetli şutunu 70'te çekti. Takımda da bir ruhsuzluk var.
Cevap
11Cevap
Yönetim bence
Trabzon motive Beşiktaş isteksizdi. Trabzon iyi idi. Ikinci golde Mert 'in baraj kurdurma hatası. Mendy çok iyi , bakesetas agresif ama iyi vuruşları var. Beşiktaş kaybetmeyi hak etti. Hazirlanmamis kadro zayıf.
bugün hoca bence, çıkardığı ilk 11 yanlış, bugün ne düşündü acaba🤔
kadroda yetersiz,
tamam kadro derinliği yok ama bugün maç özelinde bakarsak ilk 10-15 dk da maç Bjk bakıyor gibiydi. Abubakar gibi oyuncu ceza alanında ön bölgelerde rakibi bayağı rahatsız edebilirdi. Bilemeyiz tabi ama belki gol bile atabilirdi o dakkalarda. Belki buna rağmen yine Ts kazanacaktı ama bunu denemeliydi. Ts golü geldikten sonra mental üstünlük onlara geçti. Adamlar gerçektende iyi oynadı. Takıma yeni katılan takviyeler çok iyiydi.
Doğru düzgün bir transfer bile olmadı hepsi hatalı
Böyle bir skor beklemiyordum açıkçası, Beşiktaş'ın ezip geçmesini bekliyordum.
Yoneticisi de teknik direktoru de ts li olan bir takimdan ne beklenir
Başkan anca gs şöyle gs böyle gs şunu yaptı gs hesabını versin. Sen önce sahaya bak
Tebrikler Trabzon 😃 ne olacağıdı
Tabii ki :D
Demem :D yuhaa o kadar da değil
Aaa düşman mıyız biz rakibiz dsjs
Hayır sosyetic ben 😅
ahahha kıskanma
Espirilerimi 😒
Yakışmamıştı
Gerçi bana ne yakışmaz ya 😮💨
Her şey :D sus git
Evet 😌
Asla ego sıfır bende djjd
Tabii ki 😌 ego sıfır konusu dimi ahaha
Aaa ayıp ayıp naptım şimdi :D
Sensin egoluuu :D
Benden daha fazla egolusun doğru. Bu arada sürekli yenilginizi hatırlıyorsun :D zor olmuyor mu
Benim kadar değil benden fazla :D o şekil
Asla djsja
Değilim, kraliçe diyorlar senin prense ihtiyacın yok diyorlar 😃
Prenses değil kraliçeyim yani 😌 jdjdsk
Sus oradan :D ben demedim bunu
Vododoooodo :D ben öyle diyorlar diyorum
Sana ne acaba 😅
Övünmüyorum belirtiyorum. Prenses değilsin lafının üstüne amaaan neyse ne
Teveccühün 😃
Sus be bi sus 😒
sensin bence 😂😂
Ben evde sadece maçı izledim benim günahım ne? 😄
çünkü yeter artık beşiktaş beşiktaş 😂
Bence de artık yetmeli çünkü bu mağlubiyet psikolojimi bayağı kötü etkiledi 😄
çok iyi olmuş o zaman demek yenildiniz 😂
Maalesef 😄 nesi iyi ayrıca 🙄
çünkü bıktım senin Beşiktaş yazmalarından benim sorularıma bile illa Beşiktaşlı bi yorum iliştiriyorsun senelerdir 😂
Başka ne yazayım istersin söyle onu yazayım 😂
konu sorumda çamaşır suyu olsa bile onu beşiktaşa bağlıyosun 😂😂😂😂
O kadar da değil 😂
tam o kadar 😂😂😂
Kanıt var mı dhshd
beyin bellek benim kanıt 😀😂
Güvenimiz tam o zaman 😄
daha geçen sorumda konuyu beşiktaşa alaka olmamasına rağmen bağlamadın mı? 😀 bağladın ve başka zamanlarda da geçmişte yaptın 😂
Her zaman bağlarım 😄
işte bak gördün mü kabul ettin bir de ne zaman kanıt var mı diyo 😂😂😂
Tamam bir dahakine Galatasaray'a da bağlarım maksat gönlün olsun 😄
gömeceksen gs’ımı hiç girme o topa 😂
Önemli olan bağlamak değil mi? Nasıl bağlayacağımı bana bırak 😄
fena olur söyliyim savaş silahlarımı kuşanmakta istemem ha 😂
Tehdit? 😄 sakin ol bayan 😂
beşiktaşlı olmak böyledir işte gıcıksın 😂
Galatasaray'ı savunma stiline hayran kaldım 😂
öyle 😌😌😌
Top tüfek hepsi ortaya çıktı sjsjd
ahahaha 😂😂 kuşandım silahları demedim 😒
Galatasaray için değer mi silaha falan 😂
değer her ne kadar futbol ile alakam olmasa da 😌
40 yıllık fanatik oldun anında 🙄
olabilir netice de gs’lıyım tabii ki savunurum 😒
Beşiktaşlı yapıyorduk seni en son ne oldu o iş 🙄
ne zaman rüyanda herhalde 😂😂😂
Hayır gerçekti shsdjd
uydurma forrr ya 😂😂 işte hep beşiktaşı düşünmekten bunlar 😂
Herkes Beşiktaşlı olana kadar düşünmeye devam edeceğim 😂
sen çok düşünürsün daha öyle 😂
Beşiktaşlı olarak düşünme süremi kısaltabilirsin 😂
hiç bi şey anlamadım biliyo musun 🥺
Beşiktaşlı ol diyorum çok düşünürsün dedin ya 😄
daha güzel renkleri olan gs seçmişim işte kâfi 😀
Siyah-Beyaz varken? 😄
gs da kırmızı var bir kere 😒
Kırmızı şart mı 😄
tabii ki evet 😒
Bizim formamızda var zaten 😅
renkleriniz siyah beyaz kabul edemem 😂
İlla sarı kırmızı diyorsun 😅
kırmızı diyorum 😀
Yanına siyahla beyazı ekledik mi tamamdır shshd
sen Dünyaya yetersin bence tek başına beşiktaşlı olarak çünkü ben böyle düşkünlük görmedim 😀😂 dicem ama gördüm daha önce de böyle kişiler😂
Benim kadar olanı var mı 😂
vardı gördüm 😂
Enteresan 😄
Malubiyetin sebebi rosier
İlk zamanlar bunlar olur.
Dedem
İcardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?