Evet arkadaşlar birinci hafta başlayan hakem tiyatrosu bu hafta devam etti ve yine trabzonspor ile besiktaş'ın galibiyetleri açık biçimde çalınmıştır! Tamam geçen hafta besiktaş trabzonspor maçından sonra özellikle iki takımında bu yetersiz kadrolarıyla şampiyon olamayacağını iddia ettim ve transfer yapmadıkları sürece iddiamın arkasındayım ancak dün trabzon'a verilen nwakaeme'nin net penaltısı var ile iptal ediliyor, besiktaş'ın ise net penaltısı ve yedikleri golden önce besiktaş'lı oyuncuya yapılan net faul var'a rağmen verilmedi ve antalyaspor her ne orgill ile ofsayt olmayan bir pozisyonu kesilse'de o pozisyon yardımcı hakemde olduğu için ve var'ın ofsayt golleri dışında bir etkisi olmadığı için pek eleştiri yapamıyorum... ne düşünüyorsunuz?
Hakem tiyatrosu erken başladı! Besiktaş ve Trabzonspor'un hakları yenilmeye devam ediliyor! Ne düşünüyorsunuz?
Bence de Beşiktaş ve Trabzon maçında verilmeyen penaltılar vardı. Ona hiç ama hiç lafım yok. Keşke hak yerine bulsa. Bütün maçlar adil yönetilse. Tek bir sorum var sana. Konu Beşiktaş ve Trabzonken neden Fenerbahçe'nin pozisyonunu koydun görsele? Bu pozisyonda ceza sahası içerisinde rakip futbolcu Fenerbahçeli futbolcunun yüzüne dirsek attı. Yani haklı bir penaltıydı. Sadece merak ediyorum neden bu fotoğrafı paylaştın?
0
37 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
şu an Galatsaray maçını seyrediyorum. Demba ba kaleci ile karşı karşıya kaldı, Luyindama indirdi adamı, hakem devam dedi, arkasından da VAR'a ile iletişim koptu diye işaret ediyor hakem. Bunu da yazacak mısınız soru olarak? Caiçara’nın Emre’ye hareketi sarı kart, Taylan’ın hareketi sarı kart. yoksa Beşiktaş ve Trabzonsporla ilgili olan bir soruda Fenerbahçe üzerinden allgı yapmaya mı devam edeceksiniz?
Kusura bakma geç cevap veriyorum, telefonuma evde olmadığım için galatasaray maçıyla ilgili soruyu sorarak bağlandım... O kareyi kullanmamın sebebi fenerbahçe ile ilgili algı yaratmak değil sadece tiyatro erken başladı yazısı var diye kullandım. Onun dışında geçen hafta fenerbahçe'nin kazandığı ikinci penaltı penaltı falan değildir eğer bu senin için algı yaratmaksa ben algı yaratmıyorum direkt söylüyorum... artı galatasaray'ın geçen hafta kazandığı penaltısı ve bu hafta besiktaş'ın verilmeyen net penaltısı veya trabzonspor'un verilen haklı penaltısının var'ın çağırmasıyla haksız biçimde komedi filmi gibi iptal ediliyorsa kusura bakma ama sadece yarışta fenerbahçe ile galatasaray'ı kollayarak yarışta tutmak istiyorlar!!! O zaman bende haklı olarak fenerbahçe ve galatasaray'ı sert biçimde eleştirebilirim...
Futbolun kurallarına göre fenerbahçenin penaltısı net bir penaltı oluyor. Pozisyonu bir daha izlemenizi öneririm. Başka bir görsel de kullanabilirdin pekala. Diğer sorularına da bakarak fenerbahçe üzerinden algı yaptığını düşünüyorum. Kabul bu hafta trabzon ve beşiktaşın hakkı yendi ama bu fenerbahçenin haklı penaltısına tiyatro demeyi ya da kollanıyor demeyi gerektirmez. Geçen sezon alanya maçında fenerin fişi çekildi. bariz hakem hatalarıyla pek çok puan kaybetti o zaman da mı kollanıyordu? Maçları dikkatli izlemenizi öneririm. Tabii ki eleştirmek sizin hakkınız ama böyle haksız eleştiriler olunca kendimi tutamıyorum. Şimdi bu başakşehir maçında hakem resmen takımı doğradı şimdi doğruya doğru bunu da yazacak mısınız galatasaraya karşı?
Fenerbahçe'nin rize'de kazandığı ikinci penaltı penaltı falan değil öncelikle sen önce bunu bir kabul et! Ve aynı penaltı fenerbahçe'nin alehine olsa haklı olarak dünyayı ayağa kaldırırsınız! Ve sözleriminde arkasındayım tiyatro başladı diye... Ikincisi galatasaray maçının özet görüntülerini izledim ve penaltı net demba ba'nın eli açık dolayısıyla penaltı, o dediğin luyindama ile demba ba'nın pozisyonunda hiç bir şey yok tekrar izle artı 4 dakikalık özet görüntülerde hakemlik bir pozisyon görmedim. Sadece başakşehir'in son bölümde 3 ile galatasaray'ın 2 net pozisyonu var ama beceriksizler atamamış! Şimdi galatasaray maçıyla ilgili ağzımdan ne duymak istiyordun? Hakemle kazandığını mı? Şimdi dediklerimi iyi oku... Ben kimsenin tetikçisi değilim sen istiyorsun diye olmayan hakem hatalarıyla galatasaray'ın kazandığını söylemem veya fenerbahçe'nin hakkıyla rize'yi yendiğini söylemem neyi görüyorsam o nu söylerim ve fenerbahçe ile galatasaray düşmanlığınız zerre umrumda değil ve kullandığım tiyatro başladı yazısınıda gerekirse her hafta kullacağım ve buna ne sen ne de senin gibi objektif olmayan fanatik taraftarlar engel olamayacak! Bide rize maçında ki ikinci penaltıya penaltı diyorsun ya, bu da senin futbol konusunda ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyor :D
futbolun içinden gelen bir ailede doğdum büyüdüm.2 . penaltıya penaltı dememen asıl senin bilgisizliğini gösterir. Fanatizm gözünüzü o kadar kör etmiş ki haklı ve kurallara uygun olan penaltıya bile tiyatro diyorsunuz. Siz istediğinizi yazma hakkına sahipseniz ben de istediğimi yazma hakkına sahibim. Ve sizin fenerbahçe kompleksiniz yüzünden fanatizmin de getirdiği şeyle yanlı ve fenerbahçe üzerinden algı yaptığınızı düşünüyorum. Ben de izleiyorum maçları.5 yaşımdan beri izlerim. Ama hiçbir zaman gidip de hak edilmiş bir penaltıya penaltı değildi demem. ya da konu trabzon ve beşiktaşken gidip de fenerbahçe üzerinden algı yapacağım bir görsel kullanmam. Maçı gerçekten gören gözlerle izlesen hakemin başakşehir maçında galatasaraya kart göstermesi gerekirken göstermediğini , maçı taraflı yönettiğini anlardın. Farz edelim kı dün galatasaray lehine verilen kararlar fenerbahçeye verilseydi ortalığı ayağa kaldırırdınız. Fenerbahçe kollanıyor diyorsunuz geçen sezon fener alyehine verilen kararları vermiyorsunuz haklı penaltı üzerinden algı yapıyorsunuz. Ona buna bilgisiz diyorsunuz sizin gibi düşünmedikleri için. ama bence sizin fanatizmin verdiği duygularla yazdığınız şeyler daha bilgisizce
Bana fanatik diyorsun peki söyle o zaman hangi takımın taraftarı olduğumu? Dediğim gibi sizin fenerbahçe ve galatasaray düşmanlığınız zerre umrumda değil! Devam ediyorum... Senin futbolun içinden gelen bir ailede büyümen futbolu herkesten daha iyi bildiğin veya tarafsız yorum yaptığın anlamına gelmez! Ki bana göre rize maçında ki ikinci penaltıya penaltı diyerek taraflı yorum yapıyorsun ki komuoyunda ki bütün hakem yorumcuları bile o pozisyonda penaltı olmadığını söyledi! Ama sen şimdi futbolun içinden gelen bir ailede büyüdüğün için ve herkesten daha iyi bildiğin için o pozisyona penaltı dersin :D Sen fenerbahçe taraftarı olduğun için taraftar gözlüğüyle bakarak yorum yapıyorsun onun için dünkü galatasaray maçıyla ilgili hakemin başakşehir'i doğradığını söylüyorsun! Dediğin pozisyonlara baktım, penaltı net demba ba'nın pozisyonunda ise faul yok ama sen galatasaray düşmanı olduğun için farklı görmek istiyorsun pozisyonları, ama bana yediremezsin :D devam ediyorum... geçen sene fenerbahçe'ye hakem hataları çok oldu ve konuyla ilgili neler söylediğimi sorduğum sorulardan ve yorumlardan bakabilirsin ama geçen sene 14 maç ile en çok hakem hatasına maruz kalan takım trabzonspor oldu ama sen ve senin gibi fanatik taraftarlar, galatasaray veya fenerbahçe şampiyon olamadı diye bir x takımlı olarak başakşehir'in şampiyonluğunu tebrik etti halbuki o başakşehir'in 27 maçın dokuzunu hüseyin göçek yönetti ama senin gibi körler ve sağırlar galatasaray veya fenerbahçe şampiyon olamadı diye başakşehir'i tebrik edip kendi kendinizi avuttunuz!! Ama hiçbiriniz başakşehir'in hangi oyunlarla şampiyon olduğunu göremediniz, çünkü sizin derdiniz fenerbahçe galatasaray çekişmesi ki tekrar ediyorum zerre umrumda değilsin ve gerekirse o tiyatro lafı her hafta burada olacak ve buna hiç kimse engel olamayacak! :D
ben demba banın poziyonunu dair şey dedim mi iki de bir bunu öne sürüyorsunuz. yorumcular o pozisyon penaltı değil diyor peki o yorumcular neden aynı maçta fenerbahçe lehine verilecek penaltıyı vermedi bunu neden konuşmuyorlar. Dünya üzerinde nereye gidersen git kitabına göre o pozisyon penaltı. Ben fenerbahçe taraftarı olarak yorum yapıyorsam sen de trabzonspor taraftarı olarak sorularında fenerbahçe algısı yapıyorsun. Ben trabzonspor hakem hatasına mağruz kalmadı demiyorum benim anlatmak istediğim sen fenerbahçe haklı ir penaltı kazandığında algı yaratıp hayır tiyatro var diyorsun mesele bu anladın mı? Bn körü körüne yorum yapmıyorum ne görsem onu söylüyorum. Adam akıllı maçı izlersen dün galatasarayın kollandığını görürdün. futbolun içinden gelen bir ailede yetiştiğimi söyleme nedenim kuralları bildiğimi belirtmek
Hiç birşey bilmiyorsun kusura bakma futbol cahilisin! Ikide birde başakşehir doğrandı deme çünkü o pozisyon penaltı... Artı trabzonspor taraftarı olduğuma nasıl kanaat getirdin? :D Devam ediyorum... O rize maçında dediğin ve verilmeyen ilk yarıda ki ikinci penaltıyı konuştular nasıl takip ediyorsun anlamadım... Ve rize maçının ikinci yarısında verilen penaltıya kitap penaltı diyor diyorsan senin futbol bilmediğinin kanıtıdır! Artı başakşehir maçında ki demba ba'nın elle kestiği pozisyon dediğin gibi penaltı değilse neden demba ba pozisyona itiraz etmedi söylermisin? Çünkü demba ba bile pozisyonun penaltı olduğunu biliyordu onun için itiraz bile etmedi... demba ba'nın pozisyonunu sen gündeme getirdin ve demba ba'ya luyindama'nın penaltı yaptığını iddia ettin ama pozisyona baktım temiz hiç birşey yok! Ne yapalım yani sen galatasaray düşmanısın diye olmayan penaltıya penaltı mı diyeyim bunu mu istiyorsun? :D Dediğim gibi kimsenin tetikçisi değilim ve neyi görüyorsam o nu söylerim :D Eğer tiyatro devam ederse yine o kareyi kullanırım veya buna senin gibi fanatikler bile engel olamaz :D
ben o pozisyon penaltı demedim. demba ba hakkında sadece Demba ba kaleci ile karşı karşıya kaldı, Luyindama indirdi adamı, hakem devam dedi, arkasından da VAR'a ile iletişim koptu diye işaret ediyor hakem. yazdım. galatasrayın penaltısı penaltı ama verilmeyen kartlarına ne diyeceksin. Emin ol karşıdakine futbol cahili diyen en büyük futbol cahilidir. oFenerbahçenin pozisyonu net penaltıydı. şu an özünüzü fanatizm bürüdüğü için gerçekleri göremiyorsunuz. sorularınızı ve nasıl algı yaptığınızı okumasam tamam diyeceğim ama sizin sorduğunuz soruları da biliyoruz.
ben de her hoşuma gitmeyen yorumda karşıdaki kullancıya ya da kişiye sen futbol cahilisin bilmem ne diyeyim. fenerbahçe hakem desteğiyle 7. oldu zaten asla hakem hatalarıyla değil
Birde dün akşam besiktaş'ın maçında verilmeyen penaltı nasıl galatasaray maçında veriliyor diye algı yapan sensin! Aklı galatasaray maçında ki penaltıysa besiktaş'ın ki de penaltıdara lafı getirip galatasaray'ın iki haftadır hakemlerle maç kazandığını söylüyorsun ve ne ilginçtir ki fenerbahçe'nin rize'de olmayan penaltıyla kazandığını söylemiyorsun :D Bak besiktaş maçında ki net penaltı ve galatasaray maçında ki demba ba'nın pozisyonuda penaltı ve dün reha kapsal'ı dinlediğine göre erman hocayı da duymuşsundur! :D Ve dün sorduğun soruya yorum yapmama rağmen gıkın çıkmadı bana cevap bile veremedin :D Eeee ne demişler, "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış" :D
yemin ederim ki o soruyu ben yazmadım. böyle diyerek benim hakkıma giriyorsun hem de ne kadar ön yargılı olduğunu bir kez daha kanıtlıyorsun. dembaba nın penaltısına laf etmemdim dikkat edersen Demba ba kaleci ile karşı karşıya kaldı, Luyindama indirdi adamı, hakem devam dedi, arkasından da VAR'a ile iletişim koptu diye işaret ediyor hakem. bunu yazdım sadece o pozisyonla alakalı.
Dün bu konuyla ilgili algı yapmaya çalışıp sorduğun soruyla ilgili cevabım... o pozisyonlarla ilgili fotoğrafa birde rize'deki tiyatro fotoğrafını ekleseydin :D
bak tekarar yazıyorum yemin ederim ki o soruyu ben sormadım. ister inan ister inanma. bu da senin ne kadar at gözlüğü taktığını gösteriri. görmek istediğin şeyi görüyorsun sadece
Fenerbahçe 7. inci olduysa yönetimin ersun hocayı gönderdikten sonra takımı emre'ye emanet edip başına tahir karapınar diye adı sanı duyulmamış bir adamı getirmesidir, yani fenerbahçe yönetimi başarısızdır... tamam geçen sene fenerbahçe alehine hakem hatası çok olmuştur ama fenerbahçe yönetimide beceriksizdir ve başarısız olmuştur! Devam ediyorum... demba ba'nın luyindama ile pozisyonunu gündeme getirmen o pozisyonda penaltı var imasını yapmak içindir ama pozisyon temiz ama sen yorumlarında başakşehir'in doğrandığını söylüyorsun! :D Eeee o nasıl oluyor? Sonra'da çıkıp futbolu bildiğini iddia ediyorsun ve ben sana sadece gülüyorum :D Çünkü sen sadece fenerbahçe fanatikliği yapan sözde tarafsız yorum yaptığını iddia eden fanatiğin tekisin :D
Sen sordun veya sormadın ancak soran kişide senin gibi algı yaratmaya çalışan bilgisizin tekidir :D Bu arada benim anlım açık çünkü ben her takımı eleştiriyorum senin gibi fenerbahçe sorularında amigoluk yapıp diğer takımların sorularında doğrucu davutu oynamıyorum :D
geçen sene gayet iyi gidiyordu olumsuzluklara rağmen ama alanya maçındann sonra hakemlerin katletmesiyle yarıştan koptu. o soruyu ben sormadım onu ne yapacaksın peki. boşu boşuna günahımı aldın. önce başakşehire gösterilen kartlara bak sonra gelatasaraya verilmeyen kartlara sonra gel hakem maçı katletmeddi de. galatasaray lehine verilen kararlar bugün maçta verilse kıyameti koparırısınız. çünkü işiniz gücünüz algı karalama. tabii herkes istediğini söylemekte serbest ağzı olan konuşur da kabul etmeyeceği şeyler söylendiğinde futbol cahilii de der
Yahu laf salatalığı yapma! Dünkü maçı izlemedim ama maça etki edecek kırmızı kartlık pozisyonlar olsaydı özette verirlerdi... sarı kartlara gelirsek yıllardır 3 büyükler kayırılıyor kart konusunda! Sanki yeni bir şey olmuş gibi anlatıyorsun! Birde gelecek sefere sorduğum soruları gizli üyelere kapatacağım, herkes korkusuz şekilde yorum yapsın diye... O zaman kimin ne olduğunu daha iyi anlarız ve kimin taraflı kimin objektif yorum yaptığı daha net anlaşılır!
işine gelince fener hak yedi bu maçta kartlar işine gelmeyincee de yıllardır böyle şeyler var diyorsun. asıl laf salatasını sen yapıyorsun. at gözlüğünle sana iyi şanslar
Aklı sıra bana ayar veriyorsun bilgisiz seni! :D Neyse bundan sonra seninle muhattap olmayacağım için mutluyun çünkü soracağım sorular senin gibi gizi üyelere kapalı olacak :D
sen gerçekten çok objektif yorum yapıyorsun. ayakta alkışlıyorum seni. geçen yıl fener doğranınca kör sağır dilsizi oynayan sen şimdi haklı penaltısına laf eden sen. hangimiz daha fanatik
Sen beni geçen seneden beri takip ediyorsan gir profilime o zaman sorduğum sorulara ve yorumlarıma bak! Geçen sene fenerbahçe hakemler tarafından yarıştan düşürüldü ve sırasıyla besiktaş ve galatasaray ile devam etti, trabzonspor'un ise sezon başından beri toplamda 14 maçta doğrandı ama sörloth gibi yıldızı sayesinde yarışta kaldı ve son düzlükte ki düşüşle şampiyonluğu kaybetti ama kasıtlı hatalar olmasa trabzonspor 8-10 puan farkla şampiyon olacaktı...
haklı penatıya laf atarak gerçekten de objektif davranıyorsun haklısın. geçen sene hakemler feneri yarıştan düşürdü diyorsun o zaman neden fenerbahçe kollanıyor diyorsun. kendinle çelişiyorsun
Haklı penaltı dediğin sürece seninle futbol tartışmam çünkü sen fenerbahçe amigoluğu yapıyorsun :D Fenerbahçe kollanıyorum demedim tiyatro başladı dedim ve eğer devam ederse kollandığını da söylerim merak etme :D
Dediği gibi şeytan ayrıntıda gizlidir :D Ve komik penaltı :D Şimdi sakın futboldan gelen aileden yetiştim deme çünkü karşındaki fifa kokartlı eski hakem ve yıllarını bu işe vermiş :D Ama şimdi sen allah bilir kitap mitap dersin yine :D
beyaz futbolda şaklabanlık yapan ahmet çakarı ciddiye aldıysan vay senin haline. Adam eski hakem olabilir ama beyaz futboldaki yorumlarını tutumlarını davranışlarını bilmiyorsun sanırım. daha geçenlerde beşiktaş başkannı en karizmatik olmayan başkan vb bir konuşma yaptı. en son ciddiye alınacak adamın iki satır yazısınız önüme kanıt diye koyuyorsun gerçekten çooook komiksin
Beyaz futbol'ı örnek aldığım için yazıyı koymadım, eski fifa kokartlı ve şampiyonlar liginden geçmişinde çoğu maç yönetmiş ve hakemliği ve kitabını hepimizden daha iyi bildiği için yazısını koydum, ama bakıyorum o na da şaklaban deyip kılıf uydurmuşsun :D Yalnız birşey kesindir ahmet hocanın yorumlarında diğer yorumlarını beğenmesen bile hakemlik konusunda hepimizden daha bilgili olduğu kesindir ki penaltıya komik demiş... Hadi sana BYE BYE :D
ahmet çakar çıktığı futbol yorumu programlarıında engin futbol bilgisini konuşturaak çok güzel şaklabanlık yapıyor. nasıl bir insan olduğu belli. bu tarz bir insanın yazısını kanıt diye koyman çok komik.
Ahmet Çakar:”Beşiktaş tarihinin karizmadan en yoksun başkanı Ahmet Nur Çebi'dir. Aynı zamanda spor aklı en az olan başkanısınız.”böyle diyen bir adamı örnek gösteriyorsunuz. laflarından da anlaşılıyor ki düşünme becerilerini tam anlamıyla kullanamıyor
Renkli taraftarlar hariç herkes bu eyyam ve tiyatronun farkında. Ilk hafta onlara çalınan penaltilara bakıp bir de dün akşam Beşiktaş a verilmeyen penaltıyı görünce herşey apaçık ortaya çıkıyor. Kaleye giden topta defans oyuncusu eli açık engellerse bu penaltıdır. Bu pozisyonda VAR a bile gidilmemesi skandal. Antalyaspor gölü öncesi faul yapılıyor hakem es geçiyor. Sonrasında top antalyalı oyuncudan çıkıyor Boyd çizgi dışında müdahale etti diye tacı Antalyaspora veriyor. Hakem görmüyor ( Halil umut ) Yan hakem görmüyor Var görmüyor ( özgür yankaya) Bu tesadüf değil bilinçli bir olay.
Gelelim asıl önemli konuya. Geçen sezon covid pozitif çıkan her oyuncu 14 gün sahalardan uzak kaldı. Bir sonraki test negatif çıksa bile 14 gün oynayamadı. Peki 50 personel ve oyuncusu pozitif çıkan antalyaspor neden 14 günü bırak ertesi gün maça çıktı. Pozitiften sonraki test negatif olsa bile 14 gun şartı varken.
Sen de güzel konuya değinip soru açıp milleti bilgilendirmemize fırsat verdin ben teşekkür ederim. Bugün bir platformda aksini savunanlar vardı penaltıyı ve golü tartışalım dedim sonuçta kabul ettiler. Yanı burada da aksini savunanlara baktım o iki pozisyonu değerlendirmek yerine ofsayt vs diyorlar. Gerçeklerden gözünü kapatarak kimse kaçamaz. Dersin ki o penaltı evet golden önce faul ve taç yanlış. Skor 2-0 olur Hadi diyelim senin ofsaytın gol olsun skor 2-1 Yanı kazanan yine Beşiktaş olacaktı
Rica ederim kardeşim eğer besiktaş'ı hakemlerle yarıştan düşürmek istiyorlarsa bende her hafta burada çıkıp sorumu sorarım için rahat olsun! O ofsaytı konuşanlar sadece fenerbahçe ve galatasaray taraftarı ve dediğin gibi sadece ofsaytı konuşuyorlar, halbuki pozisyon karşı karşıya olmasına rağmen bayrak kalktıktan sonra vida koşuyu bırakıyor ve bayrak kalkmamış olsa pozisyon çaprazda olduğu için ve vida'nın oyuncuya yetişme şansı olduğu için yüzde yüz gol olurdu kimse diyemez! Ve ne ilginçtir ki ofsayt pozisyonunu konuşanlar, ne gol öncesi besiktaş'a yapılan faulden ne de penaltıdan konuşmamış... Bu da demek oluyor ki hepsi formalarını giyip yorum yapıyor anlamına gelir ki böyle kişilerden bir halt olmaz ve kaale bile almam ve almamak gerekir :D Zaten benim sorduğum sorularda böylelerine gereken cevapları her zaman veririm hoşlarına gitmese bile :D
Teşşekür ederim kardeşim, neyi görürsem o nu söylerim! Tamam, besiktaş ile trabzonspor'un şu anda ki kadrolarını yetersiz diye eleştirdim, ama sen hakem olarak gördüğünü çal ve var kullanılsın ve belki transfer dönemi bitene kadar iki takımda 3-4 oyuncu alabilir ki bu da herşeyi değiştirebilir ki daha besiktaş'ın orta sahasına josef katılacak ki bence önemli bir oyuncu, ve alınacak bir forvet ve sağ bek ile artı gökhan töre'nin katılımı ile beraber besiktaş bu yarışın ciddi adayı olur ama hakemler doğru yönetmek zorunda! Yoksa böyle ince doğramalarla besiktaş'ı yarıştan düşürürler o yüzden burada hem bizlere hemde besiktaş veya trabzonspor'lu yöneticilere büyük iş düşüyor ki yapılan eyyamların çifte standartların sesi duyulsun!
ağlama 😂😂😂 Antalyaspor İstanbul deplasmanında 2 puan bıraktı. 2 net pozisyonu yendi. Nedir bu anadolu kulüplerini yok sayan bakış açısı adamlarında alnından dökülen ter.
Senin soruda aklında sadece bu fotoğraf mı? Pas sana kardeşim... aynı fb alehine olsa dünyayı ayağa kaldırırdın şimdi sen! Ama öyle yağma yok beni bilirsin kimin hakkı yenirse o nu savunurum...
Sen ne kadar bilgisiz bir insansın! Orta hakemin veya var'ın ofsayt pozisyonlarına ancak gol olduktan sonra müdahele şansı var onun için boşuna laf kalabalığı yapma kaldı ki pozisyonun kesin gol olacağını söyleyemeyiz ama net pozisyon...
futbol bilgin sıfır senin, hakemin byrağı yanlış mı değil mi uygulama pozisyon devam eder sonuçlanır sonra bayrak kaldırılır der. Niye uygulanmadı. tinercilere olunca geçiştir tabii sahte okey seni :D seni çok ağlatacaım burda :D göz yaşların pınar olack derya deniz olacak
adamların net golü çalınıyor adete sen gelmiş edebiyat yapmaya çalışıyorsun çakma eksik bilginle... gol engelleniyor sen neyden bahsediyorsun aynı pozisyon bjk de olsa 10 saat anlatırdın burda yalan mııı
Kusura bakma şu anda okudum yorumunu yoksa senin dersini çoktandır verirdim ki bu tip tartışmalara nasıl bayıldığımı bilirsin :D Şimdi seninle beraber başka gizli bir arkadaş ofsayt pozisyonu ile ilgili yorum yapmışsın ve sen yorumunda ima etmişsin ama golden önceki besiktaş lehine faul ile son dakikalarda elle kesilen penaltı pozisyonu ile ilgili sendede diğer arkadaşta da tık yok! Acaba neden? Taraflı yorum yaptığından olabilir mi? :D Bence kesinlikle... çünkü sen objektif yorum yapmıyorsun... Devam ediyorum... velev ki ofsayt pozisyonunda bayrak kalkmadı ve devamı gol oldu o sırada maç 1-1 oluyor ve son dakikalarda atiba'nın elle kesilen penaltısı verilse maçı yüzde 95 yine besiktaş kazanacak ama senin gibi çakma objektif yorumcular o na da bir kılıf uydurur :D
maçın kimin kazanacağı beni ilgilendirmez ben maçtantek taraflı sadece bjk odaklı mağduriyet edebiyatına karşıyım ki burda hakkı yenen ve senin tarafından her bir pozisyonuna kulp uydurulan bir antalyausporun hakkını savunmak benim derdim. Dedim ya Anadolu sahipsiz değil 😀
Fenerbahçe'nin rize'de kazandığı ilk penaltı ile galatasaray'ın anten maçında ki penaltısı var'la beraber veriliyorsa kusura bakma ama dünkü atiba'nın penaltısı ikisinden de daha net olmasına rağmen sen penaltı değil diyorsun! Bu da senin taraflı yorum yaptığının belgesidir! Hele ki rize'de ki tiyatro'nun başlamasına sebep olan o ikinci penaltıyı hiç konuşmuyorum bile :D... devam ediyorum... Hoşuma giden bir başka ucuz kahramanlığın ise anadolu sahipsiz değildir lafı! :D Geçen hafta rize'nin hakkı yenirken neredeydin anadolu'nun kahramanı? Hadi senin açından o maç temizdi ve taraflı olduğun için verilen bütün kararlar doğruydu tamam, peki ya bundan sonra fenerbahçe maçlarında rakip takımların penaltısı verilmediği sen burda çıkıp ucuz kahramanlık yapıp "anadolu sahipsiz değildir" lafını kullanacakmısın çok merak ediyorum! :D Bence hayır, çünkü çakma objektif yorumcusun :D... Hadi bakalım sen yine bir kılıf uydurursun dediklerime ama ben yemem bilirsin :D
o hafta tüm hakemler penaltı dedi sen uyuyorsun :)))) hatta verilmeyen bir penaltıda vardı bak ben futbol maçı izliyorum ve tuttugum bir takımm var ama üzerindeki formay göre karar vermem çünkü kurlalalr bazları için eğilip bükülebilir gib gelir ki ğilip bükülenler aslında kendileridr. Ben mesela ezeli rakibmiz olmalrına rağmn gram sevmemem lazım hatunlrnı görsem direk skmek istemek istesmde futbol kurllrı ne ise onu söyelerim. Dün dembaba malının yaptığı tam bir amtör futbolçu acemiliğiydi ve ne yazık ki penaltıydı. ayrıca dembaba maçta adamın bileğini bastığında 30 larda sarı ikinci yarıda 20 dakikalarda aldığı srıyla kırmızı il sahadan ştlanmlıydı. Onun için diyorum körü körüne objektiflikten uzk ve malsf ki farklı duygulrl ve hep FB aleyhine yüklenme gib bir şey var sende. Eleştiriyi anlayabilirim ama sendeki frklı geçmiştn geln bir acı belki. Yat uzan şöyle koltuga terapiye allım sen ne dersin :D
hakemler kötü var kötü federasyon başkanı ve yönetim kötü bizler bnu çekinmeden söyleyeblirken yıldırım demrören dönemnde bjk taraftarlrı federasyon bşkanın laf edildiğinde başkanı savunuyordu ondan önce cevap veriyorlardı hatırlr mısn...
Şu anda spor dalında özellikle futbol ile ilgili yaptığımız yorumları az çok biliyorlar futbol kısmını takip eden arkadaşlar. Bende bilmiyorum yapılıbilir mi ama profil ismimizi soruda kullanarak hangimizin daha objektif ve tarafsız yorum yaptığı ile ilgili bir soru sormak istiyorum tabi sende onay verirsen :D
aman bnde bir şey yazacaksın sandım :D velev ki ben çıktım önemi var mı bunun ya da eskiyim ya arkadaşları organze ettm ve lehime çıktı n olacak şimdi susup oturack mısın? Yorumları kişiye gruba ters düşer mi diye değil kendi öz deerlendirmem sonucunda veririm sonucunun kime neye değeceği veya rahtsız edceği beni bağlamaz. cocuk musun kimden onay arıyorsun yetişkin gibi dur karşımda yetişkin sorumluluguyla buna davet ediyorum seni...
memleket nere seni eski niklermle epeyidir görüyorum
ben karadenizliyim karşımdakininde dik durmsını isterim görüşlerini açık net ve korkmadn saygı çercevesinde beyn etmesini isterim eğer beyn edebilcek ortam yoksa veya engelleniyorsa önce ben dur derim ve konuşmasına fırsat veririm çünkü vereck cevabı olmyan susturur ve başka şeylere tenezül eder. Yani korkaklar
Yahu bırak politik cevap vermeyi ben sadece meraktan söyledim :D Kaldı ki arkadaşları organize etsen birşey değişmeyecekti çünkü soruyu gizli profillere kapatacaktım dolayısıyla futbol ile ilgili yorum yapmayan arkadaşları devre dışı bırakacaktık! Benim açımdan hiçbir sorun yok çünkü ben eleştiriye de açığım ve o konuda için rahat olsun soruyu da gerçekten merak ettiiğim için ve özellikle sana gelebilecek eleştirileride görmen için sormak istedim ama istemiyorsan sıkıntı yok :) Tabi banada eleştiri olacaktır ama saygılı yorumlar olduğu sürece beni etkilemez... Memleket İstanbul ... ya sen? Yahu birde ilginçtir ki sen fb19o7 profilin ile yorum yaparken vallahi seni şu anda'kinden çok daha objektif buluyordum! Şimdi bakıyorum tam fenerbahçe amigosu gibi yorum yapıyorsun :D
objektif olmasam mesela gs nin pozsyonunu görmzden gelir yan çizerdim mesela ama ben penaltı olan pozisyona penaltı demiyecek br edğil. Mesela senin soruna gizliden yazan erkeklere bak ve bundan sonra yazacak lara bak hep kendi takmlarına veya rakibe yapılan haksızlıga hiç edğinmezler...
Vallahi seni değişmiş görüyorum... Birde yaptığın yorumları dikkatli yap çünkü bügün penaltı veya değil dediğin pozisyonun aynısı yarın öbür takımının başına geldiği zaman aynı yorumu yapmazsan çıkarıp önüne koyarım daha önceki yorumlarını ve işte o zaman belgelenmiş olur taraflı yorum yaptığın! :D Lig uzun maraton unutma ve adalet herkese lazım...
Bak sen ve gizli bir kız yorumcu ki bence profili (futbolöyküleri) benim fenerbahçe üstünden algı yaptığımı fenerbahçe'ye karşı yaptığım yorumların daha sert olduğunu iddia ediyor! Bende diyorum ki açıp bak profilime sorduğum sorulara, geçen sene başakşehir'in ilk 27 maçının 9 tanesini hüseyin göçek yönetmiş diye burada bas bas bağırdım ve yine fenerbahçe ve galatasaray taraftarı olanlar başakşehir şampiyon olduktan sonra, bir fenerbahçe'li ve galatasaray'lı taraftar olarak başakşehir'in hakemlerle kazandığı şampiyonluğu tebrik etti ve oynanan oyunları görmek istemedi! Neden? Çünkü fenerbahçeliler galatasaray, galatasaraylılar ise fenerbahçe şampiyon olamadı diye sevindi ve yarış trabzon ile başakşehir arasında geçtiği için fenerbahçe ve galatasaraylıların yüzde 95'i başakşehir'i destekledi onun için bırakın objektif ve tarafsız yorum yapma ayaklarını! :D Dediğim gibi gir bak profilime başakşehir'i nasıl yerden yere vurduğumu! Aynısını 3 büyüklerden birine yapsaydım herkes beni linç etmeye çalışırdı taraflı yorum yapıyorum, veya rakip takımın taraftarıyım diye :D
he l*n senin profilin açıkmış gerçi hiç dikkt etmemiştim ve işin açıkcası insan avcılığı peşinde değilim insanlr soru sorar kimin sorduguna bbakmam görüşümü yazarım. Başkalarının yorumu beni lgilendirmez. Şu kişidir bu kişidir bilemem umrumdada olmaz. işime bakkarım. bşeri bende adamdan saymıyorum ki tayyibin cocuklar hepsi iktidr dstekli zibidi hepsi... bjk ts peki sus pussun ona hayırdır diyorum bunlar maç oynamıyor mu? bunların maçlarında rakiplerine bir şeyler olmuyor mu? Gole gidn pozisyon kesilmiyor mu ses niye kısık ve bahane onu anlmadım. Bu tavır seni boşa düşürür çünkü ilrde seninde inkar edemiycğin bjk ve ts nin pozisyonları olack. Keyifle bekliyorum elmde kola bardağı vs...
Için rahat olsun onlarıda yazacağım! Ancak geçen sene burada trabzonspor'un hakemlerle çoğu maçta puan kaybettiğini söylediğimde çoğu kişi trabzonspor'a hamsiler deyip saygısızlık yaptı bende burada trabzonspor savunan nadir kişilerden biriydim çünkü geçen sene çoğu maçlarında hatalar yaptılar! Ha peki trabzon son düzlükte ne yaptı hiç birşey ancak hakem hataları çok oldu! Başakşehir'i eleştirmemin sebebi göksel başkanın tff ceza ve tahkim kurullarında ki bazı kişiler ve bazı hakemlerle iş ilişkisinin olmasıdır ve bunu burada söylediğim zaman çoğu ahmaklar başakşehir'i savundu! Birde hatırlarsan geçen sezon başlamadan önce şampiyonluk favorim fenerbahçe'ydi ve bunu burada dile getirmiştim! Yani benim fenerbahçe düşmanlığım yok sadece gördüğümü söylüyorum... Ha bu bazen hoşuna gider bazen gitmez orası beni ilgilendirmez...
göreceğiz... ts kendi ayğına kurşun sıktı her zaman ki gibi hamsi işte bunlar maçları bende izldim kaç kez öne geçip yatıp sonrada verdilr hepimiz gördük. ünal hocadan sonra ki ünal hocaya hksızlık yaptılar ki onun ahı bence... neyse o sezon bitti. Bşehir kollndı ben epeyidir bunu derim ama şampiyonlugunuda kimse elinden almadı ts nin kenid mallıkları tamamyle tıpkıgeçmişte bize 95-96 da ve 2010-2011 de kaybettikeliri gibi... hamsilrde bu sonu getirerem var biraz bunu göremke lazım. Bu sezon da iş yok bence hele sörlot gibi adam satılır mı takım çöpe çıktı artık. Bu sempati kazınsın diye müslüman haco srvislerid tutmaz 10-15 hafta gönderirler ama bu yönetimin hatası ne yazık ki hocayı yiyeceklr ve kendilerini sıyırmak için hep alnı kafa...
Yahu zaten trabzonspor'un şu anda ki hocası hoca falan değil! Ama bak sen bile şimdi trabzonspor'a hamsi deyip saygısızlık yapıyorsun hemde karadenizli biri olarak :D Bu senenin şampiyonuna gelince 3 takım arasında geçecek gibi duruyor... fb, gs, başakşehir ha bunlara 3 tane iyi transfer yapması durumunda besiktaş'ı da dahil edebilirim ancak hakemlerin düzgün maç yönetmesi lazım çünkü özellikle geçen seneden beri her hafta en az bir tane şampiyonluk adayının maçında lehte veya alehte hata yapıyorlar ki çoğu zaman bana kasıtlı geliyor !
eğleniyoruz işte başkalarıda renkli diyor kuş diyor ne takılıyorsun futbol eğlncedirde az biraz kızdırmadadır ben ts yi sevmem karadeniz takımlarına her zaman hainlik yapmıştır bunu tüm karadinz takımları bilir ama boşver bunu... ts yi muhatap alack değilim 50 yılda bir yarışa giryorlar ondada yüzde 90 san ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.
şampiyonluk durumuna gelince ts yi dışta bırakıyorum diger ekiplerin birbirlerine benzer ve yakın şnsları var. Bu 3-5 haftayı boş geçsin herkes önemli değil. Birini çok önde birilerinide gerid görmüyorum.
izlediklerim dedi. ne bekiliyorsun tüm federsyona bağlı hakemlere ne diyorsun diye mi sormalıydım :D akyşam gine ağlayacan izleyebilecek misin maçı yoksa radyodan mı ama kesin izlersin nefes almadan aman bir hata buluyumda gibileriinden :D
kazanacağız bugun inyallah ama rakip iyi oynayan bir takım farkındayım. Geçen seneden beri bunlar niye süper ligte değil dediğm bir takım. 2 de 2 inşallah haftayada cimbomu kendi saha ve seyircisiz önnüde :D
yorumculara pek bakmam kişisel görüşleridir ben kendi lafım düşühncem bağlar.. o isimlere ise hiç bakmıyorum dinlemem. Bu turkuaz medya kadar devamını getirmiyim neysee aslında getiririm sonun kadar çekinmem ama neysee
Demen bu yazıyı penaltı diyen diğer kızada gönderdim sesi kesildi cevap veremiyor artık :D Yok ailesi futbolun içinden gelmişte futbol bilgisi varmışta falandı filan! Yazıdan sonra tık yok kızda :D
Siz şakamısınız ya? Kimin hakkı yenilmiş. Bjk geçen hafta hakemle kazandı. Bu maçta hakemlik tek hata Antalya gole giderken yardımcı hakemin ofsayt olmayan pozisyonda bayrağını kaldırmasıydı. Eee hani pozisyon bitene kadar bayrak kalkmıyordu ne oldu bu kural. Bjk rakibi kırmızı kart görmeden çok zorlanıyor. Pandeminden sonra rakipleri sürekli kırmızı gördü
Bırak taraflı yorum yapmayı! Geçen hafta fenerbahçe ve galatasaray'ın lehine verilen penaltılara bak, birde bu hafta besiktaş'a verilmeyen ve trabzonspor'un verilip var ile iptal edilen komedi gibi yüzde yüz olmasına rağmen verilmeyen penaltısına bak ! Ama sen şimdi bunada bir kılıf uydurursun :D
Geçen hafta Bjkye verilen komedi penaltıya ne diyeceğiz? Hadi madem tarafsızsın Antalya’nın ofsayt olmayan gole giderken ofsayt bayrağı kaldırılmasınıda açıkla? Hani pozisyon bitene kadar düdük çalınmıyordu?
Kardeşim var ile orta hakemin ofsayt'a hiçbir etkisi yok ve hata yardımcı hakemin... Ikincisi sen ofsaytı konuşuyorsun ki bana görede ofsayt değil ama bayrak kalkmasa o top yüzde yüz gol olurdu diyemem. Ama antalyaspor'un golünden önce besiktaş lehine faul verilmesi gerekir ama bakıyorum var'da tık yok onu da geçtim, besiktaş'ın son dakikalarda elle kesilen net penaltısı yine var'a rağmen verilmiyor ama bakıyorum sen ve senin gibi taraflı yorumcular hiç bu tarafı konuşmamışsınız! Eeee bu da senin objektif yorum yapmadığının belgesidir nokta :D
Hayır ama penaltıların yüzde doksanı gol olur... Ikincisi, ben seninle aynı fikirdeyim ofsayt pozisyonu ile ilgili ancak antalyaspor'un gölünden önce net faul var, ve var orta hakemi çağırmıyor aynı şekilde penaltı pozisyonu için ama sen niye bununla ilgili yorum yapmayıp sanki antalyaspor'un 3 puanı gasp edilmiş gibi konuşuyorsun anlamadım? Devam ediyorum... eğer hakem doğru yönetse ve dediğin ofsayt pozisyonu kesilmese ve antalyaspor golü atsa maç 1-1 olacaktı ki ondan sonra antalyaspor'un golü faul gerekçesiyle iptal edilip atiba'nın son dakikalarda ki penaltı pozisyonu verilse yüzde 90 maçı besiktaş kazanacaktı ki bu durumda mağdur olan takım açık biçimde besiktaş'tır :D