Evet arkadaşlar Ahmet nur çebi bu rezaletten sonra istifa edecek mi?

Evet arkadaşlar Ahmet nur çebi bu rezaletten sonra istifa edecek mi?

Bir galatasaraylı olarak söylüyorum bunları:
Avrupa maçında kalkıp taraftar olarak tezahurat yapıyorsun karşındaki takımın adını bile hatırlamıyorum adamlara 2 gol atmışsın öndesin.
Ağzınızda gs var. Bu nedir kardeşim avrupada maç yapıyorsun taraftarının ağzında ligdeki rakibin var.
Sonra hoop maçtaki rakibin sana 3 tane arka arkaya gol atıyor ve geçmiş olsun 2 3 kaybediyorsun maçı.
Galatasaray sizde bu kadar mı büyük travma yaşattı sürekli ağzınızda galatasaray var sürekli galatasaraya bir çamur atma çabası içerisindesiniz.
Gidin kendi takımınıza oynadığınız maça odaklanın ya.
Cevap
9Cevap
Eder umarım yakında
adamın her lafı galatasaray olmuş. yok gs adamı nasıl aldı yok gs naptı bilmem ne. önce kendi takımına bak sahada
allah belanızı versin, nomame (isimsiz) bir takıma kaybettik. Taraftar stadı boşaltmıyor. Bugün bir şey olmalı.
Bu adam Beşiktaş düşmanı aynı zamanda bir Galatasaraylı Olarak söylüyorum. Şu takımı ne hale getirdin , getirdiler
noldu ki yenildi mi
Üzüldüm, Galatasaray lıyım ama Avrupa da tek rengiz. Keşke ciddiyeti koruyabilseymişiz
Bekliyoruz
Etmesi lazım
Soyledik dimi uapmayin adali gelsin kalite farkini girun diye sakal da biraktik yok arkadas yok yok lafimiz dinlenmedi ilk defa bu takimdan utaniyorum daha kotu zamanlar gordugum olmustu hic sevmedim su kurulan takimi
Bana göre böyle devammm
Bir an önce etmeli
ads yine ayarlarınızla oynadı ahaha
Ne oluyor çok habersiz kaldım özet geçin
Etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?