kavga olacak olacağı mekan gereği kafaya vurmak yasak ve etrafta insanlar toplanacak birazda Show
ben 185 75kg yim rakip 170 78kg kazanmak için ne yapmalıyım sadece vuruş olacak güreş yok
kavga olacak olacağı mekan gereği kafaya vurmak yasak ve etrafta insanlar toplanacak birazda Show
ben 185 75kg yim rakip 170 78kg kazanmak için ne yapmalıyım sadece vuruş olacak güreş yok
Boyuna ve başa çalışma. Profesyonel değilseniz çok riskli. Yanlış bir yere vuruş ölümle sonuçlanır. Tabi o kadar güçlü müsünüz bilmiyorum ama kontrolsüz güç hapislerde çürütür. Kol bacak kır bişey demem. Neyse anladın sen
Karşındakinin bilinmeyen bir kalp rahatsızlığı varsa diye kalp tarafına da çalışma. Karın baldır bacak kol omuz serbest
Boks geçmişin varsa bilirsin zaten boşuna döktürdüm 😂
Kafes boşluğuna arda arda kroşe atayım diyorum
İşte ben diyorum ki biliyorsun normalde boksçular kalp muayenesinden geçer. Eğer o kişi geçmemişse (aşıdan sonra gençlerde bile ciddi kalp rahatsızlığı peydah oldu) riskli kafes boşlupı. O sana atar belki ama gardını kullan
O zaman boy farkına güvenme rakip senin göğsüne daha rahat saydırır bacak serbestse ve bacakların orantıda karın sırt kısmından daha uzunsa tekmelere odaklan ama bacağını kaptırma yoksa pişman eder
Cevap
3Cevap
tek hareket nefes borusuna bir yumruk at devamında indirirsin...
Yaşınız kaç kavganın sebebi ne daha öncesinde bir kavga tecrüben veya spor geçmişin var mı bodoslama iş yapma
18 az fitness ile ilgilendim vücudum fit
Azda boks
Benim yaşım 21 hayatım boyunca adliye kapılarından çıkmadım dört tane halihazırda dosyam var yanlış yoldasın bak ben pişmanım ama sicilim kirlendi iş işten geçtikten sonra eyvah neye yarar ah neye yarar bak sana bir dost tavsiyesi kafeste, ringde dövüşmek yerine birbirinize çay ısmarlayın oturup sohbet edin her şey konuşarak çözülür
Öp bir anda şoka girsin.
😂
Sebep ne kız mevzusu mu
meydan okuma yani vurarım kırarım yok ikimizde rahatız aramızda kötü değil sadece kazanmam gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?