Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli bisiklet surdugum icin bacak kaslarım güçlü yani tekmeye daha elverişliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 21 yaşındayım (profil yaşım doğru değil) ve bu yaşıma kadar hiç kavga etmedim. Yarın kavgam var kavga edeceğim çocuk benle yaşıt, uzun boylu ve zayıf. Zayıf olması benim gözümü daha çok korkutuyor çünkü zayıflar daha esnek oldukları için daha çevik hareket ediyorlar ve refleksleri daha hızlı.
Yumruk atacaksam nereye, tekme atacaksam nereye çalışmalıyım? Özellikle kavga tecrübesi olanlara soruyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
14 yıllık muay Thai sporcusuyum kickboks kyokushin karate ve MMA yaptım çenem kırıldı hastanelik oldum yeri geldi sokakta dayak yedim sana tek tavsiyem soğukkanlı ol ama asla kibirli değil eğer anlaşarak çözeceğin bir mesele ise kavga etme kavga son çare ise kavga et kaç tane gencimizi kaybettik bu yüzden, ama kavga edeceksen tavsiyem şunlar, Direk yumruklarla yüzüne çalış kroşe ile gardini açma eğer uzun boyluysa sprawl ya da takedown yapabilirsin , yere sağlam bas en önemlisi, bas rutten'in street defense videolarını izlemeni öneririm ayriyeten
Abi gerçekten muaythai sporcusu musun?
https://youtu.be/UNiNtQ6iKI0?si=Y1FwbViRmmmlDt2u
Adam uzun boylu olduğu için bacaklarından tutup yere alıp ground and pound ile işini bitirebilirsin ama sana tavsiyem gardini al küfürleşme adamla tahrik olma tahrik etme sadece karşındaki kişiye odaklan kavgada amaç kazanmaktır... kolay gelsin
Sen adamsın ya
Abi bir de yumruklarla yuze calis demissin de adamin suratina yumruk atmaya boyum yetmezse napicam? Tekme olmazsa olmaz ama tekmenin 1000 tane cesidi var neresine nasil tekme atacagimi bilmiyorum
Son kez şunu söyleyebilirim tekme kullanacaksan eğer tekme atmak atan kişi için daha büyük risktir tekmeyi karın bölgesine at ön tekme atabilirsin düşürmek için ama yumruklarini kullanman senin için daha iyi olur dayak yemekten korkma dayak yeyince rezil olmazsın ben 3 ay pipetle beslendim ama sonra geçti
Karın bölgesine kanca yumruk diye tabir edilen yumruklarla girebilirsin bu nefesini keser
Karın bölgesine yani diyaframa atarsam mı etkili olur
Karın cok geniş ve genel bir bolge. Karnın neresine kanca yumruk atarsam daha etkili olur?
Nereye atacağını düşünme plan kurarak kavga kazanılmaz sadece yere sağlam basacaksın ve sağlam bir guard ile cakacaksin suratına karnına neresi denk gelirse yeri gelecek ittireceksin düşmesi için vss
Çok sağol son bir sorum olacak
Sor tabi knk şarjım %6 bu arada
Sonuçta boks ringinde boks maci yapmayacaz sokak kavgasi yapicaz yani kural mural yok o yuzden adamin t*şaklarına tekme veya yumruk atmam etkili olur mu? Veya cok sert vurdugumda darp raporu alirsa sicilim bozulur mu?
Veya oraya dizimle vurursam
O bölgeye vurabilirsin ama senin vicdanına kalmış iyi geceler
Öneri vermiycem kavga etme elin yumruk degul kalem tutsun
Saçını tut çek kendine
Sonra etini bük
Kolunu ısır
Ayağına bas
Bu yüzden kızlara sormuyorum fjjajfjsjfjs
Bunlar sersmletr 😌