Evet arkadaşlar Galatasaray iki kez kere geriye düştüğü maçta old trafford'ta Manchester united'ı birde penaltı kaçırdığı maçta 3-2 yenerek şampiyonlar liginde çok önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray iki kez kere geriye düştüğü maçta old trafford'ta Manchester united'ı birde penaltı kaçırdığı maçta 3-2 yenerek şampiyonlar liginde çok önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Maçı izlemedim ama gurur verici bir başarı, tebrikler Galatasaray
Güzel paylaşım olmuş kral 👑
@Gülümserken Eyvallah kral 👑
Sana geçen gün ne dedin gs bir galibiyet alır grubun şekli değişir demiştim m. Unt 0 puan da ve iki maç üst üste bayern maçları var 1 puan daha alabilirse uefa garantilenir. Ezbere yazmıyorum ben Avrupa takımları eski gücünde değil bayern city barça bir kenara koyarsak hepsi yenilebilir
3 olup UEFA ya gitmesi daha mantıklı aslında ama bakalım ennazından 4 puanla başladı ve umut var
Ülke puanı içinde bunlar çok iyi akşam 2 takım da yenerse harika olacak
Ben ne dedim her zaman diyorum angelino yerine daha iyi bir oyuncu olsa grubu lider bitiririz. Ama angelino ile zor. Maça gelecek olursam biraz panik yapıyoruz. Skor gayet normal..
Hem kısa hem zayıf.. misal onlardaki ambart olsa çok iyi olurdu
Kerem gol atsa da iyi değildi. Okan değişiklikte çok geç kalıyor.
Manu da ise A dan Z ye temizlik lazım yoksa aynı devam eder. Onana ya üzülüyorum 2. Karius vakası olacak gibi
Sen nasıl bilebilirsin bunları
Niye kadınlar futbol bilemez mi
Kiz harbi yorumculuk yap 😂
Küçük yaşlar için scoutluk belgem var gelecek zamanlarda devam etmek istiyorum kursa daha seviye atlamak için
Çok mantıklı
Cevap
50Cevap
Maçı izlemedim ama GS kazanmasına sevindim ülke puanı için
Penaltıyı kalırdık ama hemen ardından attık. Takım oynuyor. Çoğu kişinin hakkını vermek gerek. Transferler harbi iş yapıyor.
Galatasarayın ne lig maçlarında nede derbilerinde heycanlanmam.
Çünkü ligde dengiolmadığına inanıyorum.
Ama avrupa maçları benim için önemlidir. O yüzden bu akşam küfürbaz etti beni kerem
Ülke puanı için çok önemli bir maçtı hangi takım olursa olsun tebrik edilmeli
sıfır çeker averaj takımı olur diyennler nerde yaaw :D nede cok içlerine oturmuştur malum takımlıların :D
rehavete kapılmamak lazım. ihtimal vermem ama bayerndende 1 puan alsak güzel
keremin penaltı vakalarınada uyuz olmaya başladım ayagının ayarı bozulduı herhalde hep dısarı
demekki türk hakemleri olmayınca böyle çakıyomuşuz hani ligde hep hakemlerle alıyoruz ya :D
Maçı henüz izlemedim ama geniş özetini izleyeceğim. Galatasarayı ve aslanlarımızı tebrik ederim. Yine bizleri şaşırtmadılar ve avrupa da gururumuz oldular. Hepsine helal olsun diyorum.
Gs yi gönülden tebrik ederim harika oynadı okan hoca iyi çalışmış oyuncular sonuna kadar istekliydi ve icardiyi ayrı tebrik etmek lazım penaltı kaçırdıktan sonra o diplemeyi yapmak meziyet işi
Bir fenerbahceli olarak tum gs li arkadaslari ve gs camiasini kutlarim ❤️💛
Galatasaray'ın şu son zamanlarda kendine gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Tamam kazandık iyi güzel ama doğru düzgün top oynamıyorlar (şahsi görüşüm saygı duyarsanız sevinirim)
Birçok hata yapıldı bunun farkında olmalısınız. United sürekli koşu yapan birtakım ve savunmamız olmasaydı bu maçı kazanamazdık. Daha etkili bir oyun oynayabilrlerdi ben öyle düşünüyorum
Bir galasaraylı olarak rakip takımı tebrik ederim takımımı destekliyorum ama uluslararası maçlarda yerli takımı destekleriz her zamam
oyun olarak pozisyon zenginliği olarak galatasaray vasafın altında idi ama atamayan atarlar oldu
Genel olarak iyi oynadık oyunu. Kerem oyunu çok tıkıyor, topu eziyor, top süremiyor. Tam bir halısaha topçusu.
Bu sene rahat maç izlemek yok bize hem ligde hem Avrupa’da. Bu icardi manyagi önce zehir veriyor ardından panzehir
Galatasaray'ı tebrik ederim. Yalnız bu Manu'ya Adana Demirspor en az 3 atardı. O nasıl kaleci öyle, adamların neden Altay'ı aldığını daha iyi anladım 🤣🤣
Türk takımlarının en çok yendiği takım Manchester United. Daha önce Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe hatta Başakşehir bile yenmişti bunları. Yani 10 kişi de kaldıklarında kesindi.
Maçı Tv 8,5 açarken tesadüfen buldum 😂 Tebrikler Galatasaray ❤️👏🏻
Maç o kanalda verilmiyecekti Acun'un köşeye sıkıştı exxen çöktü onun yüzünden
Tarih yazan tek takımız zaten Türkiye'de o yüzden bize normal geliyor 😂
Müthiş bir heyecandı. Yerimde duramadım maç boyu. Oyuncularla ter attım. Tebrikler çocuklar.
Hiç beklemiyıordum doğrusu, tebrikler Galatasaray 👏
Manchesteri Gelen yeniyor giden yeniyor yenemeseydi zaten yazık olurdu 😀
Valla zerre kadar umudum yoktu ama helal olsun mükemmel bi maçtı
Icardi maçın sonuna doğru açıldı kurban olduğum 1 golü de attı
dün yazdım 5 yesekte şaşırmam 2-1 yensekte
Galatasaray avrupa da çok başka oynuyor
Harıka süper maçtı 😋🔥😎 iyi bir Gs vardı çok güzel sonuç
Bişey diyim mi biz bunları evimizde osurturuz yalnız
Yalnız en sevindiğim olay gollere anında reaksiyon verdik. Moralimiz genel olarak hep yüksekti
Valla icardi kadirdi bir dakika sonra atti buyukk sans
Valla güzel maçtı tebrik ederim fenerbahçeli olarak
Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray :)
Mükemmeldi hakettik sonuna kadar 2. golü çok saçma bir şekilde yedik muslera kalede dursa tutabilecekken kaleden ayrıldı kerem boş kale gibi bir durumu kaçırdı icardi penaltıyı daha sert ve farklı bir noktaya atabilirdi ama sonuca bakalım kazandık
Zorladılar ama işi bitirdik ağlasınlar şimdi cıyak cıyak.
Avrupa’nın devlerini yenmeyi biz senden öğrendik şanlı Galatasaray.
ben de 7 tane yeriz diye tedirgin oluyordum , tebrıkler galatasaray
Boşuna demiyorlar Avrupa Fatih’i diye.. Fenerbahçeliyim ama tebrik ediyorum 🤩
Manchester bitmiş, Eto'dan farksız
Adamların kurduğu kontra ataklara defansın arkasına sarkan adamlara bakmadın herhalde hiç hem bu adamlar bireysel oyunda bile yenecek adamlar neyden bahsediyorsun geçen bayrerne 3 atan birtakım
Galatasaray ve Türkiye adına sevindim 🍀
İşte olmama rağmen maçı izledim çok iyidik helal olsun
Mükemmeldi izledim
Harika bir maçtı, aslanım çoşturdu 🎉
Manchester kötü mü oynadı
Manchester?
alemin krali Galatasaray hic sasmazzzz
Son anda aldı icardi yi konusmayalım zaten
Düşler tiyatrosunda ingizlere kabuslu bir gece.
Helal yani. Tebrik ediyoruz Aslan'ı 👏🏻👏🏻👏🏻
GS nin yenmesine çok sevindim
Bir Fenerbahçeli olarak tebrik ediyorum 💛💙
Süperdi bide penaltıyı atsak daha iyi olacaktı
Tebrik ederim biraz izledim güzeldi
Gassaray❤️💛 CIM BOM BOM
Fenerbahceli olarak sevindim gs adina
Tebrikler Galatasaray.
💛❤️
Tebrikler gs
Harikaydı ♥️💛❤️💛
Vere vere vere vere