Kaç tane şınav çekebilirsiniz, yoksa "çekecek gücüm" yok diyenlerden misiniz 🤔
#Spor #SağlıklıYaşam

Kaç tane şınav çekebilirsiniz, yoksa "çekecek gücüm" yok diyenlerden misiniz 🤔
#Spor #SağlıklıYaşam
Kas kütlem çok düşük. Kemik ve kas yapım genetik faktörlere bağlı olarak zayıf. 3 şınav çekebiliyorum sadece. Evet arkadaşlar bende yalan olmaz. Boş yapan sahtekarlar gibi 300 şınav çekerim falan demiyorum.
Görüşümü yoruma açık bıraktım da damlayın yorumların altına diye. Çünkü Fikret Doğan'ı başka türlü aşağı çekebilme imkanınız yok bunun siz de farkındasınız.
Cevap
12Cevap
1 tane cekerm heralde ya da bir buçuk
çekerim 30 tane
çogu ma l daha şınav çekme bilmiyor , gtü inip kalkıyor sınav cektim sanıyor , vucuz düz duracak sadece kollar inip kalkacak
en son 42 tane çekmiştim o tarihte ortaokuldaydım. şu an 35 yaşındayım. bir ara denemek lazım rakamı merak ettim.
Sınav çekmek zevkli bir eğlence günlük farklı cesitlerde olmak kaydı ile 100 adet çekiyorum ama tekte 30 çekerim
Bi o yaragini sana monte ederim çift olursun iki sen kendin popon kaldiramiyorsun diye herkesi kendin gibi mi sanıyorsun
Yavrum sen orada ki yazıyı galiba okuyamiyorsun bi hesapla istersen fitness hocası 100 cekemiyormus sığır her pozisyonda 15 tekrar yapsan zaten 5 pozisyon da 90 sınav yapar sende beyinle birlikte matematik te yok spor bilgisi tamamen sıfır anlaşılan
Hay belanı 6 tekrar da ya
E güzel kardeşim orada ne yazıyor 100 çekerim mi yazıyor direk canın sıkılıyor macera mi arıyorsun hadi git ergenlik hormonlarını başka yere doğru fiskirt
Sen nizami şınav çekme komitesimisin niye video çekip sana atıyorum sen çekersin kardeşim sen Malkoç oğlusun hadi git kumda oyna kendine
Sen 100 çek görümün fotosunu buraya atcam
popon göstermeye çok meraklıysan seni tutmayayım ben çek at
Çok zor şınav çekmek ya, pt sayesinde 3 tekrarlı 10'ar adet çekebiliyorum şimdilik.
Bir kere bile çekemedim hiç becerim yok spor konusunda
25-30 çekerim. Geçen sene tekte 60-70 sabahları çekiyordum ne güzel.
20 sonrası kollar tıtrıyo zorlamıyorum cok bıle sjsjs
Yapabılıyorumda cokta buyuk marıfet degıl ya ben herkesı rahat 50 falan yapar sanıyodum sjsjs
tatlım senin gtün inip kalkıyor o zmn öyle 100 yaparız , şınav dümdüz olacak beden kitlenmiş gibi , kolları indir gögüs yere degecek topraga halıya sonra kollarınla vucudu kaldırcan tekrar bögüs yere deyecek , büyük memeli olup iki inip meme deydi ise sayılmaz , yani kolların vucudunu agırlıgı kaldırcak
Sınav cekmenın ne oldugunu bılecek yastayım ama yıne de sen bılırsın senın hatrına 2 olsun
Calistenics çiyim hacı 40-50 akar
1 set 10 saniye. O kadar, çok bile
Gücüm var "1" yeterli 😂
En fazla 3 tane olur
Çekemiyorum 😄
Çekemem ben yorucu iş 😂
2 tan çekebilirim herhalde
Bir tane bile çekemem
1-2 tane 😂
20...
Ama çekmeden önce 5 dk koşmam lazım, galiba vücut ısınıyor
10-20 arası çekerim