Türkiye - Ermenistan mücadelesi 8 Eylül Cuma günü saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak. Aynı zamanda bu kadro özel maç yapılacağı (Japonya) maçı içinde geçerli.. Enes Ünal'ın sakatlığı devam etmeseydi bu kadroda yer alabilirdi ama...

Türkiye - Ermenistan mücadelesi 8 Eylül Cuma günü saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak. Aynı zamanda bu kadro özel maç yapılacağı (Japonya) maçı içinde geçerli.. Enes Ünal'ın sakatlığı devam etmeseydi bu kadroda yer alabilirdi ama...
Yarın kadrosunu güzel buldum açıkçası zaten biraz nasıl söyleyeyim son dönemlerde artık yerli futbolcular çok fazla yetişmez oldu aslında milli takımın futbolda çok güzel değil ama güçlü kadro sayesinde çoğu maçı geçtik Bir de üzüldüğüm nokta tabii ki hepsi birbirinden değerli ama neden bilmiyorum futbola gösterilen ilgi voleybol takımına ya da diğer branşlarda yapılan milli başarılara gösterilmiyor.
Kadro üç aşağı beş yukarı budur, rakibimiz de çok güçlü değil, aksilik olmazsa kazanırız zaten ama Milli Takım Hocamızı yeterli bulmuyorum ben, onu nasıl yapacağız bilmem.
Saçma kadro mühendisliği yanlış …. Neyse yaa boş ver
Bir Türk teknik direktör her zaman daha başarılara imza atacıkdır değil mi?
Yok sistem bozuk…..
Sergen gelirse biraz sisteme aykırı gelebilir…
Milli takıma ya aklaş futbolcuysan girersin…. ya da satışı için reklam olsun diye bir kaç maçlığına…
C klas futbolcu alınmaz milli takıma
Cevap
9Cevap
ben kadroyu güzel buldum umarım kazanırız
irfancan eğribayat yok şaka gibi altayın yerine onun olması gerekirdi.
Şaka gibi ama kadro seçimleri yanlış olduğundan..
Yabancıya yönettirmeleri tuhaf ülke de teknik direktör yok mu.
Güzel kadro, umarım kazanırlar
Okan buruk gibi bir hoca çalıştırsaydı güzel olmaz mı?
Ah tabi ki bir Türk çalıştırmış olsaydı daha bir gururlanırdık hem
Forvet yetersiz
Umut Nayir yerine kim olabilirdi sizce
Sakatlıktan yeni çıktı riske atılamaz
Aslanlara şimdiden başarılar 👏
Güzel kadro. Futbolcularımız iyi.
Daha bilindik ve oynayan oyuncular olması iyi
Muhteşem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?