Bu yıl neredeyse tüm kulvarlarda Avrupa ve dünyada önemli başarılar elde ettik. Bu başarıları futbolda da sürdürüyoruz. Peki sizce hangi takım nereye kadar gidebilir? Konferans ya da Şampiyonlar Liginde final görebilir miyiz?

Bu yıl neredeyse tüm kulvarlarda Avrupa ve dünyada önemli başarılar elde ettik. Bu başarıları futbolda da sürdürüyoruz. Peki sizce hangi takım nereye kadar gidebilir? Konferans ya da Şampiyonlar Liginde final görebilir miyiz?

Takımlarımızın Avrupa performanslarındaki iyi sonuçların tenelini son zamanlarda futbol harici branşlar oluşturuyor. Özellikle de tabi ki Kadın Voleybol ve Erkek Basketbol. Futbol maalesef daha geriden takip ediyor hatta bazen takip edemiyor...
Bu sezon futbolda da bir kıpırdanma var gibi ama önemli olan bunun devamlılığı ki finale kadar sürdürmek bunu epey zor, o yüzden nereye kadar giderlerse o kadar iyi çünkü ülke sıralama puanına etki ediyor bunlar. Sonraki sezonlarda daha kolay gidilebiliyor Avrupa'ya.
Final çok zor, ne kadar olurda o kadar kâr 😀 Ben yine Kadın Voleybol'dan ve Erkek Basketbol'dan bekliyorum 🤩
Baba tarafından Adanalı bir birey olarak göğsüm kabardı, mutlu oldum. Adana Demirspor Avrupa'yı dümdüz etti. Helal olsun diyorum.
Dünkü maçta keşke skoru koruyabilseydik, deplasmanda Genk gibi Avrupa liglerinin demirbaşlarından birine büyük bir darbe indirirdik ama olmadı. Ama deplasmanda gösterdikleri bu performans devam ederse inşallah Türkiye'de tur atlatır
Sözde 4 büyüğü çiğneyip, Avrupalara kadar çıkmak her Türkiye takımına nasip olmaz. Biz Avrupalara kadar gidip maç yaptık mı? Yaptık. Galibiyetler aldık mı? Aldık. Bundan sonrası olmazsa da canı sağ olsun Mavi Şimşeklerin :D
Olur olur inşallah ben inanıyorum bu kez kazanacağına ve tur atlayacağına
Umarım :D
Evet mutluyum
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Evet ben beğeniyorum bence başarılarılar umarım başarılı bu şekilde devam ederler kesinlikle..
Maçları izlemiyorum ama skorlara bakılırsa gayet iyi gidiyoruz
Evet, beğeniyorum ve bu sezon Avrupa'da güzel işler çıkaracaklarını düşünüyorum. 🇹🇷
Fanatizm ile ilgilenmiyorum maalesef :D
Vışşşşşş aneyyyy 😂
Harika gidiyoruz
Begeniliyorki bu paylasimi yapmişin
Maşallahları var şu ana kadar harika gidiyoruz.
Gayet iyi gidiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?