5-6 aydır spor yapıyorum fiziğim çok güzel gerçekten ince bir belim var bacaklarım birbirine değmiyor kalçam kalkık falan ama kalça kenarımdaki bu yağları nasıl geçiricem?

5-6 aydır spor yapıyorum fiziğim çok güzel gerçekten ince bir belim var bacaklarım birbirine değmiyor kalçam kalkık falan ama kalça kenarımdaki bu yağları nasıl geçiricem?

Hip dips bir yağ değil, yani o kalça kenarındaki çukurumsu yerin yağ ile ilgisi yok o genetik bir durum. Hatta tam tersi orada yağ olsa o şekilde durmaz, olmadığı için zaten bu şekilde duruyor.
Oradaki görüntünün değişmesinin iki şekilde yapabilirsin, ya cerrahi operasyon olacak ya da kalça çalışacaksın oradaki kas kütlesi artınca bu görünmeyecek. Çünkü bu durumun sebebi aslında kemik yapısı, kolay kolay değiştirilebilecek bir şey değil.
Bunun dışında sendeki çok fazla değilmiş, çok hafif duruyor. Bunu sporla ve oraya biraz daha hacim kazandırarak halledebilirsin. Spor programında ağırlığı kalça egersizlerine vermelisin.
Bunu burada sormak yerine bir PT'ye ya da Besyo mezununa ya da Diyetisyene sorsan ne olurdu?
Doğru, şu an ki fiziğini görüp yürüyen + iltifat eden olamazdı :))
Burada bu konudan anlamayanlar sana akıl verecek sende uygulayacaksın ve sorun çözülecek öyle mi?
ahahahah!
beğenmediğim bir şey üzerine iltifat alcağımı bile düşünmedim, köpeğe tecavüz edecek kadar aç olan bi tayfa beni beğense ne olur ki? umrumda bile değil
Köpeğe tecavüz edecek kadar aç olan tayfaya fikir soracak kadar ne yaşadın sen aslan parçası?
sen köpeğe tecavüz edecek kadar aç olan tayfadan mısın ki cevap veriyorsun?
Ezikliğin hakkını veriyorsun, tebrik ederim.
Cevap
28Cevap
Kalori azalt ve spor yapın
Onlar bizim en sevdiğimiz. Dokunma onlara onun yerine daha kaliteli bir tayt giyen resmen kalçanı şekilsiz göstermiş o tayt
Bence guzel taş gibi ne istiyorsun bunlardan beğenmiyorsan bana ver 😄
Bence bununla ilgili olarak hocalar var Twitter da bakabilirsiniz ama fizik gerçekten çok iyi
Biraz bölgesel çalışma ve şekeri azaltmalısın..
bir kaç basit kardiyo hareketiyle giderki onlar
Oruç dene. Vücut belli kalıplaşmış yağları 24 saatten fazla aç kaldığında yakmaya başlar.
Ben basite kaçıcam diyosan bi kaç dans figürü deneyebilirsin
Hid dips kurtulacak bir yağ fazlalığı değil, kemik yapısı. Yağ enjeksiyonu ile o kemiğin arasını dolduruyor isteyenler. Genetik oluyor bu.
Hip dips*
Her güzelin bir kusuru vardir okadarda olsun.
Yinede cok kafana takiyorsan Coolsculpting deneyebilirsin.
aşırıdeğlspor etkil olur yürüyüş
kötü görünüyor ya iki tane balon çıkmış gibi oradan
En zor eriyen noktadır orası. İşin zor bu konuda 😊
belini sağa ve sola dondurmeli hareketler yapıp protein ağırlıklı beslenirsen max 1 aya düzelir
Hip dips değil balım o
ne knk
Gözum dudaklardan baskasını gormedı
Kalça pilates çalışılabilir.
Halay çek biraz belki faydası dokunur
bisiklet iş görür bence. abartacak kadar da değil
Kalsin nolcak kivrim yapiyo
genetik simitlerin var beybisi
annem de ananemde ve babannemde yok ama
dar kot giyiyomusun dusuk bel
hyr
ustundeki tayt sıkı o zaman 😉
Evet harbiden itici duruyor muş
Vücudunda genel olarak yağ var iç bacaklarında ve o gösterdiğin yerde
O yüzden vücut yağ oranını azaltmalısın
Program hazırlasam uygular mısın
hayır profesyonel birisine danısacagım zaten sagol
güzel değil fizigin ego kasma.
ben beğeniyorum kardeşim sana fikrini sormadım
sitede paylaşım yaptıysan herkesin cevap verme hakkı var basit sözlerle sana soran yok diye söyleyemezsin. sınırını bil HADDİNİ BİL.
tamam RONALDTINO
Anladığına sevindim. YOKSA İYİ ANLATIRDIM.
özgüvensizliğinle beni de kendin gibi zavallı yapmaya çalışyıorsun farkında değilsin. sende kendini sev istersen ben anlatabilirim sana kendini nasıl sevebileceğini :)
Anladığını sandım ama yanılmışım. Tipik türk kızı egosu fizik berbat olsa da sıkı sıkı taytları giyip iddialı olduklarını düşünürler. küçük gögüslerine dolgulu sporcu sutyenlerınden gıyerler iddialı derler ama o sutyen cıkınca kucuk gögusleri ile küçük düşerler heeee bir de KENDİMİ SEVİYORUM YALANIYLA AVUNURLAR YA işte sıkıştıklarında da son sözleri bu olur :)
teşekkür ederim canım bu güzel iltifatların için. sana galiba benim gibi kızlar çok üzmüş tanımadığın birini kırmaya çalışıyorsun ama hiç umrumda bile olmadı açıkçası. ve hatırlatıyım senin annende bir türk kadını o yüzden kendi milletinin kadınlarını beğenmiyorsan rusyaya git oradakiler ilgini çeker ama onlar da sana bakmaz işte
1. seni kırmadım gerçekleri söyledim söylediğim için de mutluyum.
2son sözüm dokunaklı olmuş herhalde baksana nasıl da gururlu gururlu yazmışsın. Halbuki sana söylemiştim boş ego kasma diye ama dinletemedim. sen yaglı vucudunla kucuk memenle sıkı gıyınıp ıddıalı oldugunu dusunmeye devam et :) alıcınız cok olur ulkede abaza cok :) NOT ALMANYADAYIM ALMAN KIZLARININ YANINDAN GECEMEZSINIZ.
tm ronaldtino
ha şöyle adam ol ya :)
Squat
Kukuli
Yanlış yere yazmışım 😑pardon
Diyet
diyet kardiyo
Bence böyle iyi
Bölgesel çalış
Bisiklete bin. 😏
Genetik knk
Yokki bir sey