Evet arkadaşlar Icardi şov başladı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Icardi şov başladı! Maçı nasıl buldunuz?

Hemen başlamışlar şov başladı falan diye bu sene geçen seneye benzemez bu sene her takım güçlü ts hariç özellikle Fenerbahçe bu sene fena hücum hattı var evet şov başladı katılıyorum lig şovu başladı kapanışı FB yapacak👍👍👍🤣
İcardi daha yeni başladı ama dzeko geldiginden beri ön eleme maçları dahil adamı. Attığı golleri de bu yaşında anca klas forvetler yapar bunuda göz bulundur bence bu sene lig keyifli olacak şov görecez!
Bir galatasarayli olarak şunu soyleyebilirim hakem her iki takım içinde maçın önüne geçti çok hata yaptı ve oyun akışına ayak uyduramadigi için ota boka düdük çalıp oyunu durdurdu kendini dinlendirdi ota boka oyunu durdurmasaydi seyir zevki daha yüksek bir maç olabilirdi icardi kalitesini konuşturdu iki adım geride olsa hat trickle tavlandiracakti oyununu trabzonsporun stoperi ereni çok beğendim çok iyi oynadı bu sezonu böyle bitirirse seneye Avrupa yapabilir
İcardinin attığı kafa golü Fenerli kardeşlerimizi epey endişelendirmiş. Yorumda Galatasaraylıdan çok Fenerli var. Korkmayın kardeşlerim Avrupada ne kadar kırık deli yıldız topçu varsa sizi kullanarak tedavi ediyoruz. Sakin olun daha Zahanın , Ziyechin, Tetenin de tadına bakacaksınız. Kudurmaya ve parmak ısırmaya devam edin.
Affedersin de hakem doğradı Galatasaray'ı ama gücü yetmedi 😂 Buna rağmen de hakkımızla aldık maçı. Bu takımda Barış Alper kesinlikle oynamayı hak etmiyor. İcardi gibi sağlam bitirici forvetimiz olmasaydı alamayacaktık maçı.
Sanmam
Cevap
16Cevap
Maç iyiydi.
atilla karaoğlan isimli şahıs 2 penaltıyı vermedi maalesef ama 2. gol fenaydı icardiye helal olsun valla güzel attı
evet penaltıydı ama maalesef vermedi ermanı dinledim ermanda penaltı değil diyor bunlar iyice kafayı yediler
hocam ikisi de penaltı resmen bir tanesinde zaten dirsek atılıyor çeneye diğerinde de ayağa darbe geliyor ikisi de penaltı
Galatasaray ve İcardi konu olduğunda yorumlara Fbliler doluşmuş. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Neden kudurdunuz? Kıskançlar.
maalesef Hakemler hala maçın önüne geçiyor Var hakemlerin gözlerine güneş mı geldi ki maçta ki hataları görmediler lütfen Taraf olmadan maçları yönetecek kişileri bulmak zor olmasa gerek !!!
İkinci golü özellikle klas.. ligde yavaş yavaş oturacak takım 7 sekizinci haftayı bulur , avrupada başarılı olalım bi kupa daha getirelim Türkiyeye artık
Trabzonspor hataları sayesinde ve Galatasaray iyi pres yaptı
Örz düşmanı saplamanın mucidi ICARDİİİİ demek isterim.
Trabzon'da bişey yokmuş bunu anladım , GS dişli rakibe denk gelse bu kadar rahat oynayamaz ,
Daha takım alışmadı birbirine iyi değiller zamanla iyi olurlar ama öncelik Avrupa unutmasınlar
icardi galatasarayımın yıldız oyuncusu derim maç güzeldi galatasarayli olarak mutluyum
GS harikaydı böyle devam edelim 💛❤️
İcardi yine yapıyor şovunu
Ne alaka mı ts ile gs taraftarı mac oncesi toplanıp fenere kufurler ettiler sonrada kavgaya tutustular ne alaka Fenerbahçe sonra dusun bi tarih boyu Türkiyenin en Büyüğü Fenerbahcçe sizi her kulvarda yenmiş de yenmiş. Ne Büyüksün Fenerbahçe.
Dayanabilirsen dayan @_Alicabbar_
Her zaman söylüyorum burada da söylicem gs her zaman hakem yardımı ile şampiyon olan birtakım.
Gayet iyi
Şov başladı
şşş daha fener gelmedi sen bunu şov diye sanmaya devam eetttt
@1907eylul1907 😄😄 fener mi
her zaman fener :D.
Fenerbahçe'liyiz ulan biz
FENERBAHÇE💙💛
bilmeemm fenerliyim her yere fener yazasım geliyo
Irz düşmanİcardi
İcardi effect
İlk Golden önce toreira faul yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?