Galatasaray Faslı yıldızı uzun zamandır transfer listesinde bulunduruyordu. Klubü Chelsea ile de anlaşıldı. İddialara göre Ziyech bu günlerde imza için İstanbul’a gelecek. Bu transferi nasıl buldunuz?
Galatasaray, Hakim Ziyech için geri sayıma geçti! Ziyech hamlesini nasıl buldunuz?
Bu adam iki ayrı sağlık kontrolünden geçemedi dizi yüzünden.
Chelsea'ye gittiğinden beri serbest düşüşte, on numara falan diyorlar da bu herif Rachid Gezzal'ın biraz daha canım ama çok daha iyi oynayan versiyonu, kanat. En son nerede on numara oynadı onu da hatırlamıyorum, neye göre alıyorlar bu adamı şimdi?
Kulüplerimiz yine işi aptal sidik yarışına çevirdi
Daha kesin değil. Bu adam Al Nassr ile anlaşmıştı sonra olmamış. Chelsea kadroya yazmamış derken Galatasaray ile anıldı. Erden Timur gerçi geçen yıl saniyeler ile Ziyech i kaçırdık diye bir şey söylemişti. Şu an gelir mi geliyor mu bilmiyorum prensip de anlaşıldı bi. Gelirse faydalı olur mu onu da bilmiyorum. Ben Galatasaray taraftarıyım ama başta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor olmak üzere diğer takımlara da klass oyuncu gelince seviniyorum. Avrupa da oynayacak temsilcilerimizin de güzel isimler ile anlaşması bence çok güzel. Umarım daha iyi transferler gelir daha fazla ve Avrupa'da takımlarımız iyi sonuçlar elde edip ülke puanını yukarı taşır 😇 🇹🇷💛♥️
Belhanda nın benzeri bir futbolcu. Türkiye’de iyi iş yapar ama Zaniolo gitmeyecekse çokta gerekli bir transfer değil, o bölgeyi çok şişirdiler. Bu tip kulüplerde çok fazla iddalı futbolcu olması ve daima forma bulamayanların huzursuzluk çıkarması olumsuz etki edebiliyo.
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Herkes aynı düşünmek zorunda değil veya hep onaylanmak zorunda değil dolayısıyla takılmam öyle şeylere. Kendi görüşünü belirtmiş olman beni etkilemez olumsuz şekilde, tabi ki kişisel yargı olmadığı sürece. O nedenle sorun değil. 👍
takımların bu transferleri bırbırlerıne nazire yapar gıbı bır hal aldı ((: her ne kadar kulağa hoş gelse de umarım sonu fesih bedellerını odemek zorunda kalmakla sonuçlanmaz