Kocan seni ya kıskanma için yapıyor ki bazı erkekler karısı onu kıskansın diye neler der neler bazılarında ufaktan sana senden sogudugunu hissettirmeye başlar belki kötü bişey değildir belkide aman gözünü dört aç
03 Yorumla
Soran+1 yılBen niye erkeği kıskancam yoksa kocam gay mi
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimki de "Dünyanın en güzel kadınıda olsan bugün günlerden ❤️GALATASARAY❤️" diye paylaşım yapıyor maç günlerinde 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhshs benimki de beşiktaş için yapıp duruyor. Çıldırdım ya
+1 yılneymara donusurdum
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim son böyle
Ya iyide duygular farklı, yapmayın arkadaşlar neden ağızdan çıkan kelimeler sizin duymak istediğiniz gibi değilse büyüteçle bakıyorsunuz ne yazıyor diye, yapmayın hayatı neden kendinize zehir ediyorsunuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni sevmiyor demek oluyor.
00 Yorumla
Kocanızın Neymar'ı size karşı daha çok sevmesi, ilişkinizdeki duygusal ya da ilgi düzeylerine dair bir konuyu işaret ediyor olabilir. Önemli olan, her bireyin farklı ilgi alanları ve tercihleri olabileceğidir. Bu durum, ilişkinizdeki sevgi ve ilginin miktarını ya da değerini zayıflatmak anlamına gelmez. Unutmayın ki, her bireyin farklı ilgi alanları veya idolleştirdiği kişiler olabilir ve bu normaldir.
Eğer bu konuda rahatsızlık yaşıyorsanız, kocanızla açık ve dürüst bir şekilde konuşmanızı öneririm. Duygularınızı ve endişelerinizi paylaşarak, kendinizi ifade etme ve anlama şansınız olacaktır. Sizinle daha derin bir sevgi ve anlayış paylaşabilmek adına, kocanızın sizinle daha yakın olması veya daha fazla ilgisini vermesi konusunda bir çözüm bulabilirsiniz.
Sonuç olarak, her ilişki kendine özgüdür ve her bir bireyin farklı ilgi alanları vardır. Önemli olan, karşılıklı anlayış, iletişim ve paylaşım içerisinde sağlıklı bir ilişki sürdürebilmektir.211 Yorumla- +1 yıl
amca cidden yorumladın mı şu durumu :D
Soran+1 yılAbi eyvallah olayı hikayeye çevirmişsin
- +1 yıl
Örnek bir diyalog:
Eş: Kocam Neymar'ı benden daha çok seviyor, bu ne demek oluyor?
Siz: Anlıyorum, bu durum seni üzüyor ve kendini değersiz hissetmene neden oluyor. İlişkimizi ve seni ne kadar önemsediğimi biliyorsun, değil mi?
Eş: Evet, biliyorum ama yine de kıskançlık hissediyorum.
Siz: Kıskançlık hissetmek normaldir, ancak herkesin farklı ilgi alanları ve idolleştirdiği kişiler olabilir. Bu durum, bizim ilişkimizin değerini düşürmez. Neymar'ı sevme konusunda seni rahatsız etmemeliyim, bu konuda sana daha iyi destek olmam gerektiğini anlıyorum. Birlikte bu hissi aşabiliriz, nasıl yardımcı olabilirim?
Eş: Seninle bu konuyu konuşmak bile rahatlatıcı oldu. Belki daha fazla zaman geçirerek ve paylaşımlarda bulunarak bu hislerimi azaltabilirim.
Bu örnek diyalogda, sorunu anlayışla karşılamış ve eşinizin duygularını önemsediğinizi göstermişsiniz. Onunla empati kurarak, rahatsız olduğu konuyu nasıl çözebileceğinizi tartışmışsınız. Çift olarak işbirliği yaparak, sorunu ele almak ve ilişkinizi güçlendirmek için çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemişsiniz. Bu şekilde, karşılıklı anlayışı artırarak ve farklı ilgi alanlarına saygı göstererek daha sağlıklı bir diyalog kurabilirsiniz.
Soran+1 yılAbi robot olabilir misin bi nevi
- +1 yıl
Abim senin meslek neydi?
- +1 yıl
Avukat falan mısın ya da psikoloji alanında bir dalda mısın?
- +1 yıl
saygılar.
- +1 yıl
Çok mersi, ekliyorum
+1 yılBen de Neymar hayranıyım.. onda kendimi görüyorum. Eğlenmeyi bilen, akıllı, vicdanlı, yetenekli, farklı, duygusal, pozitif, sempatik, nazik, kışkırtıcı, bağlı... say say bitiremem ondaki artıları. Diğer futbolculardan çok farklı biri , oynarken eğleniyor show yapıyor resmen. IQ'sü çok yüksek bir erkek... Neymarı hayatının 1. si yapan herkesi anlayabilirim çünkü benimde birincim
https://www.youtube.com/embed/Fbo15tUIv9E11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum futbolcuları
Neymar'ı benden daha çok seviyor olması, kocanızın futbol tutkusu olduğunu gösteriyor. Neymar, Brezilyalı bir futbolcu ve Paris Saint-Germain takımında oynuyor. Neymar, dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul ediliyor ve birçok hayranı var. Kocanızın Neymar'ı sevmesi, onun futbol becerilerine hayran olduğu anlamına gelir. Bu, sizi sevmediği veya sizi ihmal ettiği anlamına gelmez. Belki de kocanızla futbol hakkında konuşarak veya onunla birlikte maç izleyerek ona ilgi gösterebilirsiniz. Bu şekilde, ortak bir ilgi alanınız olabilir ve ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Neymar'ı benden daha çok sevmesine izin verin, ama sizi de unutmasına izin vermeyin. 😊14 Yorumla
Soran+1 yılNeymarı benden çok seviyor valla karışamam orasına artık. Beraber neymar skills izliyoruz her gece, onun eğlence anlaması bu yönde
Soran+1 yılNeden
+1 yılokadar hanzo gördüm ki futbol için karısını boşayan mallar var oysa futbol 22 tane orrospu çocuğundan oluşan kadro ile kurulmuş bir seyirden ibaret sömürü tuzağıdır banane hangi takım hangi kaleye gol atmış banane kim kime penaltı vermiş sanki üçüncü dünya savaşı yapılıyor muharebe eforu veriliyor aamk canım
45 Yorumla- +1 yıl
aynen dostum sorun burada zaten para girmediği gibi onların götürdüğü milyondolarların ceremesinide vatandaş çekiyor kavga ediyor sanki anasını kestiler 😃
- +1 yıl
Şu gibi oldu. Bana faydası olmayan kilisenin papazını skeyim 😀
Haklı adam neymar çok tatlı çünkü😂😂 öhöm öhömmm ciddi oluyorum🙄 neymarda olup sende olmayan ne diye sorgulamaya başlarsan cevabı bulman çok zor olmaz🤔😂😂
254 Yorumla
Soran+1 yılVallaha yakışıklı da kocamı da bıraksın be.
- +1 yıl
Neymar kocana büyü yapmış olamayacağına göre🤔 bu gidişle kocan Neymar'a büyü yapacak gibi duruyor gerçi 😂 şimdiii birçok şeyi düşünmek lazım, adam belki esmer seviyor. Tek sevdası esmerse esmer değilsen bronzlaşırsın bronz bronz dolaşıp dikkati neymardan kendine çekebilirsin. Ama esmer sevdasına ilave olarak başka sevdaları da varsa geçmiş olsun hayatım bas tekmeyi😂
+1 yılGercek futbolcu yapdigi macı anlatmaz. Gercek futbolcu esine oyle neymar vs futbolcuları kiyas etmez, esini 2. plana atmaz. Futbolu oynayandan yani futbolu oynayandan daha cok futbolcu oldugunu diyorsa bir seyirci, onda problem var demektir.
20 Yorumla
+1 yılBu saatte beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ağzım ağrıdı gülmekten.12 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha😂😂 halimiz gülünecek ya vallaha
- +1 yıl
Sizde olmasanız biz nelere gulucez.
Eksik etmesin.
Bir erkek olarak erkeklerin futbol aşkını hiç ama hiç anlamıyorum.
Elin adamına deli divane olanı ise hiç biblemiyorum
Hastalık bildiğin ya.10 Yorumla
+1 yılMaç izlerken otur sende izle ne harika adamlar boylu poslu kaslı hele bakışları uff hareketlere bak filan de bakalım ne oluyor 😂
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimki de icardici valla ne anlıyorlar bu tipsiz adamdan anlamıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılValla allah kurtarsın bizi bunlardan
+1 yılSen bir erkekle evli olduğundan emin misin? Yani bu yazdıkların çok saçma parayı alan başkası parayı veren başkası mutlu olan başkası ağlayan kocan :D Bence kocanı bir doktora gitmeye ikna et normal değil...
00 YorumlaFutbol sevgime kimse engel olamaz ama futbolu hicbir sevdigimin onune koymam. Kocan bir embesil birak aglasin sen de cik babanin evine git tek basina aglasin dursun
10 YorumlaFutbol seven erkekler coook tuhaf ya olumune seviyorlar
10 YorumlaFutbol aptallaştırır sende bir aptalla evlenmişsin
25 Yorumla
Soran+1 yılKocamı seviyom maalesef ben sevdiğimi seçmedim
Soran+1 yılVirgül atmamışım ondan anlaşılmamış. Kocamı seviyorum, maalesef sevdiğimi özelliğine göre ben seçemedim
Soran+1 yılKestireyim bi ahahhsbshah
- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin futbol ve futbolcu hayranliklarina karışmayın hiç o topa girmeyin fanatikse ellemeyin herseyi bi tarafa futbol diğer tarafa olur kalbimiz kırılmasın anlayamazsjniz
01 Yorumla- +1 yıl
futbol fanatiğinden koca olmaz o yüzden
Bence üzerine gitme ve biraz uzak dur anlar kim daha önemli 😁 yalnız kullanıcı isminiz süper 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhshahdsjjs teşekkür ederim
+1 yılMaske yaptır. Neymar maskesi.
Bu maskeyle yaşa bence. Bilinçaltına girerek Neymarin artık sen olduğunu düşünecektir.10 Yorumla
+1 yılNeymar maskesi al yüzüne tak olacaklardan ben sorumlu değilim ama:)
12 Yorumla- +1 yıl
Bsjjsjjskskskskskkssl
Soran+1 yılHashhahshaha çok güldüm ya
+1 yıl😂 abla özür dilerim ama eşinin sıkıntısı var bir psikoloğa götür istersen
14 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅bi götüreyim en iyisi 😂😂 gülmekten öldüm ya ahhshahaha
- +1 yıl
İnşallah düzelir ya kıyamam sana Rabbim eşini sana bağışlasın
Böyle saçma şeyler kafa yoruyor kalp kırıyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
Messi Ronaldo filan olsa anlarım da neymarı senden daha çok seven adamı kolundan tut adliyeye götür boşan
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde var böyle şeyler. Hepsi fanatizmden ciddiye alma 😅
10 Yorumla
+1 yılBence aralarına girme daha fazla JAGQHWKWMWJJWWJJWH
17 Yorumla- +1 yıl
sevenleri ayırmak günah
Soran+1 yılBoşanıcam bu adamdan
- +1 yıl
Neymar sevindi jkdwwkjdwkj
- +1 yıl
Sen bu ilişkideki 3. kisisin zaten
Soran+1 yılAllah kahretsin o saman
Soran+1 yılZaman*
- +1 yıl
@umursamıyorumartık topçu müfrezesinde çalışıyor sanki mübarek whkdwkjdw
Takılma böyle şeylere adamla seninleyse senindir. Neymar binlerce km ötede. Kıskanmanın alemi yok.
00 Yorumla
+1 yıltroll soruysa tebrikler tutturmuşsun gündem olmuşsun eğer gerçekse sende brad pitti kocana terih edeceğini söylemelisin
00 YorumlaBenim sevgilim de böyle bende Gıcığım bu duruma büyünce duzelir yani ins erkekler gec olgunlaşır diyolar
01 Yorumla- +1 yıl
Düzelmez, bu sıkıntı zaten psikolojik olarak birşeyin eksikliğinden doğan bir sıkıntı ve o eksiklik bulunup çözülmediği sürece de futbol aşkı bitse başka bir takıntısı olacak
Her fırsatta kendini yere atan sahtekar bir futbolcuyu eşimden daha çok asla sevemem yani! Allah akıl fikir versin bence 😅
00 Yorumla
+1 yılDemekki neymarın vajinası daha iyiymiş🤣sende o zaman 1 evladım 2 cüzdanın 3 sen de yatakta neymarı düşünürsün de
00 Yorumla- Spor konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok. Sabret bekle ona olan aşkı geçer zamanla. Kocan yumuşak olabilir bir test et istersen 😀
00 Yorumla Kocan baya zevksiz ve futboldan anlamıyor demek oluyor. Cr7 varken neymar ki 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılLeyonal messi midir nedir onu seviyor cr7 kim onu da hiç bilmiyorum. Bu futbol bi değişik
+1 yılAdam haksız mı şimdi sen söyle.. Adamdaki vizyonun büyüklüğüne bak. Biliyor Neymar'ın 150 milyon euro ettiğini, tabii onu seçer. Risk budur..
00 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyordur öyle bişey olabilirmi fanatiktir senin yerin başka onun başkadır yani😂
03 Yorumla
Soran+1 yılHashahsja😂😂
- +1 yıl
Merak etme neymar kocana bakmaz bence 😅
Soran+1 yılO tipsize anca ben bakarım
+1 yılFutboldan anlamıyor demek, Neymar kimdir ya biz Romaldonun göz yaşlarıyla veda ettik dünya kupasına.
01 Yorumla- +1 yıl
1 ronaldo 2 sinek
+1 yılabla çok üstüne gitmemeni öneriyorum şu an hassas bir durumda fazla üstüne gitme yavaş yavaş düzelecektir
00 Yorumla
+1 yılParis'de geçen 6 sene koskocaman 0 Neymat benim için hâyâl kırıklığı.
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamıyorum bu konulardan 😂😂
Zamanla sevgisi biter Sana olan sevgisi hiç bitmez Tabi ki sen onu çok seviyorsan. Onu zaten hissedersin. Duygular, sevgiler, her zaman karşılıklı...
00 Yorumla
+1 yılTövbe tövbe sevenleri gördüm de ayıptır demes psikolojisi bozulmuş
05 Yorumla- +1 yıl
Trol soru sormuş kız bile değil belkide
- +1 yıl
Mal la bide gizlemiş. Sevse neymarı da sevmez bence. Neymarı genel de ergen tayfa seviyor. Yakışıklı falan diye
Soran+1 yılGizli değil arkadaşlar hesabım bakabilirsiniz, profilim böyle sadece. Trol soru değil ayrıca eşim bu kadar fanatik olamaz mı? Hshahsjssh güldürdünüz ya sağolun😂
- +1 yıl
Benden bir yaş büyüksün ve evli misin?
Soran+1 yıl26 yaşındayım uygulamada yanlış işaretledim
+1 yılTakıntılı olabilir eskiden bende de vardı duysusal boşluktan ergenlikten oluştu
05 Yorumla- +1 yıl
Trol soru bu
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz fazla ciddiye almışım evet 😅
Soran+1 yılTrol değil arkadaşlar kocam bu kadar fanatik olamaz mı anlamadım yani
Soran+1 yılKocam. 26 yaşında ergenlikten çıkamamış sanırım 😅😅
- +1 yıl
Öyle kişileri duydum babamda eskiden öyleymiş gerçi hayatında o konuyu amaç edinmekten kaynaklı olgunlaşmamş kişilik veya duygusal boşluk psikolojik sorunlar falan yalnız hissettmek
+1 yılBilmem sende kocanı boşayıp Neymarla evlen o zaman senin farkını da kıymetini de anlar😏😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha
+1 yılBende gittiği için üzüldüm ama ne bilim trol müsün nesin böyle 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim vallaha kocam değişik kimse inanmıyor
+1 yılSen de top oynamayı öğren. Saçını Neymar gibi kestir
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam için her şey #yaşasınkocamcılık
- +1 yıl
Yaa tabi saçının teline kıyamazsın 😂😂😂
+1 yılBenim sevgilim deli gibi bjk hayranı, aşırı koyu fanatik, ama bana kaç defa seni herşeyden çok beşiktaşdan da çok seviyorum dedi, hatta derbi oldugu bi gün benle görüştü maça gitmek yerine😍 bence gerçekden seven erkek böyle olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılOha ya.
+1 yılLütfen biri tröll soru desin.
Kocan çıldırmış.. Ağır konuşurdum da değmez.
10 Yorumla
+1 yılBu şu demek oluyor kocanda iş yok eşinden başkasına daha çok değer veriyorsa o adamdan bir hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılHiç de bile değil bir kız olarak futbolu seven erkeklerle vakit geçirin karı kıza bakmasindan daha iyi ayrıca tuttuğu takımı satan erkekten olmaz seni seçmemesi normal yani askmm💗
10 YorumlaNeymar pas verse seni neymarla aldatacak demek oluyor sjsjsj
00 Yorumla
+1 yılŞu milletin futbol fanatikligi insanı irite ediyor gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneymar sevgilisini aldattı sen de kocanı aldat başka yapraklar üzerinde tepin kocan öğrenirse neymar yapıyor diye dersin 🫡
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahhs ama aldatmayı doğru bulmuyorum ya. Kocam da neymar aldatmaz diyor anlamadım bu adamı
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya ye işte başka bir yaprak nolucak
+1 yılDemek ki favori sevdiği futbolcular var yani.
00 Yorumla
+1 yılsende kocana deki önce diğer erkekler sonra sen de :)
00 Yorumlaerkelerden hoşlanıyor işte nesini anlamıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış. Niye böyle öküzlerle evlenirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
Trol soru bu
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz trollendim desene 😂
Senden boşanıp Neymar'a kaçacak demek oluyor.
00 YorumlaKocan ya çok esprili ya da maIın önde gideni
00 Yorumlaİcardi olsa anlarım da Neymar ne ya 😁
Ha bu arada yine Şampiyon Galatasaray 😄00 Yorumla
+1 yılBu kafadaki erkekler neyse... bence senin kıymetini bilsin üstüne cok düştüğün için kaybetme duygusu yok sen uzaklaş değerini bilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeymar karısını aldatmadı mı yaa pis adam 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatmazmış öyle dedi
+1 yılFutbol aşığı insandan zarar gelmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeymar al hilal diye bir takıma gitmiş diye şimdi oturdu ağlıyor. Kimse bana yaklaşmasın dedi. Acaba psikolojisi bozulmuş olabilir mi?
- +1 yıl
Bende üzülüyorum psikolojik durum değil. Futbol aşığı tayfa eşiniz gibi şu an. Bende mesela şey düşünüyorum sevgilim aldatsaydı daha az üzülürdüm Neymar'ın Arabistan a gidişinden diye. Cok yetenekli bir topçuydu gittiği yer kötü bir lig olduğu için futbol sever tayfanin gücüne gidiyor bu durum.
Soran+1 yılYani tek şey neymar olsa tamam diyeceğim. Beşiktaş için de aynı şey? Bu adam neden bu kadar fanatik. Hep de transferlere ağlıyor
- +1 yıl
Futbol aşığı olunca olur öyle şeyler korkmayın bazı insanlar futbola çok bağlı olurlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla kbkma ikinizde ruh hastası mısınız iyi bir doktora görünün
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşüneyim bir bunu. Aghaabhshah ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan top ve futbol hastası Neymarda vuruşları tekniği iyi kıskanma seni aldatmıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılKocamın top olması aldatmasından daha çok üzdü
Cevap sahibi+1 yılkocana top demedim yanlış anladın
Soran+1 yılAllah kahretsin snsnsndjshsfsggsgs
Cevap sahibi+1 yılseni sevmiyorsa boşa nafakaya bağla
Cevap sahibi+1 yılKocan seni sevmeye başladımı
- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026