28 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın annesi Nadine Gonçalves, 22 yaşındaki bir gençle aşk yaşamaya başladı. Annesinin yeni sevgilisiyle ilk fotoğrafına Neymar, “Mutlu ol anne, seni seviyorum.” yorumunu yaptı. Neymar’ın babası ise alkış emojileriyle eski eşini tebrik etti.
Neymar'ın yeni üvey babası 22 yaşında. Neymar'ın annesi 22 yaşındaki sevgilisiyle aşkını ilan etti. Ne düşünüyorsunuz?
Ünlü olmak ve para içindir, gerçi neymar'ın annesi'de yaşı için bakımlı sayılır ama adam 22 yaşında olduğu için kesinlikle ün yapmak ve para içindir, eee neymar'da da paradan bol ne var? Yeterki annesi bir telefon açsın milyonları hesabına bir tıkla gönderir! Annesi de akıllıymış parayı kendi zevki için kullanmasını iyi biliyor, ne de olsa arkasında neymar var :D
Arkadaşlar niye kötü şeyler söylüyorsunuz anlamadım? Adam 22 yaşında kendi kararlarını verecek yaşta, sizin dedeleriniz gibi 15-16, belki de daha küçücük yaşlarda zorla evlendirilmiyor! Asıl siz tuhafsınız.😏
Aslında olması gereken bu. Ancak örf ve adetlerimiz, yetiştirilme tarzımız , sanki anne ve babamızin ayrildiktan veya dul kaldıktan sonra başkası ile olmamasına yönelik. Halbuki hayat onların ve yaşam her yaşta degerli.
Mezhep için Konya Ovası dar gelir, Sahra Çölü diyebiliriz :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bizim milletimiz yargılamayı kendine ne kadar hak görüyor ya oğlum sizin ananız mı işiniz gücünüz elalemin hayatına yorum yapmak kim naparsa yapsın size ne
Genişliğin fotoğrafı tam olarak böyle bir şey olsa gerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne varmış bunda, çok mu ilginç, şahsen ben de o kadının yerinde olsam böyle yapardım, erkek genç kadınla birlikte olunca vay koçum oluyor haber niteliği taşımıyor ve şaşırmıyorsunuz da neden kadın genç erkekle beraber olunca haber niteliği taşıyor