Spor Spordan önce mi kardiyo yapılmalı, sonra mı? Sebebi ne ve tempo nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önce yapılmalı Sonra yapılmalı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spordan önce mi kardiyo yapılmalı, sonra mı? Sebebi ne ve tempo nasıl olmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sonra yapılmalı 0 0 Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sonra yapman lazım önce yaparsan performansın düşer , bunun yanında spordan sonra yaparsan daha çok yakarsın 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 530 cevap paylaştı. Sonra yapılmalı yag yakimi tam başlıyor çünkü iyice yakmak için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim birde öyle deniyim Yorumla
Sapyosexüel Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Deli saçması sorular amac ne kilomu vermek yapman gereken kalori hesaplamak 2000kalorimi aldın günde 2500 yakmalısın kilo verceksen yani daha hızlı olsun dersen 3000 yakmalısın 0 0 Yorumla
Güneşş1111111 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ben baslarken yapiyorum isinma amacli. Hemde kurtulmak icin. kardiyoya gicik oluyorum cunku 1 0 Yorumla
Kaanhan0710 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kesinlikle Spordan sonra, temposu ve süresi kişiden kişiye, seviyeye göre değişir 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl önce çünkü ısınır sakatlık yaşamazsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sonra yapılmalı
Sonra yapman lazım önce yaparsan performansın düşer , bunun yanında spordan sonra yaparsan daha çok yakarsın
Sonra yapılmalı yag yakimi tam başlıyor çünkü iyice yakmak için
Tesekkur ederim birde öyle deniyim
Deli saçması sorular amac ne kilomu vermek yapman gereken kalori hesaplamak 2000kalorimi aldın günde 2500 yakmalısın kilo verceksen yani daha hızlı olsun dersen 3000 yakmalısın
ben baslarken yapiyorum isinma amacli. Hemde kurtulmak icin. kardiyoya gicik oluyorum cunku
Kesinlikle Spordan sonra, temposu ve süresi kişiden kişiye, seviyeye göre değişir
önce çünkü ısınır sakatlık yaşamazsın
Sen bilin
Sonra
Yskaç