Spor En sevdiğiniz spor aktivitesi hangisidir? Merakliikizz30 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Voleybol Futbol Basketbol Tenis Hentbol Badminton Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz spor aktivitesi hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Futbol ve fitness :) 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güreş , bisiklet , futbol, vücut geliştirme , yüzme, savunma sporları , satranç 0 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Daha eğlenceli hem toplulukla hemde iki kişiyle de oynanabilir. 0 0 Yorumla
ebrar5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl voleyboll maçlara çıkıyoruz kursunada gidiyorum çok seviyorumm 0 0 Yorumla
YaseminCelikel Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Favorim tenis diyebilirim. Kesinlikle çok iyi bir cardio oluyor ve eğlenceli 0 0 Yorumla
MissesBeyza Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Voleybol çünkü hem fiziğimiz hemde çocukluğumuzdan beri fazla iyi olduğumuz içindir😼 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 363 cevap paylaştı. Ben spor ayırt etmem hepsini severim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Spor konusunda 891 cevap paylaştı. Plajda veya tvde voleybol oynayan kizlari izlemek 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Spor konusunda 325 cevap paylaştı. Futbol 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. futbol tabiki 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Spor konusunda 355 cevap paylaştı. Hic niri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Futbol ve fitness :)
Güreş , bisiklet , futbol, vücut geliştirme , yüzme, savunma sporları , satranç
Daha eğlenceli hem toplulukla hemde iki kişiyle de oynanabilir.
voleyboll maçlara çıkıyoruz kursunada gidiyorum çok seviyorumm
Favorim tenis diyebilirim. Kesinlikle çok iyi bir cardio oluyor ve eğlenceli
Voleybol çünkü hem fiziğimiz hemde çocukluğumuzdan beri fazla iyi olduğumuz içindir😼
Badminton ve basketball
Futbol izlemeyi severim
Uzun sporları severim
Klasik erkek cevabı futbol
Futboll ve Bastetboll’dur
Badminton cok severim
Ben spor ayırt etmem hepsini severim
Oynayamam ama futbol severim
Tabiki futbol 😻😻😻😻😻😻
Yüzme fitness pilates ✌️
Plajda veya tvde voleybol oynayan kizlari izlemek
Keyif veriyor