Spor En sevdiğiniz spor hareketi hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ciao🍀🦇🍑🥊Sağlık için spor önemli. Ben en çok squat seviyorum , peki ya siz?#Squat Güncellemeler+1 yıl Kalça koymamdan rahatsız olmuşsunuz. Çok üzüldüm olmaya devam edebilirsiniz. Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/Y_iCIISngdI En sevdiğiniz spor hareketi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
baby35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Popo ve bacak egzersizleriBu da benden😂😂 1 1 Yorumla Hakan19842021 +1 yıl 🤭🤭🤭🤭 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Plank ve squat seviyorum kasları çok iyi çalıştırıyor. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 726 cevap paylaştı. Blank dan nefret ediyorum. Ama bir o kadar da seviyorum 🤦♂️ 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hip raise özellikle farklı versiyonları. Up down plank Lunge 1 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Yogadan "savasan" kesinlikle. 24 saat yapabilirim 😂 1 0 Yorumla
AlaBulutçuk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Mekik çekmektir hem kolay hem de diğer hareketlere göre daha çabuk işe yarıyor gibi 0 0 Yorumla
massalizm Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Plank, mekik ve squat'ı çok severek uyguluyorum lakin en sevdiğim hareket mekik... 0 0 Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Plank. Tabi yapabilirsem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 5 saniyeden 5 dakika 4 saniyeye uzatmıştım ama günlük yapmayınca geri başa sarıyor. Yorumla Ad1mb1l1nm1yor +1 yıl 10 saniye yapsam nefesim kesiliyor titriyorum Yorumla
öyleyimnolmus Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Squat ve plank hareketini seviyorum hem fazla yorucu degil hem kolay hareketler 1 1 Yorumla Hipersapyo +1 yıl İşe yarıyormu Yorumla
visneevvotka Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Squat , bacak kasları ve kalçayı en iyi çalıştıran ve kaslarımın yanmasını seviyorum 0 0 Yorumla
delioghlan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Hepsi. Kol en çok sevdiğim😎 0 1 Yorumla delioghlan_ +1 yıl Uğraşma benimle sana ne be ben kimim asabımı bozma kötü olacak Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 573 cevap paylaştı. Bench press 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Squat 2 0 Yorumla
TheLeon Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Komando dansı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok zor diyorlar ona denemedim Yorumla TheLeon +1 yıl İlk başta zorlanmak normal ama alışınca da diğer hareketler boş geliyor. Yorumla
Hakan19842021 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Omuz press 0 1 Yorumla Hakan19842021 +1 yıl Ama squat yapiyorumKalcam şekil aldı 😏 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bench press 0 1 Yorumla iwont +1 yıl güzelmiş. dangal filmi geldi aklıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Popo ve bacak egzersizleri
Bu da benden😂😂
🤭🤭🤭🤭
Plank ve squat seviyorum kasları çok iyi çalıştırıyor.
Blank dan nefret ediyorum. Ama bir o kadar da seviyorum 🤦♂️
Hip raise özellikle farklı versiyonları.
Up down plank
Lunge
Yogadan "savasan" kesinlikle. 24 saat yapabilirim 😂
Mekik çekmektir hem kolay hem de diğer hareketlere göre daha çabuk işe yarıyor gibi
Plank, mekik ve squat'ı çok severek uyguluyorum lakin en sevdiğim hareket mekik...
Plank. Tabi yapabilirsem
Ben 5 saniyeden 5 dakika 4 saniyeye uzatmıştım ama günlük yapmayınca geri başa sarıyor.
10 saniye yapsam nefesim kesiliyor titriyorum
Squat ve plank hareketini seviyorum hem fazla yorucu degil hem kolay hareketler
İşe yarıyormu
Squat , bacak kasları ve kalçayı en iyi çalıştıran ve kaslarımın yanmasını seviyorum
Mekik çekmeyi seviyorum
En çok sevdiğim Arnold Press...
Hip thrust ve deadlift
Hmm sanıyorum sırt ağırlık çalışması.
Hepsi. Kol en çok sevdiğim😎
Uğraşma benimle sana ne be ben kimim asabımı bozma kötü olacak
Bench press hastasıyım.
Bu resim için en güzel hareket tektir
Dips
Bench press
Drive volley
Squat tabisi
Squat
Komando dansı
Çok zor diyorlar ona denemedim
İlk başta zorlanmak normal ama alışınca da diğer hareketler boş geliyor.
Bench press
Squat.
Squat
Lat pull down
Komando dansı
Deadlift
Spor sevmem sadece koşarım
Squat
Omuz press
Ama squat yapiyorum
Kalcam şekil aldı 😏
Plank