İzlemek, katılmak, bizzat yapmak dahil..

Benim sahilde yürümek
İzlemek, katılmak, bizzat yapmak dahil..

Benim sahilde yürümek

Günaydın hayırlı sabahlar 🙂
Sahilde, ormanda, tarihi mekânlarda gezmek gezmek kezmek ve fotoğraf çekmek. Resimler benim.🙂
resimler efsaneee
Teşekkürler daha kaç bin adet var bilmiyorum ama şuraya acık daha koyayım🙂
https://www.hizliresim.com/7bj1wxq
süperrrr
eyvallah
Yaşantım boyu sahilleri hep yürüdüm gezdim görüyorum yaşıyorum çok bi marifet gelmiyor artık bana
Orman veya sahil kenarlarında kamp yapıyorum gitmek istediğim yere gidiyorum kalıyorum geliyorum
Oh mis. İçine sinsin. Çok güzel bir şey bence. İmkanın varken sonuna kadar kullan. Harika
Yüzme (hem profesyonel olarak yaptığım, hem de izlediğim),
Voleybol (hem profesyonel olarak yaptığım, hem de izlediğim),
Eskrim,
Curling,
Tenis.
Ooo ne kadar güzel. Takdire şayan 🖐️👍
Olsun gene de kapasitenin sınırlarını zorlamak güzeldir
:))) inan bir girdik mi kızma işine... çıkamayız içinden :)))
ooo teşekkür ederim. sabah sabah bu iyi geldi :)))
çok naziksiniz efendim.. mutlu ettiniz. :)) bilmukabele
:))) Allah gönlünüze göre versin. eşim şanslı evet kabul ediyorum (pek de mütevazıyım) ama ben de şanslıyım. sağlam adamdır. güzel adamdır. sabah oynattı sinirimi ama artık olacak o kadar :))) ne diyelim, kap kaba değer tıngırdar.

Yağmurlu havalarda otobüs peşinde koşmak.
Güzelmiş 👍
Cevap
55Cevap
Fitness yapmak
Ohh miiss.

ohh miss.. hiç bana göre değil, yapanlara saygılar selamlar
Fitness ve Boks yapıyorum senelerdir, ikisininde yeri ayrı benim için fakat son dönemler daha çok boks derim.
Boks hiç benlik değil. Darbe almak cazip gelmiyor bana
olta balıkçılığı :)
çok güzel ama çok sabır istiyor. bereketli olsun
Bu sahilde yürümek elbette güzel. Bende bizim oralarda ormanda yürümeyi severim. Zaten bu ara macera parkı diye bayağı meşhur bir yer oldu.
Eşim de orman sever ama her zaman ormana ulaşmak mümkün değil. Ormanda piknik ve yürüyüş güzel oluyor
adamın ruhunda dağlılık var :))))
sabah gıcık etti beni. sinir oldum küstüm sana dedim... ya tam arabayı park ettim, kontağı kapattım müzik zombırtısı kapanmadı. kapat tuşuna bastım yok.. eşimi aradım, 3 kere çalıp aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor. ay delirdim. mesaj attım. insan dedim, eşine zor durumdayken ulaşamıyorsa... küstüm dedim.. aradı sonra reddettim. defalarca... :))) öyle olmaz böyle olur. uçak modunda kalmış. neyse zaten kendim hallettim. ama halledemeyebilirdim yani
hahaha ne tribi yaa.. orada ne kadar zorda kaldım. elektronik zımbırtılardan anlamam. google amcaya sordum, kapanmıyor diye başkaları da yazmış. tırnak makasım vardı, çengelini reset diye yazan bi deliğe soktum öyle kapandı. yani aklıma gelmeyebilirdi.. eşim anlar elektronik şeylerden. ben anlamamayı tercih ederim. :))) şimdi ne gereği var bi de o işi üstleneyim.
bırakıp çıkamadım. akşama kadar akünün dibini görür. çözdüm meseleyi şükür.
bi sabah arabayı park ettim. dörtlüleri açık bırakmışım... akşam geldik binelim... araba çalışmadı. kırk yılda bir tiyatroya bilet almışız, çocuklar evde ve uzun zamandır ilk kez başbaşa çıkacağız... bilet de erdal beşikçioğlu, bir delinin hatıra defteri... dedim bu kaçmaz. gel toplu taşıma ile gidelim, dönünce hallederiz. yok mok dedi.. sonra verdik el ele gittik izledik. dönüşte google'dan oto elektrikçi bulduk, şu kabloları bağlayıp çakıyorlar ya, ondan yaptılar, eve gittik :))))
bazen terslikler olabiliyor ama anı kaçırmamak lazım. o oyun kaçmamalıydı.
bizim arabada o kablodan var. ama durmuyor arabalar gecenin bi yarısı. oto elektrikçi halletti..
oluyor aksilikler işte. mühim olan dediğin gibi güzel anılar biriktirmek.
bi de aksilik anında suçlayıcı konuşmamak. insanız çünkü.. napalım, oluyor işte..
ya bişey demedim ki.. sadece küstüm dedim.
Karşıyaka mi orası çok güzel görünüyor ben çalışmayı seviyorum pek bı aktivitem olmuyor
Evet Karşıyaka 💙
Yürüş ve bisiklet sürmek yapmaktan keyif aldığım sporlar
F1 ve futbol izlemekten keyif aldığım sporlar
Sahilde yürümek, masa tenisi, badmimton, sahilde bisiklete binmek
Badminton ve masa tenisi zor bence. Çok iyi konsantrasyon ve kondisyon gerekli
Badmintonu öylesine oynarım ama masa tenisini güzel oynarım, hele ki karşımdaki de güzel oynamayı biliyorsa eğer
Ne güzel. Zor iş
Evet, biraz küçüklükte başlamak, biraz yatkın olmak, reflekslerin güçlü olması ve eğitim çok etken bunu geliştirmekte. Gittikçe refleksleri de gelişiyor insanın. Sinekleri tek el ile rahatlıkla yakalayabiliyor insan bir süre sonra 😃😃
Ayy o kadar yani 🤣
Evet. Bazen kaçıyor ama
🤣
Doğanın kendini devir daim etmesi için gerekli
Basketbol oynamak en sevdiğim aktivite ama yıllar oldu oynayamadığım üzücü.
kafa dengi lazım di mi.. tek başına at at keyifsiz olur.
haklısın.
boks
fitness
basket
Anlaşabildiğin insanlarla yürümek sohbet etmekte güzel
kesinlikle katılıyorum. boks hariç :)) darbe almak hiç cazip gelmiyor :))) canım tatlı benim
Ben de Sevmiyorum. Kum torbasına karşı diyelim 🤣
Basketi de aynı şekilde, anlaşabildiğin kişilerle
arkadaşlarınla falan oynamak zevkli
tanımadığın kişilerle kıran kırana oynamakta zevkli ama hepsinin zevk çeşidi farklı
çeşit olayını tam ifade edemedim ama anlamışsındır
bizim evde kum torbası ve boks eldiveni var. ben de arada vuruyorum ama bilinçli bi şey değil.. bazen youtube'tan açıyorum nasıl vurulur diye. artık olduğu kadar bee...
Tempo/sağlık amaçlı yapılabilir. Dakikalara yayacaksın, Hafif vuruşlar yapacaksın, hareketli olacaksın
Yani amacın sert vurmak değil
torba ile dans etmek olacak
kalp atışlarını hızlandırıp
kondisyon artırmayı amaçlayacaksın
tükenişe gideceksin.
Farklı çalışma stilleri ile farklı noktalar geliştirilir.
Güç patlama kondisyon vsvs
evladım senin yaşın ile benimki bir mi.. ben ne yapsam kar :))) o kadar nabzımı yükseltemem ben :)) azcık bir iki vururum çekilirim.
Yaşa bakmamıştım 🙈
olsun beeee ben de bi an havaya girmiş oldum :))))
Yaşıtım sanmıştım. Öyle hissettirmişsin
:)))) bende iki oğlan var, 13-11 yaşlarında. demek ki onlar sayesinde genç kalmışım
Evet. Paylaştığın görsel de, uyanıp yürümeye başladıktan sonra maruz kaldığın yer ise
şahaneymiş
:)) evet yürürken çektim. şahane gerçekten.. pelikanlar da vardı ama uzaktaydı. onları görünce istemsiz gülüyorum.. içim açılıyor. sumru, pelikan, karabatak ve flamingo var bol bol
tenis izlemek severim masa tensi oynamak severim
tenis zor iş. saygı duyyorum. dikkat, konsantrasyon ve kondisyon... hepsi bir arada
normal tenis izlemek ama masa tenisi seviyorum
her türlü tenis zor :)))
olabilir seviyorum spor zayıflamak açısından da güzel ter atıyorsunuz mas tenisi ile bir o yana bir bu yana :D ama oynayamıyorum
takdir ettim :))
bende sizi takdir etmek istiyorum :))
çok bir şey yok :)) yürüyüş bazı bazı ara sıra.. o da standart yani takdire lüzum yok
olsun yine de takdir etmek isterim sizi ve ettim de ))) iyi akşamlar avukat hanım
avukat olduğumu söylemiş miydim?
hayır bir sorunuzdan alıntı yaptım sizin sakıncası yoktur umarım
sıkıntı yok. gizli bir şey değil avukat olduğumu yıllarca sakladım burada. sonra sonra yazmaya başladım. danışanı bol oluyor, sevmiyorum.
haklısınız neyse memnun oldum kısa sohbetiniz için iyi akşamlar eşinize saygılar
iyi akşamlar.
Dağcılık, kamp , dağ yürüyüşleri, doga öyle iç içe olan tüm sporlar..
ooo harikaa
Hafif yağmurda ormanda ya da sahilde yürüyüş yapmak
Yağmursuz severim ben. Islanınca başıma ağrılar giriyor
Başına şapka tak🤣
Günaydın avukat
ayaklarım ıslanır. :)))
günaydın
Bot giy ya da şu geçirmeyen spor atakkabilar var
yağmur gelir omuzlarım bacaklarım ıslanır... sevmiyom arkadaş yaa.. sevmiyom üşürüm
Yağmurluk giy yagmurluk
Nerde bulalım sana güneşli sakin hava
yağmurluk terletiyor. hiç güzel değil o :))) evde yürürüm ben yağmurlu havada.
Hem gezmek hem yurumek.
Sokaklari ve yaşantilari gozlemlemek.
Çok güzel 👍
Yürümeyi hiç sevmem imkanim olsa mutfaga arabayla giderdim imkan yok:)
Hahaha ama mutluluk hormonu salgılanıyor tavsiye ederim
O başka hormon. Aynı değil.
Hahaha pekii.. Onları da yap bunu da yap katlansın
Çok tabii senin zirvedekilerden neyin eksik?
*çık
Ben üretiyorum şu anda mutluluk hormonu. Ohh miiss. Sahil güzel 💙
Odamdan salona ve mutfağa yürümek ve bazen de balkona çıkmak
Pekii
Eskiden yürümekti
şimdi?
Sadece uyumak istiyorum.
Yoruldum sanırım.
ben de zaman zaman depresif oluyorum ve bol bol uyuyorum. bu durumda inadına yürümek geliyor
*gerekiyor
Bazen hiç bir şey olanlara iyi gelmez ve babadan gelmiyor. Teşekkürler
rica ederim. hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. ama geçiyor. hiçbir acı ya da mutluluk, sonsuza dek sürmüyor.
anlatacak çok şey var aslında, ne çok susmak lazım.
yoruldum ve bunaldım oysa ne çok sabretmek lazım...
Aynen güzel anlattınız.
Yüzmeyi severim hem eğlenceli hem de güzel kalori yakar 😎
yazın güzel. kışın havuz ne kadar ısıtmalı olsa da üşürüm ben sevmem, gitmem.
bilmem. vardır belki
tenis oynamak. onun dışında sabahları sahilde koşmak :D
tenis de zor bir spor yaa.. valla bravo. ben koşup zıplayamam
eğlenceli ama
muhakkak ama çok zor. saygı duydum
Tekneyle denize açılmak ve denizin keyfini çıkartmak.
Yürüyüş, sokak arasında futbol, basketbol.
en güzeli yürümek
bir belgesel izledim.. her gün düzenli şite şu kadar bu kadar adım atmak yerine şarkı söyleyemeyecek kadar hızlı adımlarla 15'er dakikadan 3 kez olmak üzere günün değişik saatlerinde 45 dakika yürümek, birkaç dakika çok hızlı bisiklet sürmek çok daha faydalı diye.. çok güzeldi bbc'deydi galiba.
Ben de arada kısa deparlarin extra fayda sağladığını duymuştum benzer bir programda. Yani yürüyüşün bir anında 50-100 metre depar koşusu, sonra normal yürüyüş.. vs
Zaten ben yürürken oldukça tempolu olurum, hatta bir dönem yürüyüş yapılan özel bir pistte beni geçen hiç olmamisti. Ama şarkı söylemeyi hiç denemedim.
ben o kadar iddialı değilim, geçen olur beni muhakkak. ama ben de arada yapayım bari... bisiklette güzel oluyor öyle arada hızı arttırıp azaltmak.
eyvallah
Her spor dalına varım ben
Ne güzel. Bravo
Orman havası almak orman da vakit geçirmek.
Her zaman mümkün olmuyor. Ben de severim ama mangal da olsun tek yürüyüş olmazzz
Voleybol oynamak en sevdiğim
Oh mis. Zıplamalı atlamalı sporlar çok zor geliyor
Evet yorucu oluyor
Yalnız başıma yürümek. 😊
Ben de severim
Aklın yolu bir. :)
Parasızlık. Herzamn öyleyim
O da geçer
Basketbol oynamayı çok sever8m bende
ne güzel.. ben atlamalı zıplamalı şeyler yapamam yaa.. gençken de sevmezdim başıma ağrılar giriyor
Yaa öyle mi, ben bir ara futbol da oynuyordum da biraz büyüyünce mümkün olmuyor haliyle ama basketbol fırsat buldukça oynarım.
oyna tabii teyzecim. ne kadar güzel spor yapmak. kocaman sevgiler.
Teşekkür ederim, iyi akşamlar diliyorum abla🙋♀️🌸
iyi akşamlar canım benim
Yürümek, zambak, yoga
yürümek en güzel geliyor bana içim açılıyor açık havada
Yürüyüş yüzmek pilates
harikaa. ben pilatese heves ettim yaptım bi ara sonra bıraktım
Bence harika devam et
yürüyüş ve bisiklet güzel geliyor bana.
Futbol izlemek. :D
bizim ev tayfası da bayılır izlesin...
yalanları dinlemek :D
yürüyüş güzeelll
Eskiden koşmayı severdim 1 saat
Ah beee koşamam ben ama sen gençsin hala koşabilirsin. Ben koşunca başıma ağrılar giriyor
Şu sıralar Temizlik 🤷🏻♂️ve yürüyüş sayılırsa.
Sayılmaz mı... Eşim de kırıldı tadilat ve temizlikten
Bende burada koşu yapıyorum bu arada
Futbol tabisiki. Düz erkeğim ben :))
Doğada yürüyüş
Fitnessta ağırlık basmak güzel oluyor
Voleybolcuyum ve hastayım Voleybola...
Yürumek kosmak ziplamak🙄
Fesat anladım xd
😅☺️
zıplamak ip atlamak gibi mi? ben koşamam zıplayamam başıma ağrılar giriyor ama yürümek güzel.
Yürurum daha cok ama ayagimda topuk dikeni var cok aciyo yarim birakiyom yurumeyide😔
ooo geçmiş olsun. çok acıtır o
Futbol izlemek, yüzmek..
bizim ev ahalisi de bayılır futbol izlemeye. yüzmek yazın güzel oluyor evet.. ben de severim
Sevgilimle cilveleşmek ahahaha
:)))) spor mu kız o :))) hadi sayalım bari tamam
Bence baya efor harcatan bir aktivite 😂
Süpersin 🤭
Geçen radyoda dinlemiştim ortalama bi ilişki yarım saat yürüyeşe denk geliyormuş 😂
İyimiş 🤭
Ekstirim sporlarin hepsini
Neler mesela? Yapmasını mı izlemesini mi seversin?
Sabah saatlerinde seks yapmak.
o da bi çeşit spor
Sporların atası 😂
Aktivitelerimiz aynı gibi
Ne güzel 🖐️
Evet 🙂
Yürümek ve bisiklete binmek
ikisini de severim. çok güzel bişey :))
Balık tutmak ve kamp.
yüzmek
yazın güzel oluyor evet
ben kışında yüzerim
işte kışın üşürtüm ne kadar ısıtmalı olsa da çok cazip gelmiyor. haaa dersen ki kaplıca otelinde kaplıca suyu ile ısıtılmış havuzda yüz, bak ona hayır demem :)))
kapalı havuz kullanıyorum.
çok güzel :))
Yürüyüş.
Ben de yürüyüş taraftarıyım. Mis gibi
Bisiklet
Güzel bence de
Zürafaya binmek
O ne be 🧐
Yürüyüş yapmak
Ben de severim
Terapi gibi geliyor bana
Mutluluk hormonu salgılanıyor
Hele sahilde yürümek daha da güzel
Aynen
Ne yalan söyliyim yatak sporunu çok severim
Hayırlısı be
Yamaç tırmanışı
Zor iş bre
Deniz kenarı yürüyüş
Aynen
Sakin sakin böyle
Yürüyüş
Bence de
Tracking
hımmm nerelere gittin en son? anlatsana içimiz açılsn
hangi şehir?
çok güzel :))
Kas inşaa etmek 😈
spor salonunda mı
İçtiğim kahve burnumdan geldi güleceğim diye 😂 tanrı aşkına başka nerede olabilir? Yoksa ben mi fesatım?😂😂 Aklıma başka bir yer daha geldi ama o da klasik erkek beyni işte...🤣
evde de yapabilirsin. :))) sonuçta ağırlık aletleri alınabilir şeyler
Evde kas inşaasının tek bir yolu var ancak onu da yapacak olan adamın eş adayının obez olmaması sart. Yoksa kas değil, fıtık yapar bolca🤣🤣🤣🤣🤣
işte demek hiç anlamıyormuşum bu işlerden :))) bak sabah sabah güldürdüm seni cehaletimle :)))
Sinüs yollarıma kaçan kahve için teşekkür ederim😂🌹✌️
:))))) hahahah geçmiş olsun.
bi daha benim yazdıklarımı kahveni yut da oku
Bak bak bakk özgüvenini seveyim emi 😃 dikkat ederim olur 😅
:)))) bazen eğlenceli oluyorum. sabah yürüdüm ya.. salgıladım mutluluk hormonunu.. saça saça yaşarım bu günü.. dün ne nemruttum.. eşim bile dedi seni uzun zamandır böyle görmedim.. korkutuyorsun beni.. ne kadar donuksun... :)))
Öyleyse her zaman yürü, bak formülü bulmuşsun. 😃 Eşinin asıl anlaması gereken şey, kadınlardan bir gun değil her zaman korkacaksın.😂
yok yaa hiç korkulacak biri değilim. bakıyorum.. ı ıh değilim
Yaa...😃 Bunu anlamak için zamana yaymamız lazım, şimdi böyle söyleyince emin olamadım😅
zaman akıp gidiyor işte.. ne doldurup helkemize saklayabiliyoruz, ne durdurup geri sarıp tekrar edebiliyoruz... sadece akışa bırakmak lazım
Ona şüphe yok :) Bıraktım gitti öyleyse 😃
eyvallah
Eyvallah mersinli 😃
Voyelbol oynamak
vaay harikaa. profesyonel mi? amatör mü?
Lisanlı oynadım lise de
ooo tebrik ederim seni. ne kadar güzel. voleybolcu kızlara bayılıyorum. kızım olsa isterdim boleybol oynamasını. harika görünüyorlar kesinlikle.
Bnde 5 yıldır maça falan çıkmıyorum çoçuk oldu saldım kendimi geri dönmek istiyorum
çocuk ilk zamanlar engelliyor ama o büyüdükçe hayata kaldığın yerden devam ediyorsun.
Okul dönemi bebeklik ten zor
:))) ilk zamanlar evet. haklısın
Birinci sınıf
çok haklısın. ama geçecek. :)) sadece sabır ve dayanma gücü diliyorum. sevgiler.
🥰
Yatmak🙄
:)) o sayılıyo mu yaa
bence de ama her zaman değil
Uyumak
O sayılmazzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?