Kurban bayramını tebrik eden Real Madrid dünya çapında taraftarlardan saygı görürken Barcelona ise LGBT paylaşımı yaptığı için adeta yerden yere vuruldu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
#barcelona #realmadrid

Kurban bayramını tebrik eden Real Madrid dünya çapında taraftarlardan saygı görürken Barcelona ise LGBT paylaşımı yaptığı için adeta yerden yere vuruldu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
#barcelona #realmadrid
Bence bir sorun yok yani sonuçta kutlamak zorunda değiller. bende mesela içimden geldiği için kutlardım hatta noel de kutladım kutlama da kötü bir şey yok. tabi real madridin yaptığı daha doğru olmuş bana göre. yani barcelonanın paylaşımı bana çok alakasız geldi yine de beni ilgilendirmiyor ben kendi kutlamama bakıyorum
İspanya devleri kendilerine uygun paylaşımlar yapmışlar, ikisinin paylaşımı da şaşırtıcı değil.
Bir tanesi armasının tepesinde Hristiyan sembolü olan, paraya, şöhrete, popüleriteye, güce, gücü elinde bulunduranlara ilgi duyan adeta bir Kral takımı. Haliyle Arap sermayesinden kendi payına düşeni almak isteyen ve buna göre paylaşımlar yapan bir kulüp, normal.
Diğeri de azınlığın, farklılığın, marjinalliğin vs. adeta anti-kahraman takımı ve o da buna uygun olarak kendi anlayışı gibi olan paylaşım yapmış, normal.
İnsanlar kulüplere oyuncular vs. üzerinden sempati duyuyorlar ama asıl bakmaları gereken kulüp kimlikleridir, oyuncular gelip geçicidir. O yüzden Real Madrid de Barcelona da kendi kimliklerine uygun hareket etmiş. Kelebeğe niye uçuyorsun, arıya niye sokuyorsun diyr kızılamaz.
Barcelona'yı ayrıca tebrik etmek lazım rüzgara karşı uçan uçurtma gibi olduğu için.
İkisinin paylaşımında da bir sorun göremiyorum. Real Madrid milyarlarca insanın inandığı bir dinin bayramını tebrik ettiği için daha doğru yapmış.
Cevap
3Cevap
bir reels görmüştüm, bir adam Londra'da bayrağını aşağıya çekiyordu, sokaktan o anı çeken kişide soruyordu hayırdır niye bizim bayrağı aşağı çektin diye, adamda we're conquered diyordu, etraf lgbt bayrakları ile çevriliyken.
bence isteyen istediğini paylaşabilir. bişey diyemem tabiki
Karşılaştırmanın amacını anlamadım 🤔
İnsanlar LGBT'ye saygı duymur, olay bu kadar işte.
Taraftar tepkilerinden dolayı
Barselona Katalanların milli takımı sayılır belki de herhangi bir şeyin yanlısı gibi görünmesini istemiyordur insanlar.
Hatta yılarca Barça formasında sponsor kullanılmadı fark ettiyseniz.
Sadece UNICEF'in logosou vardı, o da çocuklar için çalışan güzel bir kurum.
Yani insnalar LGBT'yi marjinal ve sapkınlık olarak görüyor, ama İslam sadece bir din. Karşılaştırma alakasız.
Real Madrid paylaşımı yerine Jaime Vardy'nin LGBT bayrağını parçalayıp bu nedenden ötürü yüceltilemesi örneğini vermek daha doğru olurdu bence.
Bu sekilde yaparak sanki İslam karşıtı biriymiş gibi görünüyorsunuz.
Lgbt yi spora karıstırmayn ya
Barcelonayı destekliyorum
Çok iyi yapmışlar
Barca
futbolla alakam yok ama artik real madridliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?