Dün İspanya'nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Hayranları Can Yaman'ı görebilmek için havaalanına akın etti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında bu görüntüler masaya yatırıldı. Havalimanında kalabalık arasında bulunan bir kişinin karşılamaya gelenleri yönlendirmesi dikkat çekti. Bu görüntüler karşılamaya gelenlerin cast ajansı tarafından getirildiğ’ iddialarını bir kez daha gündeme taşıdı.
Can Yaman, İspanya'da izdihama neden oldu. Sizce Can Yaman kendini çok ünlü olarak mı gösteriyor?
Arap ulkelerinde cok meshur dogrudur.. ama avrupa ulkelerinde boyle karsilamalar falan gercekci veya mantikli degil.. justin bieber a yaparlar onu ancak. Sen yerel bir dizi aktorusun. Tamam izleyince begenenler olabilir ama bu tip karsilamalar danisikli dovuse benziyor.. sokaklarda kovalasin binlerce kadin , goreyim erkegi.. bunu justin bieber a yaptilar gittigi her AB ulkesinde. Caddeler dolusu kiz resmen akın etti cocuga.. inanilir gibi degil. Ama Can Yaman.. zannetmiyorum. Bilmiyorum.
İnşallah insanlara para filan verilip bunu yapmaları sağlanmıştır yoksa zihinsel engelli sınıfına dönüşecek dünya homo sapiens olacak tekrar bazı insanlara çok şaşırıyorum yolda yürürken nasıl ölmüyorlar diye herhalde belli kısımlar gelişirken diğerlerine gerek duymadığı için modifikasyon ile yok ediliyor
Bu olayın aslı ortaya çıktı, şirketle anlaşıp 100 kadın getirtmiş kendisi. Şirketten birinin kadınlara can yaman diye tezahürat ettirirken videosu sızdı 😂 zaten o adama hayran olcak olana ne diyeyim ben
Ben sevmiyorum diyosam sevmiyorumdur ama belli sen bı taraflarını yirtiyosun ona benzemek için @adamındibi216 ee bu yorumundan da anlıyoruz ki adamın dibi değil adamın kası olmak istiyosun hadi şimdi naş
Hayir yalan olduğu kanitlandi. Kiralik figuran tutmus. Can yaman daha cikmadan önce adamin bir tanesi kizlati tembihliyo hepiniz bagircaksiniz vs diyo. Sonra can yaman gelince de adam gidiyo hemen Videosu var
Ben Turkum ve gundemi kendi capinda takip eden bir insanim Ben tanimiyorum mk ispanyol neden tanisin oyun tabii ki Ama onemli olam tuttu mu tuttu gelip buralara kadar konu acildigina gore
En İyi Cevaplar