2023 Avrupa olimpiyat oyunları Polonya' da düzenlenmekte. Atletizmi takip ediyorum denk geldikçe. 🏃🏻♂️

2023 Avrupa olimpiyat oyunları Polonya' da düzenlenmekte. Atletizmi takip ediyorum denk geldikçe. 🏃🏻♂️

ilgilenmedigim için cevap veremiyecem ama bende atletikleri severim arada izlerim izlemesi güzel oluyor hele birde kimse yokken izleyeceksin evde keyif yaparak yanına kuru yemişleri alarak 😊😄
tesaduf diye bir şey zaten tevafuklar vardır 😊
Afiyet şeker olsun
Rica ederim bu arada bir şey sormak istiyorum sana
çayı sen nasıl yapıyorsun bu konuda belki fikir ala bilirim senden ya da sen benden 😊
Ben tam tersi yapıyorum istersen birde öyle dene hem çaydaki tadı fark edeceksin denemekten sorun gelmez 😄
Ben ònce suyu güzelce kaynatıp sonra kücük demlige alıyorum ònce çay koymak yerine kaynayan suyu ekliyorumki yoksa çayimizin tadı acı oluyor ve birde ben normal çayı çay dòktugumuz süzgeç varya ondan geçiriyorumki tüm tozlarini alsın buda çaya daha fazla tatlı bir tat veriyor dene ve karar ver 😄😊
Bence denemen gerek gerçekten çok gùzel oluyor yaninda tabiki kuru yemiş eksik etme rica ederim en çok sevdigin kuru yemis çesitleri hangisidir 😄
Valalha tamda bunu yazmak geldi içimden ama once sana sormak istedim 😊😄 bu arada yanliş yazmissim tesadùf diye bir şey yoktur tevafuk vardir rabbim onu senin karşina cıkartmissa bunun sebebi vardır bunu yazacaktim
Ben genelde bu tür sporları takip etmiyorum ama en son dünya kupasını takip etmiştim zaten uzun süredir futbol da takip etmediğim için izlemek istedim bir de messi de olunca tabi ki de güzel oldu
Cevap
1Cevap
Buz pateni
Voleybol takip ediyorum genelde
Güreş ve Bisiklet
Voleybol
Tekvando ve güreş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?