Spor Tokyo 2020 olimpiyatlarında madalya getirir dediğiniz, favori spor branşınız hangisi? evladiye Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce hangi branşlarda şansımız daha yüksek? BokscimnastikgüreşhalterkarateyüzmetekvandoyelkenBirkaç branş daha var ama bence biz halter ve tekvandoda götürürüz bu işi gibi duruyor. tokyo2020 türk sporcuları#TOKYO2020 Tokyo 2020 olimpiyatlarında madalya getirir dediğiniz, favori spor branşınız hangisi? Cevapla İş Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Maksimum 1-2 bronz getirebulirler ama bence eli boş dönerler diyorum. 0 0 Yorumla
Lider_bey Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Ortadaki kizimiz ulke ne zaman felaketler silsilesi yasamaya baslasa sosyal medyada kiz efsanelesiyor madalyalar 1. cilikler aliyor furyasi yasiyoruz. Ozetle pandemi corona konusunda fahrettin koca dan cok o kiza guveniyorum : ) 0 0 Yorumla
Green-Mile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl sanırım kimse alamayacak.. halter ve güreş dışındakiler foss belki voleybol alabilir.. 0 0 Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Güreş ve halter. Diğer hicbir şeyde iyi değiliz maalesef.. 0 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Güreş, cimnastik ve tekvando.. Nur Tatar madalya kazanabilecek bir sporcu.. 0 0 Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güreş banko bence, Rıza Kayaalp bu kez altın'ı alacaktır. 0 0 Yorumla
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Güreşte kesin gelir rıza kaya alp falan manyak çalışıyorlar 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben hatice kübra ilgun ve rıza kayaalp den altın bekliyorum 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Spor konusunda 443 cevap paylaştı. Güreş ata sporuYelkencilik osmanlı da en iyi deniz kuvvetleri bizdeydi 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Dün akşam dangal' ı izlemiştim, bu yuzden güreş diyorum. Film baya derinden etkiledi beni 0 0 Yorumla
Κλεοπάτρα Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hiç ilgilendiğim bi konu değil üzgünüm 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç umurumda değil olimpiyatlar 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Spor konusunda 429 cevap paylaştı. Güreş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Maksimum 1-2 bronz getirebulirler ama bence eli boş dönerler diyorum.
Ortadaki kizimiz ulke ne zaman felaketler silsilesi yasamaya baslasa sosyal medyada kiz efsanelesiyor madalyalar 1. cilikler aliyor furyasi yasiyoruz. Ozetle pandemi corona konusunda fahrettin koca dan cok o kiza guveniyorum : )
sanırım kimse alamayacak.. halter ve güreş dışındakiler foss belki voleybol alabilir..
Güreş ve halter. Diğer hicbir şeyde iyi değiliz maalesef..
Güreş, cimnastik ve tekvando.. Nur Tatar madalya kazanabilecek bir sporcu..
Güreş banko bence, Rıza Kayaalp bu kez altın'ı alacaktır.
Güreşte kesin gelir rıza kaya alp falan manyak çalışıyorlar
Ben hatice kübra ilgun ve rıza kayaalp den altın bekliyorum
Güreş ata sporu
Yelkencilik osmanlı da en iyi deniz kuvvetleri bizdeydi
Dün akşam dangal' ı izlemiştim, bu yuzden güreş diyorum. Film baya derinden etkiledi beni
Cimnastik ve güreş bence bu iki dalda madalya getiririz
Güreş jimnastik ve eşli atıcılık (ok)
Hiç ilgilendiğim bi konu değil üzgünüm
Hak eden kazansin brans muhim degil
Güreş, taha Akgül ve rıza Kayaalp
gures tabii boks bir ihtimal hadi
Hiç umurumda değil olimpiyatlar
Takip etmiyorum açıkcası
Cimnastik getirebilir diye düşünüyorum...
Güres cimnastik
cimnastik
güreş
Güreş
Uçaktan atlama
Gures diye dusunuyorum
Güreş
Okçuluk karate
yok ki
Seks
Güreş
cimnastık oalbilr