Hocam son yıllarda basketbol keyfim futboldan daha fazla o yüzden basketbolu seçiyorum. Demirbaş spor olarak basketbol, futbol, tenis izlemeyi severim.
Moto GP dışında hepsini keyifle takip ediyorum. Voleybol maçlarında genellikle büyük takımlar arasındaki mücadelelerden daha fazla keyif alırım. Formula 1'de araçların motor sesi bağımlılık yapar derecede, son turlara girildiğinde yaşanılan heyecan bir başka. Basketbolda Euroleague ve NBA maçlarının benim için çok heyecanlı ve keyif verici olduğunu söyleyebilirim, bütün maçları takip edemesem de fırsat buldukça izlerim. Tenise Rafael Nadal sayesinde aşık oldum. Sabahtan akşama kadar hiç sıkılmadan, yerimden bile kalkmadan bir tenis maçı izleyebilirim. Futbol çocukluğumdan gelen bir şey. Bir Premier lig delisi ve Galatasaray sevdalısı olarak futbolu çok özel bir yere koyuyorum. Hepsini ilgiyle takip ediyorum aslında ama en çok sevdiğim ve takip ettigim tenis ve futbol sanırım :)
Basketbolu daha çok seviyorum. Fenerbahçe beko ve Anadolu efes'in avrupa maçlarını, Nba'deki güzel maçları kaçırmam. Tabi en beğendiğim basketbolcu Klay Thomson sakatlanıp sezonu kapatınca, Nba'ye final serisine kadar ara verdim :D