Spor Evde spor yapabiliyor musun? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bu yabancı uyruklular yüzünden artık evde yapmak zorunda kaldım ekonomik ve etkili 😅 siz yapabiliyor musunuz? Evde spor yapabiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Evet ve gayet verim alıyorum. Ayarlanabilir dumbell, barfiks demirim ve egzersiz tekerleğim var. Gerisi mutfak disiplinine kalıyor 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle 😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece tahta adam ve kum torbasıyla kondisyon tutuyorum. 1 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper 🤩 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah kolay gelsin bro Yorumla beyt_16 +1 yıl Eyvallah abim ben kardiyoya devam 😅 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kardiyo iyidir. Esneklik kaybetmezsin , fit olursun , dinç olursun Yorumla beyt_16 +1 yıl Aynen öyle 😅 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Salona gidiyorum evde tembelim 2 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper 😅 Yorumla
Nes2mvarhayattta Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Yan gelip yatiyorum ben 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yaş 100 olunca normal Yorumla
Onelannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Evde yapamıyorum salona gidiyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yoktan iyidir Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yapıyorum daha iyi 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper 👍🏽 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pek vaktim olmuyor.. Görselde ki sensen çok hoşsun 😅 0 4 Yorumla beyt_16 +1 yıl Teşekkür ederim 😅 vakit ayır ama yarım saat bile olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavsiyeni dinlemeye çalışacağım 🙃 Yorumla beyt_16 +1 yıl İyi geceler efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler, iyi geceler 😇 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 843 cevap paylaştı. Evet, yapıyorum. 1 0 Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Asla yapamiyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😳😳 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yapıyorum valla 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper 😅 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl 😨😨 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yapıyorum 1 0 Yorumla
bursagüzeli245 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet yapabiliyorum 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper Yorumla
Spatula55 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Hangi hareketleri tapıyorsun, bende başliyim 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Bütün hareketleri yapabilirsin aslında direnç lastiği bir çift dumbel yeterli Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla beyt_16 +1 yıl Olmadı bu bro 😅 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Knk yapamıyorum 7 sene fitness yaptım bir defa koptum şimdide gidemiyorum😕 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kötü olmuş kardeşim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ve gayet verim alıyorum. Ayarlanabilir dumbell, barfiks demirim ve egzersiz tekerleğim var. Gerisi mutfak disiplinine kalıyor
Kesinlikle 😅
Sadece tahta adam ve kum torbasıyla kondisyon tutuyorum.
Süper 🤩
Eyvallah kolay gelsin bro
Eyvallah abim ben kardiyoya devam 😅
Kardiyo iyidir.
Esneklik kaybetmezsin , fit olursun , dinç olursun
Aynen öyle 😅
Salona gidiyorum evde tembelim
Süper 😅
Yan gelip yatiyorum ben
Yaş 100 olunca normal
Evde yapamıyorum salona gidiyorum
Yoktan iyidir