Mücadele dolu bir sezon daha sona erdi. Merve Oflaz ve Nisa Bölükbaşı'dan sonra Survivor'da 3. kez bir kadın şampiyon oldu. Nefise'nin bu zaferini gönülden kutluyorum. 🥳🥳🥳

Mücadele dolu bir sezon daha sona erdi. Merve Oflaz ve Nisa Bölükbaşı'dan sonra Survivor'da 3. kez bir kadın şampiyon oldu. Nefise'nin bu zaferini gönülden kutluyorum. 🥳🥳🥳

Hepsi trjaikomik, nisa nefise ile arkadaş bereber ev dostlukları ve arkadaşlıkları var;google da var zeten. osman can eski çalışan kontenjandan ,%90 ı tesadüf dışardan arkadaş ;performansını bilen yok yazan yok mesela;en çok bireysel dokunulmazlık Yusufta 4 kaç kere 2. cilik onu saymadım sonra özgüür , ama Yusuf halk çocuğu buraya izleyerek tırmalayarak gelmiş arkasında kamuoyu yok , panorama yok , başarı görmezden geliniyor her sene böyle master chef ilk hafta belli oluyor şampiyon 2. kim herkes acundan çekiniyor , çünkü he rkesimle iyi , eleştiri bile yazarken çekiniyor Cumhurbaşkanını eleştir acunu eleştirme. als tar olsun zaten kazanıyor seyir zevki olsun. Batuhan diğer şampiyonlardan eksiği varmıydı hayır ama acun...
Uzun soluklu bir survivor sezonu ardından şampiyon belli oldu. Yıllara kıyasla baktığımda bana göre en vasat geçen sezon oldu. Gelen özellikle ünlü yarışmacılar umut vaat ettiği halde kendi isteğiyle bırakmaları kendi adıma seyir zevkini azalttı ama Birleşmenin ardından biraz daha zevkli hale geldi diyebilirim. Her şeye rağmen eğlenceli bir sezon oldu. 2024 konsepti de bence survivor ruhuna en yakışan konsept olacaktır. Oy potansiyeli yüksek olup hiçbir şey yapmadan, performansı düşük olduğu halde aday gösterilmeye çekinilen yarışmacılar uzun soluklu kalamayacaklar. Merve Oflaz ve Nisa’dan sonra gelen bi kadın şampiyon olması beni de mutlu etti. Demek ki survivorda kadınların da şampiyonluğu tesadüf değilmiş. Bence kadın şampiyonların arasında performans açısından en çok hakeden isim Nefise oldu. Nefise’yi şampiyonluğundan ve başarısından dolayı tebrik ederim
Nefise Karatay, onu sampiyon olabilecek kapasiteye sahip olduğunu gördüğümden beri destekliyorum. Özellikle son yarışmalarda ki performansı açık ara herkesten yüksekti. Çok mücadele etti ve çabaladı , sonunda da kazandı. 👏👏👏 Onu yürekten kutluyorum.🌟🌟🌟
Cevap
21Cevap
Agresif ve küfürbaz bir kızdı o yüzden itici buluyorm cok konusuyordu zaten
Tebrikler ben çok sevindim kadının şampiyon olması gayet iyi oldu bence de ve hak ettiğini düşünüyorum kesinlikle
İlk başta itici geliyordu ama sonra ısınmıştım. Şampiyon olmasına sevindim. Ama özgür daha çok hak ediyordu gibi. Ayy o gıcık Asena finale falan kalmadı ya sorun yok 🤣🤣
Etmeyelim ! Başından beridir nefret ediyorum karıdan. Kavga dövüş her bi bok var geçimsiz biri.
Tebrik ederim ben Survivor izlemedim için yeni öğrendim inşallah son sezondur bu çok uzattı artık bu yarışma
Performansa dayalı bir yarışmada SMS ile seçilen birinciliğe/şampiyonluğa karşıyım haktan ve hukuktan uzak geliyor bana
Dediğinin arkasında (ben bunların yedeği olacak insan değilim) durdu şampiyon oldu helal olsun kıza
Bunu izleyen var mı hala ben bırakalı baya oluyor 3 4 sene kadar sanırım
Nefise çok iyi yarıştı bence ama Özgür de çok iyiydi hem parkur hem karakter olarak
Tebrikler Nefise..
Aa survivor mi varmis aa final mi olmus hic haberim yok fdkgkdfg
Sonuna kadar haketti helal olsun en başından beri onu destekliyordum çok ağlaz ama çok çabaladi ve kazandı
Özgür, ün yeteneği kadar yeteneği yoktu haksız bir Şampiyonluk oldu bana göre
Masterchef de başlar sanırım
Haketmiyordu bence adam saha iyidi
@moongirlll55 Nefise hak etti
@Zevkli_Temas sanmıyorum
Karakteri sağlam ve çalışkan kadın.
Yusuf gibi şovmen değil ve onun herşeyi sahteydi
Survivor var mıydı bu sene? Hiç duymadım.
Kadın şampiyon çıkması çok güzel tebrikler
Hala izleyen var mı sahiden?
Survivor izlemeyenler, bu kim? Diyordu…
nisa'nın yarıştığı sezon son izlemem oldu.
Kim bu gonullulerden mi tanımıyorjm cunku
Nefiseyi karakter olarak hiç sevmem ama haketti.
he öyle mi olmuş kanak.
Survivor ne yeniyor mu
İzlemedim bu sene çok sıkıcı bir sezondu
Bu sene ilgimi çekmedi
Heralde en dusuk izlenme yiliydi
Evet
Nefise kim
Tebrikler
helal olsun
Hiç izlemedim
Helall
her derdimiz halloldu demek ne güzel
Tebrik ederim
Etmeyelim
Tebrikler
Çok saçma bir sezondu
Kadın olması hoş 💫
Hala cekiliyor mu bu survivor ya
özgür hak ediyordu
Izlemedimki hic
Özgür hakediyordu Karakteri ile her şeyiyle…
Edelim
İyy etmiyom
Tebrik ederim
Cıksss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?