Spor Kardiyo yapacak biri var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İşəyən yazabilir Güncellemeler+1 yıl İsteyen* yazabilir Güncellemeler+1 yıl * böyle uygulamanın yapacağı işi Kardiyo yapacak biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hepimiz yapıyoruz zaten. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu an tek ihtiyacım olan şey yemek yemek gadası 🙃 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olur zevkle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi sehirdesin 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye yazicaz Yorumla Soran +1 yıl Mesaj at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl aticamSen at çıktım. gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geldik ama ortalardan kayboldunuz hanımefendi uygulamada bir problem yok Sen de problem var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hepimiz yapıyoruz zaten.
Şu an tek ihtiyacım olan şey yemek yemek gadası 🙃
Yapabiliyormsn
İşedim az once olur mu
Olur zevkle
Tamam
Olurr
Olur yapalım
Hangi sehirdesin
Nereye yazicaz
Mesaj at
Nasıl aticam
Sen at çıktım. gizliden
Geldik ama ortalardan kayboldunuz hanımefendi uygulamada bir problem yok Sen de problem var
Yazabilirsinn
gizlisin
Şu an yapmayacağım
Ne kardiyosu
nasıl yani