Güncellemeler
+1 yıl
Pardon solak olmamama rağmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar fittness yapıyorum. Aynadan baktım bir bacağım diğerinden daha çok gelişmiş gibi ve solak olmama rağmen sol daha çok gelişmiş. Kolumda arka kol sol daha iyi gelişmiş. Sizde benzer durum yaşıyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen dengeli çalışmamışsın. Hep aynı uzuvlarda çalışmasın ya da bir uzuvda çalışırken diğerinde de çalışmışsın ama doğru hareket yapmayınca çalıştım zannediyorsun ama gelişme olmuyor
Sol biraz daha gelişmiş
Solu yaparken etki etmiş ama sağda etki etmemiş galiba
Yok solda daha çok zorlandığımı bildiğim için sola yüklanerek daha çok acıyı hissediyorum ve sonuç ortada
Ben antrenörüm bunra merak edilecek bir şey yok bu çok doğalbirşey anatomik yahın ile ilgili :)
Antrenor yakaladigim icin cevaplarsaniz bir soruda ben sormak istiyorum. İnternette yazanlar gibi kadin cok agirlik calissa bile kas olmaz yagdan gider efsanesi dogrumu?
Şehir efsanesi kaslar ne kadar çalıştırılırsa o kadar gelisir tekrar sayısına bağlı olarak bu yağ yakımı güç ve devamlılık olabileceği gibi hacim de olabilir bu tekrar sayısına sağlı değişir
Bana da zaten asla yapamaz olayi yalan geliyordu. Peki birsey daha soracağım 3 aydir spor yapiyorum bolgesel agirlik ve kardiyo seklinde. Gozle gorulur cok fazla incelme var ama kg kaybim yok nerede hata yapiyorum?
Beslenmede hata yapıyorsun
Veya antrenmanlarda yeterince çalışmıyorsun
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz icin
Bu bir dengedir kalori alımı ve yakımı kilo alışverişindeki sorunlar bu dengeyi kuramamakdan geçer
Spor salonunda sizin gibi antrenor degilde sahibi var bilgisi sınırlı. Bana direnc kilosuna takildigimi ya da fazla agirlik yapip surekli kas yaptigimi soyledi olabilirmi
Kusura bakmayın burada isterseniz yorumu şişirmeyelim istediğiniz herhangibirşey carsa özelden sorabilirsiniz yanlış anlamayın rahatsız olacağınız bir şey yapmam
Yazdim
Kötü duruyo :(
Ysın kaç
23
Bence garip değil çok