Spor Böyle olmak istiyorum, beni gaza getirir misiniz? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kilo aldım ya of Güncellemeler+1 yıl Olmak istiyorum neyse bugün yarın spora tekrar başlıcam Güncellemeler+1 yıl Spora başladım şişmeye başladım Böyle olmak istiyorum, beni gaza getirir misiniz? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/v74wiK7DY0A... :D 1 5 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Öpersen gaza gelirim Yorumla Sinirrr +1 yıl Yok daha neler :D Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Şaka yaptım Yorumla Sinirrr +1 yıl biliyorum :P Yorumla Yujiİtadori +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Başkalarının söylemleriyle gaza gelip, kendi fikirleri ile yol oluşturamayan biri zayıf iradelidir. Kaybetmeye mahkumdur. 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl 8 sene fitness yaptım ben mi zayıf iradeliyim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Boş yapma Yorumla HanOtagı +1 yıl O vakit insanların lanet fikirlerine danışma kendin çiz ve yolunu bul. Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunun için Allah bilir neler enjekte edip ne takviyeler alıyor onların da uzun vadede sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl İlaç var zaten Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Onu bıraksın Soner bu sefer de ,😀 aynı makyaj gibi yapınca ultra güzel çıkarınca bir şey yok sevmem sahte şeyleri kası da doğal yapsin Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Yoo doğal kasta güzel görünüyor Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Genetik iyi ama ilaç alıp sağlığından olabilme riskini göze alıyorsan giriş o işlere😄 biliyorsun bu form ilaçsız olmaz 0 2 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Aynen knk ilaç şart Yorumla Greyx +1 yıl Değmez kanka doğal yap. Geçici çünkü ilaçla nereye kadar Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Oyy🤤 uuu🔥 woww💦 mm😋 Geldin mi gaza 😄 Bunun kadar abartma bu terminatöre dönmüş biraz insan olduğu da belli olsun 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djdjd çok geldim gaza hemen yapıyorum
_SkullCrusherr_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kaç yıldır fitness yapıyorum ben bile böyle olamadım, böyle olman için 40 değil 100 fırın ekmek yemen lazım 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Doğru yapmamışsın kardeş birde ilaç lazım doğal böyle olamazssın Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 883 cevap paylaştı. Erkekliğin gitmeyeceğini bilseydim çoktan kullanırdım bu mereti. büyük vücutlar küçük sosisler :D 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlaçsız imkansız böyle olmak, adamın yağ oranı %6 falan 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Biliyorum ilaç şart Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl La adam Yunan heykeli gibi bunun için gaz değil uçak yakıtı alman lazım 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Çok lazım ya djjd Yorumla
Bad2645 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genetik yatkınlık diye bir şey var bunu unutmayın 0 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Görselde olan çocuk çok yakışıklı 1 4 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Tip olarak değil ha fizik olarak djfj Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Valla bilemiycem jsksk Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Of of yapmam lazım Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Ayn Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl korkunç duruyor bana göre 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bana göre seksi bende güzel durur djjd Yorumla Larisse +1 yıl karın tarafına baksana hiç estetik değil Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bence güzel kdjf ama ilaç var bunda böyle olamam Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Laa harbiden baya iyimiiş fizik 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sus sus üzülüyorum Yorumla Fısıldayankız1 +1 yıl Üzülme çalış senin de olur Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Tamam 👌🏻 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aslansın yaparsınn 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Gaza geldim knk sağol jdjf Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Hiç doğal değil.. 0 5 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Çok hoşuma gitti ya kendimde hayal edince seksi oldum sjfj Yorumla TheLaady +1 yıl Gerçek değil 🙄 ama beğenen olur Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Nasıl gerçek değil Yorumla TheLaady +1 yıl sahte görünüyor yani, fazla kusursuz gibi.. cansız gibi Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djjdd güzel ama Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel görünmüyor ki... 0 3 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bence güzel Yorumla llalunahCr +1 yıl Bana çok yapay ve kasıntı geldi. Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Of og 😞 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öpülesiiii 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl istekli Yorumla
SeReNaYS00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sık dişini sen bunuda geçersin 0 19 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Gaza geldim Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Kim tutar seni bee Yorumla Yujiİtadori +1 yıl 😂😂 Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Hahahah Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Yarın diyete başlayayım Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Yani knka yemişsin yemissin turşu bidonu gibi olmussun😄😄 Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Ha ben senin iyiliğin için diyorum sakın ha yanlış anlama billessinnn Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djdjd yok be o kadar değil profildeki gibiyim Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl He o abide iyi geliştirmiş ya vücudu Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Doğru 😂 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Gaza geldim bak Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Ben bu gazla sabaha kadar mekik çekerdim 😄😄 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djdjf mekik çekmeye başladım Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Helal len yusufi Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sağol 🤣 Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Aman bee başla başlayacaksan 😄 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Sjjdd başlıyorum sjdjf kas show Yorumla SeReNaYS00 +1 yıl Okeyy6 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Djjfjf okkkeyyto Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
... :D
Öpersen gaza gelirim
Yok daha neler :D
Şaka yaptım
biliyorum :P
🙂🙂
Başkalarının söylemleriyle gaza gelip, kendi fikirleri ile yol oluşturamayan biri zayıf iradelidir. Kaybetmeye mahkumdur.
8 sene fitness yaptım ben mi zayıf iradeliyim
Boş yapma
O vakit insanların lanet fikirlerine danışma kendin çiz ve yolunu bul.
Bunun için Allah bilir neler enjekte edip ne takviyeler alıyor onların da uzun vadede sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
İlaç var zaten
Onu bıraksın Soner bu sefer de ,😀 aynı makyaj gibi yapınca ultra güzel çıkarınca bir şey yok sevmem sahte şeyleri kası da doğal yapsin
Yoo doğal kasta güzel görünüyor
Genetik iyi ama ilaç alıp sağlığından olabilme riskini göze alıyorsan giriş o işlere😄 biliyorsun bu form ilaçsız olmaz
Aynen knk ilaç şart
Değmez kanka doğal yap. Geçici çünkü ilaçla nereye kadar
Oyy🤤 uuu🔥 woww💦 mm😋
Geldin mi gaza 😄
Bunun kadar abartma bu terminatöre dönmüş biraz insan olduğu da belli olsun
Djdjd çok geldim gaza hemen yapıyorum
Kaç yıldır fitness yapıyorum ben bile böyle olamadım, böyle olman için 40 değil 100 fırın ekmek yemen lazım
Doğru yapmamışsın kardeş birde ilaç lazım doğal böyle olamazssın
Erkekliğin gitmeyeceğini bilseydim çoktan kullanırdım bu mereti. büyük vücutlar küçük sosisler :D
İlaçsız imkansız böyle olmak, adamın yağ oranı %6 falan
Biliyorum ilaç şart
La adam Yunan heykeli gibi bunun için gaz değil uçak yakıtı alman lazım
Çok lazım ya djjd
Genetik yatkınlık diye bir şey var bunu unutmayın
Görselde olan çocuk çok yakışıklı
Tip olarak değil ha fizik olarak djfj
Valla bilemiycem jsksk
Of of yapmam lazım
Ayn
korkunç duruyor bana göre
Bana göre seksi bende güzel durur djjd