merhaba arkadaslar gorumcem ve kaynanam bir oldu elestirmiye basladilar bir anda oturuyoduk evden acildi konu neye ugradimi sasirdim sinirden dondum kaldim cevaplarini veremedim
bizim evimiz kucuk biraz yok iste e. V. iyimisde efendim kullanmasini bilmiyomusuz sanki ben onlara sordum fikkr istedimde herneyse yok cocuk odasi daginik duruyomus hep toplu kiZimin oyuncaklari var nereye koyayim yerim yok böyle sacmaladilar esime anlattim durumu ama cok agrima gitti resmen hata ariyolar onlarinda evi benim hosuma gitmiyo ama ben kimseyi kirmiyorum neden böyle
bizim evimiz kucuk biraz yok iste e. V. iyimisde efendim kullanmasini bilmiyomusuz sanki ben onlara sordum fikkr istedimde herneyse yok cocuk odasi daginik duruyomus hep toplu kiZimin oyuncaklari var nereye koyayim yerim yok böyle sacmaladilar esime anlattim durumu ama cok agrima gitti resmen hata ariyolar onlarinda evi benim hosuma gitmiyo ama ben kimseyi kirmiyorum neden böyle
Güncellemeler
+1 yıl
? Lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Bakin lutfen!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eşin ne dedi bu duruma?
Bir daha ki sefere sende ağızlarının payını ver
Aynen cok pisman oldum ya ben arada kirginlik olmasin diyorum bunlar eziyo resmen esim bosver hic takmayya degmez dedi gorusme dedi okadar
Evet gerek olmadıkça görüşme. Ya da yine böyle olursa rahatsız olduğunu dile getir. Hala laftan anlamıyorlarsa hiç bir günde yüz yüze gelme. Bu da sabır yani. Bırak huzursuzluk çıkarsa da çıksın onlar çıkarmış oluyor sonuçta. İnşallah mutlu olursun😊
Aynen canimm öyle yapmaya calisiyorum en basindan beri ama olmuyo iste yine ben kötüyum gozlerinde sabir kalmadi canim insan neticede böyle bisey duymak istemez ben kimseye karismam kimseyi kirmam millet beni yoneticek biraksam mesela kizima onluk koydum yemek yedircem gorumcem aliyo tekrar koyuyo sanki ben affedersin malim o ne bicim hareket bunlar beni deli ediyo birgun patlarsam hic gorusmem bunlarla ondan korkuyorum
Allah sabır versin😑
Amin canim delircem inan dayanamiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!