Spor Yoga okulu açsaydım katılır mıydınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yoga yapmayı çok seviyorum esnek biri olmak isteyen gelsin Yoga okulu açsaydım katılır mıydınız? Cevapla Sevgi Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evet şimdi hep beraber matlarımıza yatıyoruzyukarii aşağiyukari aşaği :D 0 0 Yorumla
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Evet ama bazılarının ihtiyacı yok, onlar doğuştan omurgasız 0 0 Yorumla
mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl fiyatı uygunsa neden olmasın 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bedava Yorumla mertcanistanbul +1 yıl o zaman net katılırım Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl İyi olur beynimize bol bol oksijen alırdık 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. ene yaramazlara bak 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 890 cevap paylaştı. Gider uyurdum bir kosede 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 963 cevap paylaştı. Geliriz seyir icin 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. Yok be işim olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet şimdi hep beraber matlarımıza yatıyoruz
yukarii aşaği
yukari aşaği :D
Evet ama bazılarının ihtiyacı yok, onlar doğuştan omurgasız
fiyatı uygunsa neden olmasın
Bedava
o zaman net katılırım
Fotoğrafın tatlışlığına bittim🥰
Gelirdim bende yapıyorum.