Spor Hiç yoga yaptınız mı? Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Günaydın KS ailesi!Hiç yoga yaptınmı? Yaptıysan hangi yogayı yaptın? 🎎 Hiç yoga yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hayır yapmadım ama zamanında kata yaptım o da, sayılır mı 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hayir bos is..5 bin yillik yogadan daha onemli islerim var... 0 0 Yorumla
iIamAfacanLouie Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Her gün yaparım. Benim için bir yaşam felsefesi. Hmm derken o gelen rahatlık. Nefes verirken gelen yaşama sevinci. Anlatılmaz yaşanır 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yapmadım ama bir kere olsun denemek isterdim 0 0 Yorumla
_WantToPlayGame Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yapmıştım bir kez
Hayır yapmadım ama zamanında kata yaptım o da, sayılır mı
hayir bos is..5 bin yillik yogadan daha onemli islerim var...
Her gün yaparım. Benim için bir yaşam felsefesi. Hmm derken o gelen rahatlık. Nefes verirken gelen yaşama sevinci. Anlatılmaz yaşanır
Yapmadım ama bir kere olsun denemek isterdim
Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊
Yoga, kadına has spor.
hayır yapmadım
Hayır gerek yok
Yapmadım
Hayır
osurtuyor o yüzden yapmadımm
denedim
Yookk gerekte yok