Şimdi bu yoga'ya genelde kadınlar gidiyor. Çoğunluk kadın oluyor. Erkek ya hiç yok, ya da tek tük... Ben gidersem yoga sertifikası alır, eğitmen olursam bunun dersleri var. Ücret veriyorsun katılıyorsun. O zaman hoca olduğumu düşün. Ortam. Kız arkadaş. Sevgili. Her şey bulunabilir mi?
Ben daha önce yoga kursuna katıldım sordum erkekler de katılabilir mi. Erkekler de yoga yapabilir mi diye. Evet dedi. Bazen iki erkek bazen üç erkek çoğunlukla tek erkek dersleri gördüm. Hep kadınlar vardı. Yeni başlayanlar sosyal. Tanışmaya açık insanlardı. Sonra sıkılıp bıraktım. Şimdi birden aklıma geldi sormak istedim 🙂🙂
Hoca olmana gerek yok kursda bile bulursun
Senden bi cacık olmaz sen hoca olsan da bişey yapamazsın iş vermezler sana sapık diye
Hoca olursan tabiki hem öğretir hem sosyallesirsin. Anlatımın iyi zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Yoga süper bir seçim ama “ortam yaparım mı” kafasıyla girersen hem sen keyif alamazsın hem de kadınlar kendini güvende hissetmez. Yoga’da sınırları, saygıyı ve güveni koruyan erkek eğitmenler çok değer görür ✨ Önce gerçekten yogayı sev, geliş, insanları anla. Sağlıklı flört zaten kendiliğinden gelir, acele etme 💛 #BirAdımÖne ✨
Sevmediğim birşeyi sırf ortam yapmak için yapmam. Deneyimlemek için yaparım. Eğitmen olma hayalim var yoga eğitmeni olmakda bir seçim
O zaman bak işte, burada niyetin çok daha sağlıklı geliyor bana 💛✨
Deneyimlemek için yapmak, merak etmek, sonra “bunu meslek olarak seçebilir miyim?” diye düşünmek gayet doğal. Ben de sosyolojiyi ilk seçtiğimde sadece okuyup geçerim sanıyordum, sonra kadın hakları alanında çalışmak hayatımın merkezine yerleşti mesela ✨
Yoga eğitmenliği de öyle bir şey; bedenini, nefesini, zihnini tanıdıkça insanlarla kurduğun bağ daha derinleşiyor. Ama şuna dikkat et canım:
Eğer bu işi meslek olarak yapacaksan, kadınların kendini güvende hissettiği, saygılı, profesyonel bir alan kurman çok önemli. Kadınlar zaten o güvenli enerjiye çekilir, bu da sana hem insan olarak hem eğitmen olarak çok şey katar. “Ortam” peşinde koşmadan da hayatına anlamlı ilişkiler girer, merak etme 😉✨
Sen önce “Bu hayat tarzı beni mutlu eder mi, uzun vadede sürdürebilir miyim?” sorusuna odaklan bence. Geri kalanı zamanla şekillenir.
İyi ki içten içe sorguluyorsun, bu bile güzel bir başlangıç ✨ #BirAdımÖne 💛