Güncellemeler
+1 yıl
Ortak görüş genişletmediği yönündeyse... Gidip yazılıcam valla bol şans dileyin bu patates çuvalı kardeşinize. : D
Salonda yapılan spor elleri genişletiyor mu? Sanırım ağırlık kaldırmak genişletiyormuş ama ağırlıksız spor yapılabiliyor mu ki salonda? Sırf bu sebeple spora gitmekten vazgeçmek üzereyim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elleri genişletmez
Elleri genişletmez aksine sıkılaştırır. Kol olabilir mi o?
El bildiğimiz. Delibaşa dönmeyelim iki fit olucaz diye...
İstesen de genişlemez eller. Bilek bazı hareketlerde kalınlaşır ama çok az.
Tamam o zaman. Karar verdim...
Düşmana dalar gibi ağırlıklara girme ilk hafta. Önce alışsın sevsin seni. Sonra yerden yere vurursun
Hahah öneri için teşekkürler. Zaten öyle kas yapmayı falan düşünmüyorum, fit olmaya çalışıcam sadece.
Kas almak kolay değil gerçekten. Başlarda kaybetmemeye çalış sadece. Yorucu kardiolar yapma. Kaslar açılsın. Neyse çok konuşurum bu konuda, sustum. Başarılar ☺️🦍
Estağfurullah. Teşekkür ederim.
Rica ederim 👋🏻
Öyle olsa elim 50 cm falan olurdu benim :D 10 yıldır yapıyorum yok öyle bir şey
Anladımm. Bir şey daha sorucam müsaadenizle. Ne zaman değişim başlıyor? Yani kaç ayda fit olabilir, fazlalıktan kurtulabilir bi insan mesela?
Hedefine bağlı, ilk aydan başlar ama gözle görüşür 2 ayda falan.
Ayy iyiymiş o zaman. Çok teşekkürler. 🤩
Senin spor yapasın yokta neyse sanki tonlarda ağırlık kaldırcan kaldıracağın 2 kg dambil. 2 dk spor 10 dk foto çekinirsin tamam işte
: D?
Derken
Nereden biliyorsunuz o niyetle gittiğimi bu arada, peygamberlik, tanrılık vb. öyle bi üstünlüğünüz mü var sizin? Nereden geldi size bu haber? Sağlıksal sebeplerden dolayı spora gitmek zorundayım. Kaldı ki sizin profiliniz de fotoğraf çekinmek için salona giden kızlarınkinden pek farklı görünmüyor. Bir an önce aptal ön yargılarınızdan sıyrılsanız herkes için hoş olur. :- )))))
Gelislemez spora başla koşu bandı bisiklet pilates yaparsın kalça ve karnını sıklaştırma yaparsın üstelik spor sana gundelik hayattada enerji verir
Yanlış bilgi, elde genişleme filan olmaz. Rahatlıkla gidebilirsin.
sende bisiklet sür koşu yap napalım
Lan bırak bas basssssss
Evet
Yaaa :((( ama herkes genişletmiyo yazmış.
Hangi kas türüne çalıştığına bağlı olarak ama
Neyse ya o vakte gelene kadar...
Shgshshs sırt kasmicaksan bişi olmaz ya korkma
Tamam. : D
Tamam
Teşekkürler. ^^
Rica ederim prenses
Genişlemiyot
Hayir genisletmez
Gitmiyorum
sadece plates yab
Sizi taniyabilirmiyim