Evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya ben bu egzersiz konusunda şimdiye kadar öğrendiğim kadarıyla spor yaptığımız da vücudun neresinde yağ oranı fazla ise incelme orada oluyor, yani bölgesel çalışınca dahi diyelim yağ daha çok kalçada varsa orada incelme olur ama çalıştığımız bölgedeki kas kütlesi güçlenir toparlanır. Yanlışsam birileri düzeltsin
@Dreamy171 🙂 teşekkür ederim araştırmalarimdan ve deneyimlerimden öğrendiğim bu oldu
Karın egzersizleri, doğru yapıldığında karın kaslarını güçlendirir ve tonlamaya yardımcı olabilir. Ancak, direkt olarak kalça yağlarını eritmek için yeterli değildir. Kalça yağlarını eritmek için, kalori açığı yaratmak ve genel olarak yağ kaybını desteklemek gerekir. Bu nedenle, düzenli olarak egzersiz yapmanın yanı sıra, sağlıklı bir diyet de uygulanması önemlidir. Bölgesel yağ kaybı mümkün olmadığı için, egzersizlerin vücutta yağ kaybı sağlaması, kalça bölgesinde de yağ kaybına neden olabilir. Ancak, bu süreç kişiden kişiye değişebilir ve sadece kalça bölgesindeki yağları hedeflemek mümkün değildir.
Cevap
16Cevap
Adı üstünde karın egzersizi. Kalçayı neden çalıştırsın?
Evet eritebilir.
Kalça odaklı olmadığı için eritmez. Ama karın eridikçe illa ki kalçada da birkaç cm incelme olabilir.
Ya boşluk doldurmak için sorumu soruyorsunuz?
karın egzesizi kalçayı nasıl eritsin
yürüyüş/koşu, bisiklete binme, yüzme ve dans et
Eritmek için yardımcı olur ama eritmez onun için squat falan yapman gerekiyor
Hayır ikisi çok ayrı kas gurubu birbirine etkileri yok
Arkadaş ben bu konuyu sitede kaç kişiye anlatıcam ya 😂
Köprü hareketini tavsiye ederim inanılmaz şekilde kalça çalıştırıyor
Sence eritir mi? Çay demledim, kahve aroması alır mıyım?
Yaptığın harekete göre çok değişir bu. Ama karın hareketlerinde illaki bacaklarını sıkarsın, tam olarak kalça odaklı olmasa bile az da olsa etki görürsün
karın egzersizi yanında kalça egzersizi neden yapmıyosun.. sıkılaşır forma girer.
Diyosun ki amerikaya giderken italiyaya ulasir miyim
Omuz çalışarak kalça kasına sahip olabilirsin
Bacak kasarak yapıyorsan işe yarar sıkılaşır
Pilates yapn canım
erimesine gerek yokki
Hayır direk kol kaslarını geliştirir
Eritmez
hayır genelde bel bölgesi
dene bi
Eritmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?