Öncelikle 6 senesini spora vermiş biri olduğumu belirterek başlamak istiyorum 😅
Bölgesel kilo vermek-kilo almak gibi şeyler yoktur, yani siz mesela mekik çekerseniz, karnınızda bir erime olmayacak. O yüzden sadece beli inceltme gibi bir durum olamaz. Kaslar için durum farklı, yağlar için farklı.
Yapacağınız en iyi şey, sabah aç karnına bi siyah kahve içmek ya da şekersiz kahve, sonrasında hit kardio yapmak, sonra kahvaltı, günün geri kalanında sağlıklı, faydalı şeyler yemeniz olacaktır.
kalori hesaplamayı internetten araştırın biraz, günlük almanız gereken kaloriyi size verir, o miktarın altında yemeye çalışın. Kalori açığı vermek siz istesenizde istemesenizde kilo verdirecek zaten. Kilo vermek basit iş ya, sen gel bana almayı sor 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAlmasi cok basit istedigin her seyi yiyosun
- +1 yıl
Maalesef, vücut tipleri değişik zaten, üstelik spor için kilo almak isteyen insanların zararlı gıdalar tüketmemesi gerekiyor mesela şeker, bir de dediğim gibi ben bi ara dirty bulk’a girdim, şekerli şeyler tam aksine kilo verdirmeye yarıyor benim vücudumda, belki anormal gelebilir ama, baklavadan tutun aklınıza ne gelirse ne yersem yiyeyim olmuyordu, dirty bulk’ta bile zor yani, o yüzden clean bulk yapmıştım, benim vücut tipime daha uygun.
Soran+1 yılBenim vucut yapum cok degisik yemek yiyim hemen kilo alirim 2 gun yemiyim verurum sabit kalamiyorum
- +1 yıl
Bakın işte sizin için çok daha kolay bana göre mesela, kıyasladığımız zaman ben de tam tersine aç kalsam bile kilo vermem, çok yesem bile kilo almam, benim kilo almam için insan üstü yemem gerekiyor, günde minimum 5-6 öğün yemem gerekiyor, neler yaptım neler 30-40 kilo almak için 😅 yalnız iyi yönü istediğim kiloya çıkınca da düşmüyorum 😀
Soran+1 yılOhaa cok garip nxnx
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılPlank: Kollarınızı doğrudan omuzlarınızın altına yerleştirin ve ayak parmaklarınızın üzerinde durun. Vücudunuzu düz tutun ve karnınızı sıkın. Bu pozisyonda 30 saniye ila 1 dakika arasında kalın ve 2-3 set yapın.
Squat: Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ve ellerinizi önünüzde tutun. Kalçalarınızı geriye doğru itin ve dizlerinizi bükün. Kalçalarınızı yere yakın bir seviyede tutmaya çalışın ve ardından yavaşça doğrulun. Bu egzersizi 10-15 tekrar yapın ve 2-3 set yapın.
Lunges: Ayaklarınızı omuz genişliğinde açın ve ellerinizi kalçalarınızda tutun. Sağ ayağınızı öne doğru adım atın ve ön dizinizin 90 dereceye kadar büküldüğünden emin olun. Ardından geriye doğru adım atın ve diğer bacağınızla aynı şeyi yapın. Bu egzersizi her iki bacakla 10-15 tekrar yapın ve 2-3 set yapın.
Russian Twist: Düz bir şekilde oturun ve bacaklarınızı bükün. Sırtınızı yere yaslayın ve ellerinizi göğsünüzün önünde tutun. Omuzlarınızı yere yakın tutarak, üst bedeninizi sol tarafa doğru çevirin. Ardından diğer tarafa çevirin. Bu egzersizi her iki tarafa 10-15 tekrar yapın ve 2-3 set yapın.10 Yorumla
+1 yılSen şişman değilsin ki etine dolgun bi bayansin. Onun içinde ne yapmak lazım bilemedim. spor ile olacak iş mi o da bilemedim yalnız kilona göre fit bi yapın yok onu diyebilirim
05 Yorumla
Soran+1 yılFitlikten anladiginiz ne?
- +1 yıl
Etini siksalar böyle aşağıya gelecek gibi. Basenli kadın var öyle işte vücut görüntüsü var sende. Boy kaç bu arada?
Soran+1 yıl1 60 im
- +1 yıl
Gerçekten hersey normal tek sorun biraz etine dolgunluk. Başka bi sorun göremedim
Soran+1 yılBen dolgun olmak istuyorummm zayif degil ama belim incelsin popomda sekilli dursun karin kasi falan istemiyorum sadece duzgun dursun😅
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/2pLT-olgUJsBak bu programı bir denemeni tavsiye edebilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvett onu denicemm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılAcil spora başla mekik çek yürü bol su iç ayrıca bir diyetisyene git. Kıyafet de hoş durmaz böyle olunca. İncel sonra ne istersen giy daha güzel olur. Ama diyet şart sana. Tuzu şekeri yağı unu bırak. Bol su yürüyüş mekik şinav çek.
00 Yorumla
+1 yıl2 dambıl. lateral raise, front raise ve squat. squat yaparken ağırlık olmasa da olur boş yap. ama başladığın zaman 2 günde 1 falan sürekli yapman lazım bırakırsan yine eski hâline dönersin. ama evde yaparsın alışkanlık yap kolay yani zor değil.
00 Yorumla
+1 yılDeneyip gördüğümden değil ama short videolarında yabancı fanlarda görmüştüm. K-pop dans hareketleriyle zayıflamayı. Hem eğlenip hem dans hareketleri öğrenip hemde zayıflayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah garipmis😅
+1 yılKoşü mekik çalişmanda fayda var birazda kalori cinsinden dikkat edersen istedigini eldebilirsin...
10 YorumlaHikari adlı japon kanalını önerebilirim.
https://youtu.be/t2knHB6SJnw00 Yorumla
+1 yılMekik ve şınav ozellikle oneririm ayrıca her gün esneme hareketleri yapman iyi olacak spordan once.
Bel onemli galiba senin için06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes icin onemli sadece benim icin degil nxnx
- +1 yıl
Herkes mi kim bu herkes jfjdj
Soran+1 yılYorumlara bak herkes cok iyi fizikli sanirim baya kisi elestirdi kendimi sorguladim dnnd
- +1 yıl
Hepsi manken işte ne sandın sen? Gghhg
burada bu soruyu sor akla hata yapmışsın
Soran+1 yılNe bilim anlayan insanlar cikar dedim
- +1 yıl
Elvet oylesine dedim zaten
Tabikide sorabilirsin
😅
Bu tarz seviyorsun sanırım
Çember çevir çocukken biz çevirirdik 😁 squat yap dicem de faydası olur mu onu bilmiyorum daha çok kalçaya etkisi oluyor çünkü
013 Yorumla
Soran+1 yılÇember mi ndjdjd
Soran+1 yılPeki😅
Soran+1 yıl1.60 boy kilomda 60
Soran+1 yılJsjshsjs
Soran+1 yılGoguslerim 85 b ayip ettin 60 ne 😅
Soran+1 yıl60 beden gogus var mi ya😅
Soran+1 yılÜni sinavina ya kucuk duruyorum neresi kpss 😅
Mekik çek ama düz çekme yana doğru çek bir de mekik çekecek gibi yatıp sırayla ayak topuklarına dokunmayı dene
04 Yorumla
Soran+1 yılIse yarar mi baska ogrendigim haraketlerde var 2 ay boyunca yapsam olur mu
Soran+1 yılTamam onu hallederim guzellik icin her sey feda
+1 yılChloe tink. Yaz interne iki haftalık bel den başla. Gider allahın izniyle
115 Yorumla
Soran+1 yılBakicam saol
- +1 yıl
Bakıcam diyip kenara atma ben kaç santim inceldim biliyomusun. Karı kası yaptım bu kadınla üç ayda. Bir de tertelen sauna taytlarını al
Soran+1 yılVallllaaaa mi
- +1 yıl
Yeminle bak
Soran+1 yılEvde yaptin demi bak motive ettin beni bdnxhs
- +1 yıl
Atıyorum sana bi dakka
- +1 yıl
Bunları yapıyosun bana dua ediyosun
- +1 yıl
Evet evde yaptım
Soran+1 yılOha cok izleyen varmis bunu 2 haftada bile degisim olmuss ben 2 ay yaparsam epey iyi olur ozamn tesekkur ederimm
- +1 yıl
Bak alttaki iki taneyi her gün yap. Ekleye biliyosan üstteki ikiyi de ekle. Ama çok zordur kolay görünür cemi sülalesine küfür edebilirsin o arada. İradeli ol. Öptüm
- +1 yıl
Bende chole ting yazmaya gelmiştim kesinlikle kilo verirsin aşk
Soran+1 yıl@kensizbarbie31 ay umarim sekilli bi vucudum olsun coook istiyorum
- +1 yıl
@kensizbarbie31 ❤️💋
- +1 yıl
Umarım olur aşkk 💋💋 namaste
- Spor konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıloklava al oncelikte omuz hizana getir saga ve sola bedenin duz duracak sekilde oynat 3 set 100 tekrar halinde cok ise yarar 1.5 ayda 10 kilo vermistim
06 Yorumla- +1 yıl
Ay cidden o kadar işe yarıyor mu
- +1 yıl
tek basina o hareket degil ama etkisi var inceliyor belin ama oklava biraz uzun olsun ya da buyuk uzun bir agac dali falan da olabilir ya da vilada sapi gibi
- +1 yıl
Tamamdır ekran resmi aldım yaparım inşallah😁
- +1 yıl
tamamdir umarim isine yarar
- +1 yıl
Sağ ol😊
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılSpor motivasyon ister istikrar ister severek yapmak ister kısacası hayatının olmazsa olmazı olmalı ki her zaman istediğin gibi kalabilesin.
00 YorumlaKoşu yapmalısın, karın egzersizleri var internetten bakabilirsin onları uygula ve yemeğe cok dikkat et
00 Yorumla
+1 yılBel hareketi var bir tane, vileda sapını alıyorsun ensene teğet geçecek şekilde yere paralel tutuyorsun, sağa sola dönüyorsun 30 tekrar 3 set.
00 YorumlaBende incelmenize hiç gerek yok böyle çok daha iyisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi degill
Öncelikle ekmeği bırak hamurişi bırak ben 100 kilodan 78'e düştüm
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyet yapmadan olmaz spora basladigim an tabiki dikkat edicem
+1 yılYa üzülmeni istemem fakat biraz kilo verirsen belin zaten incelecektir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kilo vermeyi bilinci bir sekilde yapmam lazim benim vucudum sarkmaya musait yok yumusak sıkılastirmam laizm her seyden once
- +1 yıl
O zaman dengeli bir diyet ve aynı zaman da spor kardiyo çalışırsan hem kilo verirsin hemde sarkma olmaz bedenin sıkılaşır
Soran+1 yılEvet de nasil yapicam blm jjxmx
- +1 yıl
Diyet için bir diyetisyenle götüşebilirsin kan testi yaptırıp sonucuna göre sana uygun bir diyet programı hazırlar spor biraz daha kolay olur çünkü kardiyo yapacaksın istersen bir spor salonuna gidebilirsin gitmezsen de evde yapabileceğin şeyler var
+1 yılTam yağla masaj yapacak kalcan var kıymetini bil
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Çok hoş onu böyle kucağa yatırıp cukukatali yağ sürüp yarım saat sertlestirecek masaj lazım
Soran+1 yılKötu diyolar ama
- +1 yıl
☺️☺️millet popodan ne anlayacak kötü diyene ver delinokur o güzellikten ben hayran oldum
+1 yılBen belimi streçleyip spor yapıyorum. Öyle yaptım inceldim baya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil oluyo o ya😅
+1 yılo kadar bensin ki 😂 neyse inceltme boş ver yeterli bu kadar napcan
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy deme oyle herkesin beli ince ben kendimi kotu hissediyorum jsjsjs
Spor konusunda 593 cevap paylaştı. Youtubeden bir çok videoya ulaşabilirsin gerçekten işe yarar. Fakat azimli olmanız şart.
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay falan yapsam guzel bi sonuc alir miyim
- Spor konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yaparsın bilmiyorum ama, fiziğin çok güzel. Eğer beli de inceltirsen çok afet bişey olursun 😌😉
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol yaa bazilari kötulese de neyse bir sey demiycem herkesin begeni algisu farkli
- +1 yıl
boş ver takma kafana gayet güzel 😌
ebru sallı skinny jeans pilates dvd'si her gün yap bana tesekkür edeceksin
00 YorumlaSpor uygulamalari var onlar yardımcı olabilir ücretsiz
00 YorumlaSabah uyaninca ve yatmadan önce yapman gereken hareketler var mesaj at link atayım
00 Yorumla
+1 yılSquat popo disari cikinca bel ince gozukebilir, lol
00 Yorumlaspor degıld eyenı bir spray var belıne sıkıyorsun ıncelıyor ıstedgın gıbı oluyor kardes
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy kilon kaç? Biraz kilolu gözüküyorsun. Bölgesel incelmeden ziyade genel olarak kilo vermen gerekiyor bence. Vücudunda yağ oranı yüksek
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 60 boyum 60 kiloyuumda cok da kilo vermek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence minyon birisin ve kemiğin ince ağır değil. O yüzden kilolu duruyorsun. Çok zayıf değilsin ama şişman da değilsin. Benim kuzenim de aynı. Kız benden zayıf ama şişman duruyor. Kemik ağırlığı, yağ-kas oranıyla alakalı bir durum. Bence buna bir baktır diyetisyende.
Soran+1 yılTamamdir
Biraz daha çalışmalısın, iyi beslenme mekik squad hareketleri, fırsatın olursa sonrasında plates
00 Yorumla
+1 yılAcilen bir yerden başlaman lazım çünkü kilo sağlıklı bir şey değil
Evde egzersiz programı hazırla kendine YouTube veya Instagram da pt ler var ücretsiz egzersiz paylaşan onları bile yapsan çok gelişme olur022 Yorumla
Soran+1 yılKilo 60 niye bu kadar abarttiniz ki 57 falan olsam en ideali ama bundan da memnumum
- +1 yıl
Şişko vs demedim abartmadim da yanlış anlama beni kırdım ise
Eskiden bende kiloluydum ve sağlığımi kötü etkiledi ondan sana da dedim biraz egzersiz diye çok fazla demedim zaten - +1 yıl
Göbek kısmında fazlalık var kalça göğüs normal ama göbek bölgesi erimesi lazım kalçana göğüsüne göre büyük çünkü
Soran+1 yılTabiki spor yapicamm ama daha cok bel kısmın incelmesi icin ve popomun sekilli olmasini isterim ona onerin var mi
- +1 yıl
Squst yap bol bol popon şu an dolgun ama çok dik değil squat ile hem sıkı hemde dik olur ama sadece squat yetmez YouTube veya Instagram da evde egzersizleri gösteren pt hocalar var bir bak derim
Soran+1 yılYa evde yapinca ise yaramaz diyenler oluyo ama spor salonu mesafe olarak bana baya uzak kaliyo gidemem ki surekli
- +1 yıl
Kim demiş işe yaramaz diye evde 5 kiloluk dumbell ile vücut yaptım belli bir orana kadar getiriyor önemli olan azimli olman
Soran+1 yılAyy iyi ozamn
- +1 yıl
Üzme kendini popon ve gogusunu daha çok geliştir bel kısmında incelme yapmaya çalış o zaman müthiş olur
Soran+1 yılGoguslerimi 85b buyukluk olarak iyi de sarkmasi falan olmasa daha iyi😅
- +1 yıl
Sarkmami var
Nasıl yani yaşın daha çok genç sarkma olması kötü olmuş çok mu sarktı orta mi?
Soran+1 yılÇok degil biraz vucudum yapjsu cok yumusak o yuzden buyuk ihtimal😔
- +1 yıl
Olabilir sıkı değilse olur
Göğüs ucun yere bakıyor ise çok sarkma var demek yere mi bakıyor
Soran+1 yılHyrr ya o kadar degil
- +1 yıl
Göğüs egzersizi vs var onu da yap
Birde göğüsüne fazla dokunma dokundukça sarkma vs yapar
Soran+1 yılErkekler bu kadar inceliyomuydu ya şaşirtici 😅
- +1 yıl
Niye bizim kız arkadaşımiz vs olmuyor mu onlardan da öğreniyoruz 😃 tecrübe de ediyoruz
Soran+1 yılGenelde goze biraz guzel gelsin iyi diyolar sen fazla kurcaladin kendimden sogudum jdjd
- +1 yıl
Yok fazla kurcalamak değil hani yapısını söyledim çok fazla mı vs mi diye 😃
Yumuşak seven çok şanslısın ama - +1 yıl
Çok mu yumuşak göğüsün
Soran+1 yılValla 18 yasinda bi insana gore yumusak sert olmasi lazim aslinda ama boyle
- +1 yıl
Çok mu göğüsün ile oynadın yoksa göğüsün baya buyjk mu bedenden çok anlamam da 😃
Evde yapabileceğin hareketten çok öncelikle, yediklerimizi dikkatli seçmeli tok tutacak şeylere yönelmeliyiz ve bu konuda irade ve disiplin çok önemli rol oynuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yiycem yulaf yumurta et vs falan mi
Bence böyle daha iyisin guzum bozma kendini derim kadın dediğin ele avuca gelecek ama yinede sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBelim incelse ve biraz zayiflasam daha iyi olur
+1 yılMasaj ile şekillendirilebiliyor, bel için en zor yer derler ama popon için masaj baya işe yarar potansiyel var çünkü, masaj ile göğüs büyütmüşlüğüm ve popo şekillendirmişliğim var
00 Yorumlabalıketli olmak daha iyi burdaki abazalara foto atma HOCAM İSÖAŞDÖSLDMSLSÖLSÖS İŞEDİM ya
02 Yorumla
Soran+1 yılKim foto atiyo anlamadim
tek belini inceltemezsin bitanem, eger az da olsa fark istiyorsan bel korsesi tak ama zararlı
00 YorumlaThe muscle wiki diye bir site var oraya bakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence internet bu konuda video izle Spor hocalar dan
00 Yorumla
+1 yılFotolar sana mı ait prenses?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki baskasinin fotosunu atip nasilim diye sorcak halim yok djjx
- +1 yıl
Biraz garanticiyim kb :)) çok hoş güzel bir fiziğin var
+1 yılGünlük en az 100 squat yapsan yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o popo sıkılasmasi icin bel icin olmaz ki
- +1 yıl
Oluyor beli inceltiyor
+1 yılSquat diyenlerin aklı başka yerde de ondan 😊😊
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyde
- +1 yıl
CRISS-CROSS CRUNCH HAREKETİ...
2- RUSSIAN TWIST HAREKETİ...
3- SIDE PLANK HAREKETİ...
4- SAW HAREKETİ...
5- HEEL TOUCH HAREKETİ...
6- SIDE CRUNCH WITH LEG LIFT HAREKETİ
Soran+1 yılOo hic duyulmadik seyler ya youtube kanali falan onerirmisin ordan takip edim
Soran+1 yılBunladi her gun 2 ay boyunca yaosam iyi sonuc alir miyim
- +1 yıl
Etkisini görürsün
+1 yılHangi şehirdesin sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnkara neden sordun
+1 yılÖnce alttan başla snsbsbnd
04 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Her yerin maşallah kalın da sjsbbs
Soran+1 yıl🫤
- +1 yıl
🙄🙄
Ftnes skuat flan yap.
03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Bence böyle gayet iyisin
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Fizik kötü değil birlikte kilo verelim😀
05 Yorumla
Soran+1 yılKarın çalısmam lazim orasi erimeli
Soran+1 yılOlabilir halledicem bir sekilde
+1 yılYoutube da çok güzel videolar var bak derim
10 YorumlaTontişim sen böyle kal iyisin
10 Yorumla
+1 yılBir yöntem var tıp gibi olursun
00 Yorumla- Spor konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılRussian twister hareketini yap
00 Yorumla
+1 yılDışarı çık yürü koş
00 Yorumla
+1 yılBalık etli vücuduna neden elliyorsun
00 YorumlaÖncelikli olarak beslenme düzeltilmeli
00 YorumlaÇok temiz beslen, bol su iç, spor yap
00 YorumlaEski filmlerde korse vardı ipli onla olur
00 YorumlaYan plank ve diğer karın hareketleri
00 Yorumla
+1 yılEvde mekik cekebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın inceltme çok iyisin böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılHarbi mjj herkes kotu diyo
Cevap sahibi+1 yılYaa senle konuşmak istiyorum ya
Gizli Üye(18-24)+1 yıl76 felansın biraz zorlanırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılNxnxnsnxnsjyok canım 60 im
Cevap sahibi+1 yılnE
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl 60 sın
Soran+1 yılBir sey demicem gozlerinde problem var galuba ama zaten kilomdan memnumumm ne yazmisim bak oku belimi incelticem bu kadar
Cevap sahibi+1 yılKotu birsey demedim
Cevap sahibi+1 yılKalbini kırdıysam özür dilerimm
Soran+1 yılEvet 76 dedin ama hic problem degil 76 olsamda severim kendimi💗💗
Cevap sahibi+1 yılBalık etli olmak güzel bir şey kötülemedim böyle kalmalısın
Soran+1 yılKeske bunu basta yazsaydin kardesim lutfen kimsenin kilosuyla dalga gecmeyin ki fizik zayiflik degil erkekler ogrenin artik bunu😅
Cevap sahibi+1 yılİnsanların fiziksel özelliğiyle dalga geçmem
+1 yılYalnız şaka Maka fizik baya efsane neyin var sanki
06 Yorumla
Soran+1 yılBel kismim incelmesi şart ya
- +1 yıl
Neden squat ile kalçayı daha öne çıkarmak için mi?
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Ben şahsen aşırı iyi buldum. Dolgunluk ve bacak sikiligi anlamında. Ha keza üst tarafında da sarkma olmadan sert bir etin var. Senin yapman gereken tek şey popoya çıkıklik vermek. Çünkü taytta bile bu kadar iyisin
- +1 yıl
ki genetik olarak iyi bir vücuda sahip olduğun kesin 1 senedir ye iç, evde hareket yapma politikan olduğunu dikkate alırsak buna rağmen iyi korumuşsun formu
- +1 yıl
bir de lütfen bol bol fotolu soru sor sen ya rica ediyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıflama korsesi kullan
00 Yorumla
+1 yılchloe...5 günde bile etkili
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem