Sağlık Gözümü bişeyler girdi evde ne yapabilirim ne önerirsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Nazaramı geldim ya sdfddgssgds Güncellemeler1 yıl Hepinize tşkler biraz iyim ama biran kör oldum sandım 😜 Gözümü bişeyler girdi evde ne yapabilirim ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun. yıkamayı dene yüzünü ya da ıslak mendil kullanabilirsin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim bariş yıkadım şu an biraz daha iyi gibi u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% 1 yıl Tahriş olmuş kaşıdınızmı bir acil göz doktoruna gidin geçmiş olsun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim şu an iyi ilk an bıraz çok tahriş ettim galiba Yorumla zeki38 1 yıl Bazen bende oldum anında acil göze gittim tahriş oluyor oyle Bununla geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Çok sağol 🙏 Yorumla zeki38 1 yıl Sizde çok saolun Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ilık sıcak arası temiz su ve bir bezle kompres yapabilirsin.🏵️ 1 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl @yelda34784 geçmiş olsun bol suyla yıka buz koy Allah nazarlardan saklasin 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Mikrop kapmis. Temizlenmesi icin bir sogani ikiye bol gozune tut ve aglat gozunu sogan mikroplari oldurur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya hayır içine bişey sıçradı mikrop değil yinede tşkler Yorumla
SerttttCooooll Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Çok tatlı bi kızsın nazar değmiş olabilir. Yanımda olsaydın ben çıkarıverirdim. 1 0 Yorumla
Bii_miteolojii0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Bol suyla yıka kızarmış 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet aşırı kızardı ya Yorumla SerttttCooooll 1 yıl Kank burnuna estetik yaptır. Yorumla Taylant34 1 yıl Yoksa acile git dezenfekte ile yıkayın en garantisi o Yorumla Bii_miteolojii0 1 yıl İşine bakk Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yukarıdan aşağıya doğru ittir 1 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Birinin dilini gözüne sokması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anne sütü varsa onu damlat bir kaç güne geçer 2 14 Yorumla Bayraktarr 1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anne sütünün mikrop öldürme özelliği var gözdeki mikropları temizler ve rahatlatir Yorumla Bayraktarr 1 yıl Nereden , nasıl bulunur, nasıl damlatılır, içmek aynı faydayı sağlar mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emziren bı anne varsa istenir 😀Başka türlü satan kişilerde vardi İcmek tabiki faydalı bı ara sporcular çok içerdi bunu anne sütünün faydalarını bı araştır derim Yorumla Bayraktarr 1 yıl Ben kör sporcuyum Yorumla Bayraktarr 1 yıl Damlası yetmez Yorumla Bayraktarr 1 yıl Deryası nerede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Damla değil zaten damlası fayda etmez burada yasak yurt dışında satiliyo diye duymuştum Yorumla Bayraktarr 1 yıl Bana yerli kaynak lazım uluslararası sevmiyorum Yorumla Bayraktarr 1 yıl Ah gözüm vah gözüm derdime çare Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bı sgtir git yaa insan yerine koyup konusanda kabahat Yorumla Bayraktarr 1 yıl Ama şimdi ne oldu ki Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim canım🙏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşkım bir süre makyaj yapma dinlensin gözün 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam tatlım tşkler Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 956 cevap paylaştı. Aglama tamam gecer 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Sağlık konusunda 822 cevap paylaştı. Başka resim var mı 0 0 Yorumla
Dermanbendecnm Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Sohbet edelim 0 1 Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok geçmiş olsun. yıkamayı dene yüzünü ya da ıslak mendil kullanabilirsin
teşekkür ederim bariş yıkadım şu an biraz daha iyi gibi
Rica ederim
Tahriş olmuş kaşıdınızmı bir acil göz doktoruna gidin geçmiş olsun
teşekkür ederim şu an iyi ilk an bıraz çok tahriş ettim galiba
Bazen bende oldum anında acil göze gittim tahriş oluyor oyle Bununla geçmiş olsun
Çok sağol 🙏
Sizde çok saolun
Ilık sıcak arası temiz su ve bir bezle kompres yapabilirsin.🏵️
@yelda34784 geçmiş olsun bol suyla yıka buz koy Allah nazarlardan saklasin
Mikrop kapmis. Temizlenmesi icin bir sogani ikiye bol gozune tut ve aglat gozunu sogan mikroplari oldurur
Ya hayır içine bişey sıçradı mikrop değil yinede tşkler
geçmiş olsun :D
Çok tatlı bi kızsın nazar değmiş olabilir. Yanımda olsaydın ben çıkarıverirdim.
Bol suyla yıka kızarmış
Evet aşırı kızardı ya
Kank burnuna estetik yaptır.
Yoksa acile git dezenfekte ile yıkayın en garantisi o
İşine bakk
Teramisin sür
Yukarıdan aşağıya doğru ittir
Göz damlasıyla ya da tuzlu suyla yıka
Birinin dilini gözüne sokması lazım
Anne sütü varsa onu damlat bir kaç güne geçer
O nasıl oluyor
Anne sütünün mikrop öldürme özelliği var gözdeki mikropları temizler ve rahatlatir
Nereden , nasıl bulunur, nasıl damlatılır, içmek aynı faydayı sağlar mı?
Emziren bı anne varsa istenir 😀
Başka türlü satan kişilerde vardi
İcmek tabiki faydalı bı ara sporcular çok içerdi bunu anne sütünün faydalarını bı araştır derim
Ben kör sporcuyum
Damlası yetmez
Deryası nerede
Damla değil zaten damlası fayda etmez burada yasak yurt dışında satiliyo diye duymuştum
Bana yerli kaynak lazım uluslararası sevmiyorum
Ah gözüm vah gözüm derdime çare
Bı sgtir git yaa insan yerine koyup konusanda kabahat
Ama şimdi ne oldu ki
teşekkür ederim canım🙏
Rica ederim 😇
Aşkım bir süre makyaj yapma dinlensin gözün
Tamam tatlım tşkler
Acile git
Doktora git
Üflesin biri
Çıkart
Damla damlat
Dezenfekte et 1/2 güne geçer o
Aglama tamam gecer
Başka resim var mı
Sohbet edelim
?
Hiçbir şey yapma. Elini sürme. Kendisi çıkar.
Abartma.
Sanamı sorsaydım