Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Şimdi ben hem kilo verip hem de vücudumu şekillendirmek istiyorum (kalça büyütme vs). İnternetten dumbell falan alsam o ekipmanlarla fitness yapabilir miyim? Spor salonları aylık 500 liradan başlıyor o kadar para vermek istemiyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kilo vermek belki mümkündür ama kas yapmak neredeyse imkansız.
Ağırlıklarla çalışsam da mı imkansız?
Hayır ufak gelişimler görülür ama istenilen seviyeye çıkamayabilirsiniz.
Mümkün tabi kendine bir direniş lastiği al evde her bölgeni çalıştırabilirsin o lastik sayesinde
Direniş lastiği dkdkdkd
Haha 😂😂
Ben de evde yaptım. Fiziğimi görsen inanamazsın. Sana ücretsiz programlar yapan bir kadının sitesini bırakacağım. Bu çok işine yarayacak.
https://chloeting.com/
Ya ben bu kadının programlarını yaptım ama bende işe yaramadı aşkm ya nedense
O halde Pamela Reif'e geç. Bu başlangıç zaten
Ben baya kalça falan büyütüp belimi inceltmek istiyorum işe yarar mı sence
Başlangıç için zaten gerek yok. Vücudunu şekillendirme kalca felan yazmıssın bunlar için ekipmanada gerek yok doğru hareket + düzgün beslrnmeyle yaparsın
Sanki ağırlık falan kaldırmadan vücudum şekillenmez algısı var bende nedense böyle iyice sıkılaşmak istiyorum
Dediklerimi yaparsan istediğinden daha güzel vücudun olur
Çok teşekkür ederim
Bir tane 20-30 kiloluk direnç bandı alırsan evde çok rahat sporunu yapabilirsin
Ben geçen kurdum eve bir salon letgo ya bak çok pahalıya patlamaz yaparsın evde
Ne kadara mal olur acaba mdmdkd Ama evde yapmak daha mantıklı değil mi cidden
Valla ben 2.5 ayda 22 kilo verdim gram sarkmadan 😂 spor salonuna gitmeye üşendiğimden kurdum ama salondan daha mantıklı daha kolay valla işten gelip 1 2 saat yapıyorsun sporunu sonra duşunu al çık bebek gibi salona git gel derdin olmuyor 😂
Valla ben halter dumbell seti sehpası kum torbası falan 1.5 k ya aldım bir tane eliptik bisiklet aldım 1 k ya bide koşu bandı aldım ama onu sıfır aldım 6 bine üzerine birde twister falan aldım bel için de o ucuz zaten
Helal valla en güzeli. Zaten işten çıktıktan sonra gitsen o saatlerde deli kalabalık oluyo o aletleri kullanmak için sıra bile bekliyosun paranla rezil oluyosun resmen. Benim de aklıma yattı şu evde spor işi. Rica etsem bunun için öncelikli olarak almam gerekenleri yazar mısın
Ay yazmışsın zaten yeni gördüm çok sağol
Boy kilo kaç şuanda senin 🤔
Aylık 500 spor salonu mu var mk aylık 2k ödüyorum
Oha bee sen nerde yaşıyon ki
İstanbul levent
Levent pahalı ama çok abartmışlar yaa mac fit falan o kadar değildir
Mümkünnn
Evet yapabilirsin çok mu fazlan var yoksa az mi
Orta diyelim
Boy kilo kaç
Program hazırlarım sana evde yapacaksan
Olurrr