Ben en fazla 50
2 ay
En fazla kaç kilo kaldırabilirsiniz?

120. Daha fazla artıracaktım ama gerek duymadım. Fıtık falan uğraşmayayım yaşlılıkta diye.
Helal olsun ne diyim.
50 kilo nasıl kaldırıyorsun ya ben bile kaldıramam :)
İman gücüyle 😅
Cevap
15Cevap
Degisir bu durum, leg presste 240 kg basiyorum. Gogus fly da son agirlik 75kg. Ama asiri limit ustu agirlik calismak riskli nadiren basarim o kadar
240 kg ne demek ya
Fil felan taşırsın sen 😂
Bilmiyorum bana çok fazla geldi.
Ama olabilir belki aşırı yapılı biriyse
Beslenme iğnesi ne?
Pardon iğne ne?
İğne sağlıksız değil mi ya sonuçta yapay hormon gibi bişey. Sen bence en doğru ve sağlıklı olanını yapmışsın tebrik ederim.
Mesela ben Fizyoterapistim kadın sporcu sağlığı dersinde kadın sporcuları bu iğneleri kullandıklarımdan dolayı Menstrual söngüsünde bozukluk oluyor. Yeme içmesine bozukluk oluyor.
Bu yüzden kadınlar için daha tehlikeli. Erkekler içinde tehlikeli.
Kür dedigimiz sey aslinda kontrollerle kullanilmali elbette saglik yonunden zararli. Erkeklerde kontrolsuz kullanimda oztrojen hormonunu yukseltirse gaylik olusuruz. Ki bu igneler asiri agresiflik unutkanlik deprasyon ellerde titreme bile yapabiliyor.
Kadinlarda testesteron kullandiginda ona keza erkeklik hormonu yukselir oztrojen hormonu duser.
Ben cok spor salonunda vaktim gecitigi icin 20 yil kadar bircok seye sahit oldum.
Kendimde 3 aylik kür kullandim kas gelisiminde inanilmaz sonuclari var ama oyle bir agresiflik sivilce bitmek bilmeyen enerji cinsel guc veriyorki 2 gun uyumadan dolandigimi bilirim. Kendimi dizginleyip dahada kullanmadim cunku o agresiflik basima is acacakti.
Bunlari burada paylasiyorum ki okuyanlar birseyler billsin yoksa kendimi ovme gibi bir dusuncem olamaz boyle bir platformda.
Hersey bir kenara ulkemizde vucut gelistirme sporunu bilen sayisi %5 i gecmez sahsen. Bu soor maddiyatlnla yakin iliskilidir
Aynen senin en büyük avantajın vakit ayırabilmen belkide çoğu ağır işlerde çalıştığı için pek yapamıyor ondan kolaya kaçmak için kullanıyor olabilirler. Bide pahallı ya ben bi yerle görüştüm 3500 lira istiyor 3 ay için. Özel olarak ilgileniyorlarmış bayan hoca felanda varmış ama yok ya ben kadınlara özel olan spor yerini tercih ederim.
Hareketten harekete göre değişir, Bench Presste 105-110 arası şuanda, Barbell Row 85-90 civarı.
105 110 yatarak mı kaldırıyorsun, ayaktamı?
kaldırmak derken nasıl bir kaldırma bu :D sen bir çuval unu sırtlıyabiliyor musun :D
Sırtlarım
tamam o zaman bizim mahalledeki fırında yarın işe başla :d bu arada sen kaç kilosun
sırtlamaksa100 rahatlıkça ama sırtına alıp götürmeksa değişir
100 falan basarım :D
Helal olsun 😂😇
Teşekkür ederim :D
Galiba 10-15 falan askdgj
Yeter 😅👍🏾
Aynen 👍🏾😅
Maşallah sen kendin 50 varmısın
Ben 48 im
Helal olsun az daha çalış evlenince kocanı kucaklar götürürsün 😁
He oldu 😅
Her anneye lazım senden pazara giderken yanına verecen taşısın torbaları 😁